[F1] Zderzaki - temat zbiorczy
-
[b]zdono[/b] ja wszystkie kratki kupowałem na czeskim allegro wyszło dużo taniej niż w Polsce pomimo transportu i przewalutowania. Co do halogenów mam te piep...ne diamondy i ciekną :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
[quote="Wojtas"][b]zdono[/b], nie lapie Twojego pytania :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
mialem na mysli ze mam tak samo Diamondy te co [b]kapi[/b] i to jest szmelc .. lepiej dolozyc bo i tak potem 2 razy sie placi [/quote]
ja Cie zrozumiałem.. a ja miałem na myśli to czy pamiętasz czy te halogeny są z felicji?[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 10-05-2011, 23:32[/i] ][/size]
Co do halogenów to nie wiem czy są zamienniki z innej firmy..
[b]Siemi[/b], Czy od tego gościa z Hradec Kralove?
Jeśli chodzi o przelew to wymyśliłem tak ze zajadę na pocztę do Czech i tam zrobię przelew, omijając wszystkie prowizje.. -
nie pamietam czy one podejda rowniez od felicji pytales w ASO ile kosztuja takie halolgeny do RS :?: <!-- s:?: -->
-
[b]zdono [/b] nie pamiętam dokładnie czy od niego to było jakiś rok temu
-
No więc byłem w ASO Skody.. kupiłem ślizgi, spinki i zamówiłem kratki.. bo okazało się ze są tańsze niz na Czechach.. <!-- s:D -->
Co do halogenów to będę zmuszony kupić te Diamondy.. bo cena jednego halogena w ASO to 301,57zł :szok:Co do wtyczek halogenów to jest pewien problem.. bo do zderzaka RS pasują halogeny od felicji... ale z tego wynika ze wtyczka halogenowa w oryginalnym RS jest inna niz w zwykłej fabii...
bo kupiłem halogeny z felicjii... ale wtyczka jest inna niz w mojej fabii.. czyli jeśli faktycznie halogeny z felicji pasują do RS'a do w RS'ie są inne wtyczki (tak jak napisałem wcześniej)
Wtyczki halogenów z felicji i fabii po lifcie są takie same.. ale nigdzie sie nie spotkałem zeby pisało ze z fabii po lifcie pasowały by halogeny do RS'a czyli moze bedą innego rozmiaru...
Troche namieszałem.. ale moze ktoś zrozumie co chciałem przekazaćReasumując... mając halogeny z falicji.. musze zrobić kombinacje z kabelkami..(będzie bez wtyczki)
Chyba ze macie inne rozwiązanie? -
możesz spisać nr tej wtyczki ? od felicji / RS-a ?
oraz zapodać zdjęcie tego halogena jak ma mocowanie i układ wtyczki ?
u mnie był zderzak przed liftem - trójkątne halogeny.
teraz jest z nieszczęsnymi diamond-ami i nic nie przerabiałem... tylko kabla z prawej strony mi brakło bo zderzak dalej jest odsuniety. Reszta p&p. -
[b]kapi[/b], według napisu na halogenie "Diamond" to wtyczka jest skierowana w dół...
u mnie zderzak tez jest przed liftowy...PS.. zaraz wezmę halogen do reki.. i skocze do autka i zobaczę o co tam chodzi...
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 16-05-2011, 19:52[/i] ][/size]
No i wszystko sie wyjaśniło... przez moją nieuwagę zrobiłem zamieszanie. :zawstydzony: wszystko pasuje... <!-- s:) -->
Ja widząc halogen z felicjii ktory mam na pierwszy rzut oka wtyczka wyglądała jak by była zcięta z jednej strony... no i jest ale z zewnątrz... a w środku jest okrągła czyli wszystko pasuje..Jeszcze raz sorki za zamieszanie..
-
Jak w temacie, czy ktoś z forumowiczów natknął się gdzieś na taki oto tylny zderzak do fabii 1 combi bądź sedan ze zintegrowanym dyfuzorem: ?
http://imageshack.us/photo/my-images/505/imgautoshow1ny4.jpg/<!-- m --> (od razu przepraszam za niefortunne ujęcie)
Wiem, że milotec oferuje doklejane dyfuzory, ale ten tutaj wyglada o niebo lepiej.
-
na tym zdjeciu prawie go nie widac <!-- s:) -->
-
Tu jest coś podobnego:
http://allegro.pl/zderzak-tylny-skoda-fabia-tuning-maxton-i1609169820.html#gallery<!-- m -->