Witaj na forum Fabia Club Polska

Klubowicz on the road

Topic created · 445 Posts · 138782 Views
  • W wyniku pomyłki mojej uroczej pilotki trafiłem na F1 kombi z logo FCP w okolicy Ronda Hipokratesa [krk], ok 19:00

• Ano na mnie 😛 A zastanawiałem się kto to mi się tak przygląda 😄 <!-- s:D -->

A przyglądałem się Twojej fabce ale żadnych oznakowań klubowych nie znalazłem, więc myślałem że to nie nasz.

• sid upolowany na końcówce 152. przejechałem 2 razy ale niestety nie widział bo pracował. pozdro

• [quote="enemik"]sid upolowany na końcówce 152. przejechałem 2 razy ale niestety nie widział bo pracował. pozdro[/quote]

Trzabyło Go otrąbić, może by się obudził 😛 <!-- s:P -->

• MirekS widziany o 16.27 stojacy na światłach na rondzie barei obtrabiony. wolany na CB ale bez oddzewu. strasznie zamyslony 🙂 pozdrawiam 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="TOMUŚ"]Mari0 widziany na dk 88 około 14:22 jak stał w mega dobrym koreczku 😉 😄 <!-- s:D -->[/quote]

O 14:22 to ja zawsze grzecznie w pracy siedzę 😄

• taa , taa, . O 14:22 siedzisz w pracy a na blauce stoisz w korku 😄 . Wtedy Cię sczaiłem chyba seicentem (jak się nie mylę ale zawsze się mogę mylić ) 😄 <!-- s:D -->.
    sssasasa i troskliwe misie 😄

• [quote="enemik"]MirekS widziany o 16.27 stojacy na światłach na rondzie barei obtrabiony. wolany na CB ale bez oddzewu. strasznie zamyslony 🙂 pozdrawiam 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

Hehe, no nie słyszałem bo miałem głośniej radio puszczone.

Natomiast dziś pod kościołem o 12 stała za mną na parkingu czerwona fabka kombi, byłem yariskom, zorientowałem się dopiero gdy zobaczyłem jej tył z logo FCP - kto to był? Przyznać się.

• [b]Olo [/b]widziany w Iławie między 16:30, a 18:02 😉 <!-- s;) -->

• [quote="MirekS"][quote="enemik"]MirekS widziany o 16.27 stojacy na światłach na rondzie barei obtrabiony. wolany na CB ale bez oddzewu. strasznie zamyslony 🙂 pozdrawiam 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

Hehe, no nie słyszałem bo miałem głośniej radio puszczone.

Natomiast dziś pod kościołem o 12 stała za mną na parkingu czerwona fabka kombi, byłem yariskom, zorientowałem się dopiero gdy zobaczyłem jej tył z logo FCP - kto to był? Przyznać się.[/quote] hmmm czerwone kombi pasuje do mnie ale napewno to nie ja bo doiero wstałem po nocce która spędziłem w trasie 🙂

[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 29-05-2012, 07:17[/i] ][/size]
    pozdrowienia dla anubisa. i proszę sie nie śmiać ja tak zalałapuje jak dosypiam. 🙂 🙂

• pierwsze hmmm ta naklejke kojarze hmmm.a kij dalej śpię:). ty Przecież już wiem kto. olsnienie 🙂 . Co Ty tak wcześnie przecież Ty z drugiej strony bardziej byś jechał z domu 🙂 dlatego też się nie spodziewałem 🙂 i proszę się nie śmiać jak jadę szybciej to się przebudzam a jak się slimacze to idealnie można dospac 🙂 <!-- s:) -->

• Kolega [b]Koleś[/b] widziany na dk88 0 14:27 dzisiaj. Był szybko pędzący , ale i tak mu to niewiele dało bo jak tradycja głosi dalej był koreczek 😄 <!-- s:D -->

• [quote="TOMUŚ"]taa , taa, . O 14:22 siedzisz w pracy a na blauce stoisz w korku 😄 . Wtedy Cię sczaiłem chyba seicentem (jak się nie mylę ale zawsze się mogę mylić ) 😄 <!-- s:D -->.
    sssasasa i troskliwe misie 😄 [/quote]

Sejem nie jeźdzę .. pomyłka ;D Tylko Fiorino 🙂

• mi chodziło że ja jechałem seicentem 🙂 <!-- s:) -->

• Sie dogadali 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="Voytaz"]Sie dogadali 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

A Ciebie Wojtas to już dawno nie było widać :zalamany:

Wpadnij na spot 🙂

• Postaram się w niedziele podjechać na arene tak jak pisałem 😉 <!-- s;) -->

• anubis dziś w tym samym miejscu co kiedyś . jadący ładnie buspasem(trochę za wcześnie) i skręcajacy w Królewska Pozdro dziś. byłem obudzony bo od 3 na nogach jestem i Cię wyhaczylem 🙂 <!-- s:) -->

• [b]enemik [/b]upolowany dziś na strzelców o 16.31 koło posterunku policji 😉 <!-- s;) -->

• Chwile przed 7 rano enemik widziany na Aleji Przyjaźni 😛 <!-- s:P -->

Pozdrawiam
    sid

Log in to reply