Witaj na forum Fabia Club Polska

Klubowicz on the road

Topic created · 445 Posts · 138782 Views
  • Chyba w zeszły piątek na ul. Mogilskiej, za wiaduktem, był spory korek. Nagle na lewy pas chciała wjechać zielona fabia ze znaczkiem FCP. Oczywiście wpuściłem klubowicza 😉

• No i takie zachowanie sie chwali. 🆗 <!-- s🆗 -->

• Hehe ciekawe czy klubowicz o tym wiedział :?: 🆗 <!-- s🆗 -->

• [quote="MirekS"]Hehe ciekawe czy klubowicz o tym wiedział :?: 🆗 <!-- s🆗 -->[/quote]

Pewnie nie, ale miał dość łatwą rejestrację.

• Chwali się takie postępowanie :padam: <!-- s:padam: -->
    a czy miała przyciemnione szyby? i byla to wersja HB? :zdrowko:

• [quote="trybka"]Chwali się takie postępowanie :padam: <!-- s:padam: -->
    a czy miała przyciemnione szyby? i byla to wersja HB? :zdrowko: [/quote]

HB, ale nie pamiętam szyb. Zawracał w stronę Mogilskiego.

• A ja dzisiaj widziałam Naszego [b]Wolfika[/b] jak wyjezdzał z ul. Mostowej w Jaworznie :super: chciałam mu pomachać ale bardzo był skoncentrowany na drodze :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• [quote="Loni"]A ja dzisiaj widziałam Naszego [b]Wolfika[/b] jak wyjezdzał z ul. Mostowej w Jaworznie :super: chciałam mu pomachać ale bardzo był skoncentrowany na drodze :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]

Taaaa.. widzialem Cie droga klubowiczko widzialem 😉 a wlasciwie tyl.. Twojej fabii 😉 i bylem ciekaw czy napiszesz cos na forum 😄 hehe pozdrawiam 😉

• [quote="wolfmk"][quote="Loni"]A ja dzisiaj widziałam Naszego [b]Wolfika[/b] jak wyjezdzał z ul. Mostowej w Jaworznie :super: chciałam mu pomachać ale bardzo był skoncentrowany na drodze :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]

Taaaa.. widzialem Cie droga klubowiczko widzialem 😉 a wlasciwie tyl.. Twojej fabii 😉 i bylem ciekaw czy napiszesz cos na forum 😄 hehe pozdrawiam 😉 [/quote]

... hehehe a mnie mignął Twoj grilek 🆗

• Dziś rano jadąc przez osiedla Nowej Huty, na Żeromskiego, stała zaparkowana niebieska Fabia, z niebieskimi oklularkami, z niebieska folia i naszymi klubowymi ramkami tablic - Zyguś to chyba Twoja 😄 :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• [quote="trybek"]Dziś rano jadąc przez osiedla Nowej Huty, na Żeromskiego, stała zaparkowana niebieska Fabia, z niebieskimi oklularkami, z niebieska folia i naszymi klubowymi ramkami tablic - Zyguś to chyba Twoja 😄 :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]

Tak, tak to moja Fabka. A co cie sprowadzilo w te straszne okolice?? 😄

• To ja się też pochwalę.

Już kilka razy mijałem się z Kaczorem u mnie w Pelplinie lecz Kaczor kierował czymś większym... :ups: <!-- s:ups: -->

• No to mi sie podoba, ze klubowiczowe spotykaja sie rowniez na drodze. Nie jest nas tak malo, jak by si ewydawalo :super: <!-- s:super: -->

• Co sobotę z samego rańca podrzucam Mamę do szkoly - jeszcze sie doszkala 😛 <!-- s:P -->
    Lecąc przez most na Rybitwach to w 15 min jestem w Twoich okolicach - teraz remont Klasztornej wiec troszke dluzej sie jedzie, ale powiem ci ze bardzo lubie jezdzic po hucie - jakby centrum Krakowa mialo takie rozwiazanie ukladu ulic zapewne mielibysmy mniej koreczkow...

• Oj nie jest tak rozowo. W szczytowych godzinach korki sie robia rowniez i tutaj

• Niebieska fabia widziana na... ul. Łąkowej o 10.00 Zygus się pojawił w okolicy 😉

• To na pewno nie byłem ja, więc zostaję [b]Zygus[/b]

• nie dublowac tematow :!: 😛 juz istnieje temat "kluboiwcz on the road" 😛 <!-- s:P -->

• gdzie ci adnimi i inni .........bajzel ze asz strach , w tych postach :dobani: <!-- s:dobani: -->

• [quote="mdr"]ul. Łąkowej o 10.00 Zygus się pojawił w okolicy ;-)[/quote]

To moj drugi dom, wiec czesto tam jestem 😄 <!-- s:D -->
    A ty co porabiales w okolicy??

Log in to reply