Archiwum
-
Zero problemów, choć wszstkiego jeszcze nie sprawdziłem, bo znów trafiłem na ciężką serię w pracy.
-
Postanowilem zamiesic na naszym forum na samym dole reklamy z google ktorych przyklad mozna zobaczyc na [url=http://www.forumsamochodowe.com]Forum Samochodowe[/url] na samym dole .. moim zdaniem to w niczym nie przeszkadza a mozna na tym nawet dobrze zarobic tzn nie spodziewajcie sie kokosow .. ale moze w skali roku wystarczy chociaz na domene a moze i nawet na server <!-- s:) -->
Takie reklamy pojawia sie u Nas jak tylko dostane odpowiedniego maila od Google ...
Moim zdaniem to bardzo dobra propozycja ... a jakie jest Wasze zdanie :?:
-
[b]Wojtuś[/b] jak najbardziej dobry pomysł, parę grosza więcej nie zaszkodzi, a reklama nie jest uciążliwa.
-
O ile to bedzie tylko reklama na dole strony to jestem za :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="Zygus"]O ile to bedzie tylko reklama na dole strony to jestem za :super: <!-- s:super: -->[/quote]
no przeciez tak napisalem i nawet dalem przyklad forum jak to bedzie wygladac
-
Wiem wiem, byle tylko nie bylo gdzies jakiegos drobnym druczkiem dopisanego pkt, ze czasem miedzy postami wskocza reklamy <!-- s:P -->
Bo na niektorych forach wlasnie takie sa reklamy -
I jak beda te reklamy czy nie bedzie??
-
[quote="Zygus"]I jak beda te reklamy czy nie bedzie??[/quote]
juz sa <!-- s:P -->
-
no teraz widze, ale dlugo ich nie bylo <!-- s:D -->
-
No i fajnie, reklamy na dole, nikomu się nie narzucają, a może i my też z nich skorzystamy.
-
oczywiscie zeby zyski z reklam byly wieksze przydaloby by sie kliknac raz dziennie w banner na dole forum mam licznik ile aktualnie zarobilismy to bede podawal co jakis czas takze zabieramy sie do klikania w banner <!-- s:) -->
-
klikam, klikam mam nadzieje że z jakimś pozytywnym skutkiem :super: <!-- s:super: -->
-
Hehe, naklikałem i ja :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Drodzy Klubowicze!
Może należy założyć specjalny dział dotyczący urządzeń gps i uwag na ich temat? Stają się popularne z uwagi na spadek cen, a zresztą wiele osób korzysta z nawigacji przy pomocy telefonów komórkowych i palmtopów. -
pomysl mnie sie podoba poniewaz sam korzysta z tego cuda techniki [b]mdr[/b] ... moze jakies proozycje gdzie ten dzial mialby byc umieszczony bo nazwe juz mamy .. GPS <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]pomysl mnie sie podoba poniewaz sam korzysta z tego cuda techniki [b]mdr[/b] ... moze jakies proozycje gdzie ten dzial mialby byc umieszczony bo nazwe juz mamy .. GPS <!-- s:) -->[/quote]
Może dosłownie wszystko i przyklejony?
-
[quote="mdr"][quote="Wojtas"]pomysl mnie sie podoba poniewaz sam korzysta z tego cuda techniki [b]mdr[/b] ... moze jakies proozycje gdzie ten dzial mialby byc umieszczony bo nazwe juz mamy .. GPS <!-- s:) -->[/quote]
Może dosłownie wszystko i przyklejony?[/quote]
no to mozesz taki temat zalozyc samemu :zdrowko: myslalem ze bedzie konieczna ingerencja w PA ale jezeli chcesz to smialo zakladaj taki temat, ja go przykleje .. napisz tylko w 1 poscie regulamin tego tematu co mniej wiecej ma ten temat zawierac
-
Witam :zdrowko: Chciałem sie zapytac czy byłaby taka mozłiwość wprowadzenia na forum takiej funkcji :?: Opcja ta ma na celu wyróżnienie osób, które pomagają innym rozwiązując ich problemy. Dzięki temu widzimy kto się udziela na forum starajac się pomagać innym! <!-- s --> Pozdro
-
pomysl dobry , wlacze ta opcje <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]wlacze ta opcje [/quote] Dzieki [b]Wojtas[/b], :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->