Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Hejka. Fajny temacik właśnie na imprezie domówkowej z okazji urodzinek łączonych konsumujemy wódeczkę Sobieski i Finlandię. Troche juz się przelało... :zwariowany: <!-- s:zwariowany: -->
-
Kurczę to ja tu mogę średnio co drugi dzień zaglądać wczoraj padło 6 czerwonych warek, a dziś 0,5l na dwóch + 4 piwka <!-- s:D --> ogólnie weekend!
-
jesli chodzi o spozywanie ognistej wody to jest specjlany temat tylko trzeba poszukac <!-- s:P -->
-
[quote="Pulstar"]Hejka. Fajny temacik właśnie na imprezie domówkowej z okazji urodzinek łączonych konsumujemy wódeczkę Sobieski i Finlandię. Troche juz się przelało... :zwariowany: <!-- s:zwariowany: -->[/quote]
... no właśnie mieliśmy dzwonić do Was z życzeniami i ładnie zaśpiewać ale reszta ekipy coś taka chwiejna była ale następnym razem już się nie wykręcicie od przyjazdu
-
[quote="Loni"]... no właśnie mieliśmy dzwonić do Was z życzeniami i ładnie zaśpiewać ale reszta ekipy coś taka chwiejna była ale następnym razem już się nie wykręcicie od przyjazdu <!-- s:P -->[/quote]
No to z góry dziękujemy za chęci Wasza imprezka mam nadzieję, że się udała. No i jeśli coś takiego jeszcze będzie organizowane to obiecuję przy świadkach :ksiadz: ze chocbyśmy mieli stanąć na głowie to się postaramy pojawić :zdrowko:
-
[quote="Pulstar"][quote="Loni"]... no właśnie mieliśmy dzwonić do Was z życzeniami i ładnie zaśpiewać ale reszta ekipy coś taka chwiejna była ale następnym razem już się nie wykręcicie od przyjazdu <!-- s:P -->[/quote]
No to z góry dziękujemy za chęci Wasza imprezka mam nadzieję, że się udała. No i jeśli coś takiego jeszcze będzie organizowane to obiecuję przy świadkach :ksiadz: ze chocbyśmy mieli stanąć na głowie to się postaramy pojawić :zdrowko: [/quote]
... no no wiadomo bo inaczej będzie :krzeslem:
-
Oj pękło tego w ostatni weekend pękło <!-- s:) --> .
-
ojeju.. jutro bedzie masakra... [na rano do pracy]
dwa dni. picia... (MOJE URODZINY ;p) -
Mnie teraz trochę nie było, bo raczyłem się pięknem Bieszczad, ale oczywiście nie na sucho a dziś 3 wareczki czerwone, dobrze że jeszcze tydzień urlopu <!-- s:) -->
-
A ja po weselu, było %%% nogi bolą do tej pory... a jak jeszcze szumiało w głowie o 6 rano jak wracałam do domu i ten piękny wschód słońca który drażnił moje oczy ehhh <!-- s;) -->
-
Znam ten ból, to motyw w stylu "czemu to słońce tak głośno świeci" <!-- s:D -->
-
jeszcze kilka takich dluuuuugich weekendow i mam po watrobie <!-- s:) -->
[b]Voytaz[/b], dobre haslo
-
[quote="Loni"]nogi bolą do tej pory... [/quote]
mowilem Wojtasowi zeby na nogi żonki uważał....
mnie tam Dotii zholowala w niedz wieczorem do domu nie ma to jak nieoczekiwana impreza wieczorowa...
-
[quote="Wojtas"]jeszcze kilka takich dluuuuugich weekendow i mam po watrobie <!-- s:) -->[/quote]
[b]Wojtas[/b] nie bój nic..luknij tu: [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Przeszczepienie_wątroby[/url]
Alleluja i do przodu :zdrowko:
-
Trzeba jeszcze zagadać z jakimś zaprzyjaźnionym lekarzem, tak co by jakieś zniżki dla forumowiczów zdobyć <!-- s:D -->
-
No i w koncu wytrzezwialem po weekendzie <!-- s:) -->
-
[quote="manii"][quote="Loni"]nogi bolą do tej pory... [/quote]
mowilem Wojtasowi zeby na nogi żonki uważał....
mnie tam Dotii zholowala w niedz wieczorem do domu nie ma to jak nieoczekiwana impreza wieczorowa...[/quote]
... no niestety on deptał mnie a ja jego :evil: teraz czeka Nas następne weselicho więc znowu sobie podeptam a co <!-- s;) -->
-
[b]Pulstar[/b], ale skad zalatwic lekko uzywana albo novke :?: <!-- s:?: -->
-
Loni&Wojtas,ale macie weselich teraz. My idziemy szaleć na dwa dni w ten wekend,aż już chory się robię jak pomyślę ile to muszę wypić wódy za nas trzech :piwo: :chory: .Myślę,że damy radę.To życzymy udanej imprezy <!-- s:P -->
Ps!! Wojtas nie martw się,wątrobę ma się tylko jedną,a i tak na coś się trzeba przekręcić,ale to za jakieś pewno 100lat-teraz jest dużo wspomagaczy :hyhy: -
[quote="Wojtas"]Pulstar, ale skad zalatwic lekko uzywana albo novke :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Yyyyy..... :mysli: trza by może założyć nowy temat na forum, może ktoś ma sprzedać/odstąpić dla Prezesa specjalnie jakąś używkę w dobrym stanie bo na nówkę to chyba nie ma co liczyć.