Czerwony sportowiec by mati190
-
[quote="rufus"][quote="mati190"]no i dojeżdżam spoza miasta a nie mam zimówek jeszcze[/quote]
A zamierzasz je kupić tej zimy, czy odkładasz ten zakup na następny sezon?
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 30-01-2012, 13:03[/i] ][/size]
[quote="mati190"]postaram sie pojawić, tylko najpierw autko musze odebrać[/quote]Wpadnij jak będziesz mógł - będzie nam bardzo miło poznać Cię i obejrzeć Twój samochodzik.[/quote]
Myśle o zakupie jeszcze teraz, tylko w komplecik felg bym sie musiał jeszcze zaopatzyć, a skad to pytanie?
Jasne że wpadne i obejrzeć pozwole, ale żadnych jazd próbnych ani tym bardzij obtrzaskiwania lakieru innymi drzwiami :evil: <!-- s:evil: -->
-
[quote="mati190"]a skad to pytanie?[/quote]
Tak tylko, aby zaspokoić swoją czystą ciekawość.
[quote="mati190"]ale żadnych jazd próbnych[/quote]
Ja przynajmniej nie planowałem prosić Cię o taką jazdę.. chociaż jestem ciekawy, jak to lata, ponieważ sam zastanawiałem się nad takim zakupem w przyszłości.
[quote="mati190"] ani tym bardzij obtrzaskiwania lakieru innymi drzwiami :evil: <!-- s:evil: -->[/quote]
Raczej tego nie robimy - każdy z nas szanuje swoją a tym bardziej cudzą własność..
-
[quote="rufus"]
Tak tylko, aby zaspokoić swoją czystą ciekawość.Ja przynajmniej nie planowałem prosić Cię o taką jazdę.. chociaż jestem ciekawy, jak to lata, ponieważ sam zastanawiałem się nad takim zakupem w przyszłości.
Raczej tego nie robimy - każdy z nas szanuje swoją a tym bardziej cudzą własność..[/quote]
A tak liczyłem ze napiszesz ze masz jakąś dobrą i tania hurtownie godną polecenia <!-- s:P -->
Co do jazdy próbnej, przemyśle temat moze będziesz w tej szczęśliwej grupie
W to wierze, to było napisane bardziej przekorni niż jako oskarżenie w waszym kierunku
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 30-01-2012, 18:29[/i] ][/size]
Mam nowe placowe zdjęcia ktoś zainteresowany? -
Witam. Zapodaj nowe placowe foty.
-
Mówicie i macie obiecane fotki:
I jak wam sie podoba?
-
No cacy wygląda. Miodzik
-
już ktoś kapselki z felg sobie pożyczył <!-- s:D -->
-
Strasz Go strasz już wie na co ma zwrócić uwage <!-- s:P -->
-
kolorz wnetrza mi sie podobaja^^ ogolnie sexy jest <!-- s:) -->)
-
[quote="K0_VOITH"]No cacy wygląda. Miodzik ;-)[/quote]
Dzięki
[quote="enemik"]już ktoś kapselki z felg sobie pożyczył <!-- s:D -->[/quote]
No a ja nawet wiem kto
I wiem gdzie je trzyma, w takim fajnym kartoniku na półce sobie leżą i czekają na odbiór auta[quote="K0_VOITH"]Strasz Go strasz już wie na co ma zwrócić uwage [/quote]
Ja bym to ujął inaczej "Nie strasz nie strasz, bo sie zes....."
[quote="Havier"]kolorz wnetrza mi sie podobaja^^ ogolnie sexy jest )[/quote]
Dzięki -
Fabina elegancka. Środek bardo mi się podoba.
Już ją odebrałeś :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Scobel89"]Fabina elegancka. Środek bardo mi się podoba.
Już ją odebrałeś :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Dzięki, odbiór jak dobrze pójdzie to w poniedziałek w południe
-
[quote="mati190"]I jak wam sie podoba?[/quote]
Miodzio, jak Pietrasa <!-- s:D -->
-
[quote="Wrona"]
Miodzio, jak Pietrasa <!-- s:D -->[/quote]
Dzięki
-
no to czekamy na odbiór i pierwsze wrażenia z jazdy i eksploatacji <!-- s:) -->
-
Już chodzi mi po głowie coś takiego
http://allegro.pl/zaslonki-pod-wymiar-skoda-fabia-ii-hatchback-i2081309099.html<!-- m -->
Tylko pytanie miał już ktoś z tym do czynienia? Jak z trwałością tego wynalazku? -
Nie lepiej na tył rzucić folie?
Tego typu zasłonki to magazyn kurzu, a i okno jak otworzysz to piątala ziomkowi nie przybijesz <!-- s:P -->
-
[quote="mati190"]pytanie miał już ktoś z tym do czynienia? Jak z trwałością tego wynalazku?[/quote]
Nikt, jesteś pierwszy kto o niej pisze.
-
Troche to drogie jak na dwa kawałki siatki...
-
[quote="K0_VOITH"]Nie lepiej na tył rzucić folie?
Tego typu zasłonki to magazyn kurzu, a i okno jak otworzysz to piątala ziomkowi nie przybijesz <!-- s:P -->[/quote]
Folia jest trwałym przyciemnieniem, a czasami matka będzie jeździła autkiem, a ona wymaga 100% przejrzystości wiec wole taki wynalazek który będe mógł zdjąć niż szukanie blacharza. Poza tym to zasłonki na tył a ja będe raczej stacjonował z przodu za kółkiem