[F1] Zderzaki - temat zbiorczy
-
Właśnie szukałem i nie mogę znaleźć tematu gdzie jest wspomniane o innej dokładce niż od Cupry.
-
Przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post. Chodzi o [size=150][u]inną[/u][/size] dokładkę zderzaka niż od Leona.
-
sorki już kumam
myślę ze coś można podpasywać trzeba by było mieć parę dokładek na przymiarkę -
No właśnie, myślałem że ktoś właśnie przymierzał, dlatego też napisałem ten temat <!-- s;) -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 02-09-2010, 14:41[/i] ][/size]
Sry, że pod pod postem ale mi zależy, szczególnie na innych niż od Leona czy RSki.Ogarnął już ktoś temat dokładek zderzaka przód ? Od Leona Cupry pasuje pod oryginał z 2001 roku ?
-
Jak w temacie dostępny również na tył http://moto.allegro.pl/item1150888277_zderzak_skoda_fabia_tuning_maxton_design.html<!-- m -->
-
[b]FIGO-23[/b], wstaw odpowiedni prefiks. Nie jesteś tu nowy i powinieneś już znać regulamin.
-
jak dla mnie za dużo przetłoczeń itd. Ogólnie jeden z fajniejszych do kupienia do fabii.
-
Mnie sie podoba ale osobiscie wolalbym seryjny. kwestia gustu...
-
Hmm... ani mi się nie podoba ani mi się podoba, tak pół na pół <!-- s;) -->
-
ehhh kobiety i ich zdecydowanie <!-- s:P -->
-
Ładny, ale razem z tymi felami.
-
Fajny zderzak W ogóle ta fabka na zdjęciu fajnie wygląda , ciekawe na ile to real a na ile VT <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Rok temu bym sobie go zalozyl do mojej fabki. Teraz to nie za bardzo. Tuning jest dobry na chwile. Reszte sie nudzi.
-
[quote="Siemi"]ehhh kobiety i ich zdecydowanie <!-- s:P -->[/quote]
[b]Sputnik[/b] przeważnie tak to jest że wszystko się nudzi i chce się z czasem zmieniać na coś nowego i nowego i tak w kółko, poprostu tuning
-
w modach nigdy nie ma konca CA przerabiam juz 5 raz....
-
jak dla mnie ten zderzak trochę przesadzony
-
Biorąc pod uwagę, że na oryginalnym zderzaku mam "zęby" od zbyt wysokiego krawężnika, bałbym się coś tak niskiego zakładać.
-
czy w zderzaku tył wersja RS są orginalnie otwory do wybicia na czujniki cofania
chciałbym wymienić zderzak na wersje RS i zostać przy czujnikach cofania ,
nie mówie tu o orginalnych montowanych w fabryce
tylko tych dokładanych w Polsce tzn 3 sztuki rówież sprzedawane w salonach z autkiem -
jeśli chodzi o RS-a F1 to nic takiego nie mam u siebie.