[Inne] Żarówki
-
Warto się bawić w takie żarówki: http://allegro.pl/zarowka-zarowki-h7-55w-12v-light-blue-led-white-e4-i4908012456.html<!-- m --> ???
-
Nie warto, lepiej kupić jakieś markowe.
-
Nie warto. Kiedyś takie założyłem, owszem poświata była fajna niebieskawa. Ale popaliły mi instalacje w lampach...
-
Dlatego chytry 2x traci.
Ja kupuje tylko markowe żarówki i tu powstaje powiedzonko: Niechytry 2x zyskuje <!-- s:D --> -
Ja obecnie jeżdżę na Osramie, a wymieniałem je ponad rok temu.Wcześniej jak jeździłem na tańszych to wymieniałem 2, 3 razy w roku.No ale za te dałem coś ponad 50zł za kpl.
-
jakie masz ? Zwykłe?
-
Właśnie,
Osram osramowi nierówny <!-- s:P -->
Te " mocniejsze" muszą świecić krócej -
Ja kupiłem zwycięzcę porównania z poprzedniego "Auto Motor i Sport", Philipsa X-TREME VISION +130%. Wyszło za 80 zł. z przesyłką i montażem. Drogo, ale warto. Po pierwsze, oświetlenie poboczy na krótkich wreszcie takie, jak trzeba. Światło żarówki bielsze i optymalne dla oka, zasięg też subiektywnie dłuższy. Wzrok się nie męczy poza terenem zabudowanym, jazda po zmroku to czysty relaks <!-- s:) -->
-
Długo już je użytkujesz? Ciekawi mnie ich żywotność <!-- s:) -->
-
Jak by to powiedzieć? Właśnie je założyłem :haha2: <!-- s:haha2: -->
-
Panowie pytanie o żarówki ale z innej półki <!-- s:) -->
Czy w fabii II FL wersja fresh jest kontrolka sygnalizująca o przepalonych żarówkach?Pozdr
-
Raczej nie ma . Musisz sobie to sam dorobić <!-- s:) -->
-
No czekaj
Tomek Lesnikov ma u siebie sygnalizację, a ma wersję o 1 wyżej i starsza <!-- s:D -->:D
Może byc, że w mojej wersji nie było -
Porównaj sobie wersje wyposażeniowe obu aut.
Wersja wyżej to więcej ma <!-- s:) --> -
W mojej wersji Family, czyli bieda totalna, po spaleniu żarówki kierunkowskazu przedniego prawego brzęczyk darł się wniebogłosy :wsciekly: i zajarzyła ikonka żarówki :einstein: <!-- s:einstein: --> . A zatem jest, musi być. Moja sztuka to polift '2012
-
dzięki <!-- s;) -->
Pozdr