Separator antenowy
-
Witam, czy warto kupic Separator antenowy ? Poprawia to jakość odbieranego sygnału czy po prostu jedna wielka ściema ?
http://allegro.pl/wzmacniacz-separator-antenowy-vw-audi-seat-skoda-i3762959867.html<!-- m -->
bądź
http://allegro.pl/wzmacniacz-separator-antenowy-vw-seat-skoda-audi-i3718928492.htmlPozdrawiam
-
wiesz z takimi cudeńkami bym uważał. Możesz mieć także ci faktycznie poprawi a możesz mieć tak że Ci pogorszy z powodu zbyt mocnego sygnału. U nas na śląsku jest dobry sygnał .
Ja bym np. zainwestował w dłuższy bacik niż w separator cenowo wychodzi podobnie <!-- s:) --> . Jeśli masz antene na zadku fabki to bym tez nie kupował dłuższego bacika bo może ulec zniszczeniu antena przez .... -
w moim przypadku bez seperatora odbiór był praktycznie zerowy. To jest tak, że beż seperatora antena nie ma zasilania i praktycznie nie spełnia swojej funkcji. U mnie pomogło i polecam, element ten jest niezbędny w przypadku radio nie fabrycznego.
-
Cześć
Ja jak najbardziej się z Tomusiem nie zgodzę;) Oczywiście że separator antenowy. Dłuższej anteny bym nie instalował gdyż może zaburzyć estetykę auta. Separator kosztuje kilkanaście złotych a różnica odbioru jest kosmiczna. Na moim przykładzie na oryginalnym radiu po wjeździe do garażu podziemnego na -1 były problemy z odbiorem stacji radiowych, teraz z wmontowanym separatorem i nowym radiem mogę słuchać radia na -2. Wszyscy malkontenci którzy narzekają na gubienie zasięgu radia to najczęściej tacy którzy wymienili radio na nowe a zapomnieli dodać tego gadźetu;) Kosztuje to śmieszną kasę, mieści się spokojnie w kieszeni radia.
pozdrawiam
-
Kupiłem. Gra dużo dużo lepiej.
-
Jaki kupiłeś? <!-- s:) -->
-
Ja się podepnę pod temat-moje pytanie pod który kabelek w kostce zasilającej radia podpiąć zasilanie separatora antenowego?Z góry dziękuje wszystkim za pomoc
-
Dziękuje za informacje
-
Ja zainwestowałem w separator, jakość odbieranego sygnału praktycznie bez zmian,
jedynym plusem jest to że wyszukuje dużo więcej stacji radiowych. <!-- s:) -->