Witaj na forum Fabia Club Polska

[Inne] Przyciemnianie szyb - temat zbiorczy

Topic created · 164 Posts · 55043 Views
  • [quote="MARKO"]zależy jaką folą robi. ja 350zł zapłaciłem za całe auto[/quote]
    pytałem jaką folią to robią, powiedział ze to sobie wybieram..

• [b]zdono[/b], rob tylko i wylacznie folia 3M

• [b]Wojtas[/b], ok będę pamiętał.. 🙂 ale poszukam jakiegoś innego zakładu w okolicy.. bo jeśli [b]MARKO[/b] zrobił całe autko za 350zł to może znajdę coś taniej.. 🙂 <!-- s:) -->

• Też mi się wydaje że 350 zł za tył powiedział Ci za dużo 😕 ja chciałam 35 % ale chyba zrobię 50 % wiem że to tak za fajnie nie będzie wyglądało ale cóż.... 😞 lepsze to niż nic 😛 <!-- s:P -->

• Dzwoniłem po kolejnych zakładach i w Bielsku Białej powiedział mi 250zł.. a szukając na necie dowiedziałem się ze w mojej miejscowości też jest zakład specjalizujący się w tym, dzwoniłem o powiedzieli ze od 320 do 380zł w zależności od folii jaką wybiorę..
    Jak myślicie czemu wszędzie tutaj mówią mi 350zł a w BB 250zł?

• [quote="zdono"]Jak myślicie czemu wszędzie tutaj mówią mi 350zł a w BB 250zł?[/quote]
    może duż akonkurencja jest , albo dopiero zaczynają... zapytaj o referencje i dzieła jakie zrobili...
    albo zalezy też od materiału jako używają. Może w garażu robią, albo nie rozliczają sie z fiskusem ... :???: <!-- s:???: -->

• Dzisiaj spotkałem sie z opinią ze folie przyciemniające szybko blakną... czy to prawda? czy zależy to od firmy?
    Co sądzicie o piecowym przyciemnianiu szyb? czy ktoś wie jaka jest różnica cenowa? czy ktoś tutaj ma tak przyciemnione?

• jak sie dowiadywalem piecowo ok 6 lat temu to chcieli 1200 za cale auto .. [b]zdono[/b], ja zalozylem folie 3M w 2004 roku w maju takze 7 lat temu .. w temacie o gwincie MTS sa aktualne fotki mojej fabii to mozesz ocenic czy wyblakly 🙂 <!-- s:) --> ja bynajmniej tego nie zauwazylem

• to piecowe tak z ciekawości pytałem... 😛 jak się jutro wyrobie to zajadę zapytać jakie mają folie i jak będą mieć tą 3M to zostawiam im odrazu auto.. 🙂 <!-- s:) -->
    [b]Wojtas[/b] a powiedz mi jeszcze jaką przejrzystość tam masz?

• ja mam Panther 35 .. teraz to sie jakos inaczej nazywa ale cyfry sie nie zmienily .. ja bym teraz bral 50 cale auto

• [b]Wojtas[/b] ale tą co masz 35% super wygląda ale wiadomo ja też będę brała 50% 🙂 <!-- s:) -->

• [b]Loni[/b], tylko powiedz to Panom w stacji kontroli pojazdow 🙂 albo miskowi na drodze ze fajnie wyglada 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="Wojtas"][b]Loni[/b], tylko powiedz to Panom w stacji kontroli pojazdow 🙂 albo miskowi na drodze ze fajnie wyglada 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

... aaaajjjj tam idzie się dogadać że się nie widziało że tak nie wolno 😛

• [quote="anubis"]Nie dogadasz się Loni, ja po założeniu folii przez tydzień szukałem diagnosty który mi podbije dowód, ale znalazłem, choć sporo za krk[/quote]

... na szczęście mam takiego miłego Pana to nie będzie większych problemów 🙂 <!-- s:) -->

• [quote]... na szczęście mam takiego miłego Pana to nie będzie większych problemów[/quote]
    no nie ukrywajmy że kobietom łatwiej załatwić coś jeżeli diagnostą jest facet.. 😄 <!-- s:D -->

• [quote="zdono"][quote]... na szczęście mam takiego miłego Pana to nie będzie większych problemów[/quote]
    no nie ukrywajmy że kobietom łatwiej załatwić coś jeżeli diagnostą jest facet.. 😄 <!-- s:D -->[/quote]

hehe czasami różnie to bywa w innych przypadkach bycie kobietą nie pomaga a czasami nawet szkodzi 😉

• a oprócz 3M jakie są inne firmy folii liczących się na rynku?

• [quote="anubis"]http://www.carsolar.com.pl/ - ja tam robiłem sezon temu i jestem zadowolony[/quote]
    ile płaciłeś/ktore szyby?, ile czekałeś?

• [quote="anubis"]400 zł, 5 szyb w 3 h

pozdrawiam[/quote]

a jaka folia?

• Jak w temacie macie może znajomego gdzieś?:D Na terenie śląska do przyciemnienia szyb Fabia combi wszedzie chca 360zł a słyszałem że da się taniej chycic

Log in to reply