Archiwum
-
Ale to zawsze mozesz napisac kolejny post. Zreszta nie wiem, moze wojtas zmieni, zeby edit byl, bo to jego sprawka <!-- s:D -->
-
[b]Wolf[/b] zamknalem Twoj post zeby nitk nie smiecil - ale otowrzylem to moze wroci opcja edit.. jak ktos cos napisze to najwyzej przeniose do komentarzy .. odnosnie tych pochylych i kolorowych napisow to nie musi nikt tego robic, przeciez napisalem ze ja bede robil jak ktos nie umie lub mu sie nie chce wylaczylem opcje akceptacji napisanego posta <!-- s:P -->
-
Hehe myślę, że po III zlocie też Nas opiszą <!-- s -->
-
miejmy nadzieje ze uda sie sklecic pare zdan odnosnie zlotu, to i info napewno bedzie w prasie, raczej z tym nie ma problemu
-
wszystko w naszych rekach :super: <!-- s:super: -->
aby nas jak najwiecej przyjechało :super: -
Może nie jest to najistotniejszy problem, ale brakuje zgodności pomiędzy logotypem FCP i stroną wizualną forum. Zaglądnijcie do OCP. Na samochodach mają logotyp, który również pojawia się na stronie. U nas jest zarys fabii kombi, zupełnie inna czcionka FCP, a zupełnie co innego na samochodach i koszulkach. Może jakiś nowy, lekki logotyp?
-
No niestety fajnie sie mowi, ale ze zrobieniem jest problem bo nie kazdy sie na tym zna, nie kazdy potrafi. Niestety nie mamy w klubie zadnego grafika z prawdziwego zdarzenia, samych samoukow, ale i tak ich praca nie jest taka zla.
Rzeczywiscie banner nie ma zadnego powiazania z naklejka klubowa. -
[quote="Zygus"]No niestety fajnie sie mowi, ale ze zrobieniem jest problem bo nie kazdy sie na tym zna, nie kazdy potrafi. Niestety nie mamy w klubie zadnego grafika z prawdziwego zdarzenia, samych samoukow, ale i tak ich praca nie jest taka zla.
Rzeczywiscie banner nie ma zadnego powiazania z naklejka klubowa.[/quote]Nie krytykuję. Podzieliłem się opinią
-
nie mialem ci tego za zle, nawet gdybys krytykowal, kazdemu wolno.
-
jjesli chodzi o wlepe mozna pogadac z kolega luky8 z ocp on robi wlepki a co do grafików to nie jest problem zrobic chyba baner podobny do ocp ze zdiec samochodów fabek i logo klubowego
-
wszystko jest na dobrej drodze .. niestety nie moge sie doprosic o haslo do konta admina, a niestety bez tego nie moge wejsc w skrypt forum ... znalazlem juz pomoc w sprawie forum .. mam juz nowe forum oczkuje jak narazie na HDD, wystarczy przerzucic na nowy server i wgrac skrpyt i wtedy wszystko powinno dzialac jak nalezy. odnosnie banneru jeszcze nie myslalem poniewaz to juz szczegol, chyba ze bylby chetny to moge podeslac mu kilka fotek fabek, projekt logo i mozna cos z tego wymyslic.
-
[quote="Zygus"]nie mialem ci tego za zle, nawet gdybys krytykowal, kazdemu wolno.[/quote]
Napis na plastikach do tablic rejestracyjnych ma jeszcze inną czcionkę
-
E chyba nie, na naklejce i na ramkach jest ta sama skodowska czcionka
-
Ja też jestem jak najbardziej za ujednoliceniem wszystkiego tylko, że się na tym nie znam, ale widzę, że [b]Wojtas[/b] już coś tam działa.
-
[quote="MirekS"]Ja też jestem jak najbardziej za ujednoliceniem wszystkiego tylko, że się na tym nie znam, ale widzę, że [b]Wojtas[/b] już coś tam działa.[/quote]
Może coś czytelniejszego?
-
...od jakiegoś tygodnia żeby się zalogować muszę to robić 2 razy-dlaczego?
-
[quote="Orfeusz"]..od jakiegoś tygodnia żeby się zalogować muszę to robić 2 razy-dlaczego?[/quote]
A z jakiej przegladarki korzystasz?? moze to cos pomoze i czy ktos inny ma rowiez taki problem??
-
korzystam z Firefoxa 2.0.0.3
-
To tak jak ja, a u mnie nie ma problemu z logowaniem. Nie wiadomo czy to tylko pojedynczy przyopadek czy ktos jeszcze ma takie problemy
-
wyczyscie cookie