[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
no to moze na 16 maja ?
-
Ten termin jak najbardziej <!-- s:D -->
-
ja tez moge wpasc :super: <!-- s:super: -->
dla zainteresowanych - 17.05.2009 odbywaja sie u nas mistrzostwa Europy w Quadach i mistrzostwa Swiata w SIDECAR- ach
wiecej info znajdziecie na stronie http://www.Q3M.pl -
a moze dzis wieczorem szybki spot ;D ?
-
Szkoda że nie jutro... <!-- s:( --> Jutro jestem kolo 20 na Zaspie gdyby coś (tylko jeszcze nei wiem czy Skodzinką czy Audi)
-
może lepiej podać dokładną datę:
Moja Propozycja
[b]
23.05 godz. 13[/b]??Co Wy na to??
aby każdemu było blisko to Zaspa chyba będzie najlepsza
-
Cos juz chyba na 16 jest planowane...
-
[quote="bloku"]Szkoda że nie jutro... <!-- s:( --> Jutro jestem kolo 20 na Zaspie gdyby coś (tylko jeszcze nei wiem czy Skodzinką czy Audi)[/quote]
moze byc -
i kto bylby chetny na 16.05.2009 (sobota) na 17:00 na pasie startowym
LISTA CHĘTNYCH
1.mariuszek_eu -
Postaram się podjechać (80%)
-
dzialo sie cos ? moze ten weekend ?
-
Witam proponuje zlocik fabi na pasie startowym zaspa w czerwcu?
-
watpliwe. ja to moge miec spot i nawet dzis. i nawet mikrospot na 2-3 samochody haha
-
Słuchajcie, po raz kolejny zapraszam w czwartki na 20 na pas zaspa. Jest tam spocik Klubu Audi na który jeżdżę (Fabią) i jest super atmosfera (miło witamy auta z grupy VAG - nie tak jak na VW Pomorze).
Spróbujcie raz przyjechać a zobaczycie że nie bedzie to pierwszy i ostatni taki wypad.
Ja jestem co tydzień.
-
Witam jestem tu stosunkowo krótko chciałbym siedowiedziecczy w gdansku sa organizowane jakies spodkanie miłośników skody,chetnie wezme udział w tym spotkaniu,prosze oodp.POZDRAWIAM. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Chciałbym aby były...ale niestety - próbowałem nawet aby zrobić razem z Pomorskim Klubem Audi...nikt nie reagował
-
hola hola sa sa, wczoraj nawet byl. nastepny za 2 tygodnie <!-- s;) -->
http://www.skodatrojmiasto.fora.pl zapraszam
-
No ale to cała rodzina skodziarzy...Okey niech i tak będzie. To ja postaram się wdepnąć za te dwa tyg.
-
w ta sobote sie cos bedzie dzialo.
stary.. skoda to skoda <!-- s;) -->
-
[quote="mss"]w ta sobote sie cos bedzie dzialo.
stary.. skoda to skoda <!-- s;) -->[/quote]
Nieeee....ale może mi się uda w ten weekend.
Dobra Skoda to stara Skoda...wszystkie RWD