Warszawa i okolice
-
Witam
Potrzebny mi szybko serwis w Warszawie który wymieni mi rozrząd i pompę wody i nie skasuje za dużo. nie koniecznie musi być top ASO
niestety sypneło mi się.Pozdrawiam
-
Jesli chodzi o ASO, to najlepiej wziasc tel i podzwonic. Dowiesz sie jakie maja ceny i jakie terminy sa, bo u nich tak od reki to raczej ciezko cos zalatwic.
Mozesz uderzyc do Sinclan Bis, tam my i OCP mamy rabaty dla klubowiczow, wiec ASO nie moze byc takie zle.
http://www.sliz.avx.pl/forum/viewtopic.php?t=774<!-- m --> -
Podobno tanio i solidnie robią na ul Syreny taka mała ulica odchodząca od Wolskiej.
-
cześć tu znowu Andrzej, gdzie w WAWIE jechac z kupowana fabką, żeby skontrolowac stan w momencie podpisania umowy?
niekoniecznie chodzi mi o aso ( bo drogie)
ALE bardziej niz o kaske ważna jakość przeglądu
okolice pragi południe ,tu znam aso "sinclan.bis" grochowska 45f (120-200 pln za przegląd bez napraw ewentualnych) uFFFF !!
jak macie jakies namiary , napiszcie( i czy można oddać się w te ręce) -
Pol-Mot Auto ul Gruchazca. Tam ci dobrze sprawdza samochod <!-- s:) --> Ale zeby tak bylo musisz sie w czeniej ze man skontaktowac
-
A czy ktoś może mi polecić warsztat w WAWIE gdzie dobrze ustawią zbieżność kół ?!!!
-
Mam takie właśnie pytanie. Czy znacie jakiś servisik w Warszawie( niekoniecznie ASO) gdzie można niedrogo sprawdzić błędy itd.?
-
tel. 606 666 000
to w Dawidach,
nie ASO i na pewno taniej -
Witajcie. Doznałem lekkiego szoku jak zobaczyłem ze zaczynają wychodzić purchle korozji wokół całej przedniej szyby czyli na słupkach oraz nad szybą. Samochód nie jest stary bo z IX 2003. Czy znacie jakiś dobry warsztat blacharsko lakierniczy w warszawie w ktróym mógłbym to poprawić
-
Witam!!!Może ktoś mi polecić dobry i niedrogi warsztat lakierniczy w Warszawie. Wyskoczyły mu purchle korozji wokół całej przedniej szyby. Purchle są na słupkach jak i również nad szybą. Dziękuję i pozdrawiam!!!
-
Czy mamy jakieś zniżki czy rabaty w związku z naszym uczestnictwem w FCP? Ja korzystam z usług skody POL-MOT Auto... i jestem ciekaw?:) Wie ktoś :?: :looka: <!-- s:looka: -->
-
a to widziałeś??
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=774<!-- m --> -
Tak widziałem, ale mi chodzi konkretnie o pol-mot auto ponieważ z nimi jestem już w jakiś sposób związany... Poza obecnym problemem ze skrzynią biegów to wszystkojest <!-- s -->
-
no niestety, ale możesz w imieniu fcp coś wynegocjować
-
Masz świetny pomysł Postaram się coś ogarnąć bo mam dość dobry kontakt w POL-MOT Auto więc może się poszczęści <!-- s:) --> Będę informował na bierząco.
-
a moze Panowie chcą dobre ceny w ASO Skody Auto-Blak? mam z nimi świetny kontakt
-
[quote="Adamkul"]Masz świetny pomysł Postaram się coś ogarnąć bo mam dość dobry kontakt w POL-MOT Auto więc może się poszczęści <!-- s:) --> Będę informował na bierząco.[/quote]
A z ktorym polmotem jestes tak mocno zwiazany? sa 3 w Warszawie
-
...w Pol-Mot auto cena za RBH jest zaporowa, wiec nawet z rabatem nie będzie tak dobra jak w Auto-Blak'u
-
WITAM SERDECZNIE POTRZEBUJE ZROBIĆ TANIO I SOLIDNIE ZAWIESZENIE W MOJEJ SKODZIANCE.NIE INTERESUJE MNIE ASO BO TAM NIE JEST TANIO!!!MOŻE ZNACIE JAKIS CIEKAWY WARSZTAT W WARSZAWIE???DZIEKI ZA POMOC POZDRAWIAM
-
Zadzwoń tutaj i zapytaj za ile zrobią Ci zawieszenie, jest to warsztat który robi naprawy pogwarancyjne Skodzianek i tylko Skodzianek.
Syreny 14, 01-132 Warszawa
Telefon: (022) 631-17-96
Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 08:00-18:00