Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
jako, że topic o piciu, to się wpisuję - po obaleniu X browarków, 2 winiaków - jak zwykle nic mi nie jest, ale właśnie wróciłem do domu po zakończeniu roku (oficjalnym)
może kiedyś uda mi się wreszcie naje#$#$^%#$bać PS. Wojtas - pracujesz nad sposobem??? <!-- s;) -->
-
jesczenie mnei trzyma od wczoraj Gruuba impreza na klifie w Gdyni-Orlowie byla <!-- s:) -->
-
[quote="Lestek"] PS. Wojtas - pracujesz nad sposobem??? <!-- s;) -->[/quote]
[b]Lestek[/b] jak nie ruszy Ciebie czysty spirytus :hyhy: to ja sie juz poddaje
-
[quote="Wojtas"][quote="Lestek"] PS. Wojtas - pracujesz nad sposobem??? <!-- s;) -->[/quote]
[b]Lestek[/b] jak nie ruszy Ciebie czysty spirytus :hyhy: to ja sie juz poddaje [/quote]
Na [b]Lestka[/b] nie ma mocnych nawet spirol nie pomoże :hyhy:
-
wpisujeasi tu bo si qrwa napiłem za tych gorolów co przejebali meczyka
-
[quote="WRC"]wpisujeasi tu bo si qrwa napiłem za tych gorolów co przejebali meczyka[/quote]
to już sie staje normą, jak bym pił po kazdym ich przegranym meczu, to już bym dawno był alkocholikiem. Stwierdzam że nie warto sie przejmować nasza reprezentacją... żenada :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
-
Oj temat umarł panie i panowie :zabawa: , więc ja się wpiszę, właśnie kończę kolejnego bolsa i chyba czas wypocząć <!-- s:P -->
-
No wlasnie dziwnie cicho w tym temacie. Adas chyba odklada na nowe auto <!-- s:D -->
JA dochodze do siebie po wczorajszym imprezowaniu. Andrzejki na rynku krakowskim w towarzystwie znajomych z klubu seata
Pozdrowienia dla Krafta, ktorego spotkalem rowniez :super: -
Kurde nie wiem od jakiego tematu zaczac bo chyba z pol roku mnie na forum nie bylo, ale piwko zawsze pilem prawie co dziennie. Teraz tez pije :piwo: hmm wypije jeszcze troche i bede bardziej wylewny <!-- s:) -->
-
No pieknie temat sie odswiezyl to i pinek sie zjawil na forum <!-- s:D -->
Co porabiales jak cie nie bylo -
Ok no to ja sie pochwale w sobote rozpoczalem swoj tydzien wyjscie do pubu ze znajomymi nie pamietam jak wrocilem ale bylo bardzo pozytywnie w srode kolejne wyjscie ale juz tym razem do innego lokalu :super: .. nie moge sie doczekac srody .. wtajemniczeni wiedza dlaczego :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="Wojtas"]nie moge sie doczekac srody .. wtajemniczeni wiedza dlaczego :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
... to chyba proste bo znowu imprezujesz :zdrowko: i pewnie znowu będziesz miał problemy z powrotem :hyhy:
Ps. ja też mam zamiar gdzieś wyjść w ostatnie dni andrzejkowania i może w końcu uda mi się czegoś napić :zdrowko: niż jak zwykle robić za kierowce :zakrecony:
-
wpisja se tu na swieta bo je wolne :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
No to niech ja się pierwszy wpiszę w tego sylwestra - powiem tak, jestem trzeźwy inaczej :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
ja wlasnie wrocilem z bialki z Ilonka :serce: oraz ze znajomymi z ktorymi bylem na zlocie .. bylo bardzo dobrze .. jezdzislimy na nartach/desce i duzo pilismy :piwo: <!-- s:piwo: -->
i od razu skladam Wszystkim na forum Szczesliwego Nowego Roku
-
Rownież dołaczam się do życzeń Noworocznych W Białce było super tylko pijaków coniemiara :zakrecony: + małe szkody :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
[quote="Loni"]+ małe szkody :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->[/quote]
Coś poważnego, jeśli można spytać :?:
-
[quote="MirekS"][quote="Loni"]+ małe szkody :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->[/quote]
Coś poważnego, jeśli można spytać :?: [/quote]
... lekko złamałam mój sprzęt do jeżdzenia- troszkę deseczka ucierpiała :rozpacz: ale mam już namiary do Kraka do gościa który ładnie ją sklei ps. a nawet pijana nie byłam :ups:
-
pije se piwko po skończonej robocie
-
[quote="Loni"]... lekko złamałam mój sprzęt do jeżdzenia;)[/quote]
Przykro mi :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
[quote="Loni"]mam już namiary do Kraka do gościa który ładnie ją sklei ps. a nawet pijana nie byłam :ups: [/quote]
To dobrze, że da się skleić , mówisz nie byłaś pijana, hmm... rozumiem lekko wstawiona :hyhy: