Fabka dr O.
-
[b]dr O.[/b], jak długo się z tym brudem męczyłeś? I czy zrobiłeś może jakieś PhotoStory? <!-- s:) -->
-
nie robiłem zdjęć dla dwóch plamek <!-- s;) --> U mnie w mieścinie można za 1 zł wypożyczyć odkurzacz do prania tapicerek przy zakupie płynu do tego celu i tak właśnie zrobiłem. Plamy zeszły bez problemu. Czas prania to kilka minut z rozrobieniem płynu itp.
-
może jakieś nowe fotki kolega pokaże ??? z przygotowań przedzlotowych ?
-
proszę bardzo małe przygotowania na zlot tej ładniejszej połówki <!-- s;) -->
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=338119b73161248c][img]http://images39.fotosik.pl/1573/338119b73161248cm.jpg[/img][/url] -
haha to juz podchodzi pod zboczenie klubowe <!-- s;) -->
-
i o to chodzi Dobra reklama nie jest zła <!-- s:) -->
-
dobry paznokieć [b]doktorku[/b] pokaz reszte... :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
całość zarezerwowana <!-- s;) -->
odpowiadając na niektóre zarzuty zwłaszcza takiego jednego [b]LENIWCA[/b] - to nie mój paznokieć hehe i jest wyraźnie napisane, że to tej ładniejszej połówki czyli na pewno nie mój
-
To się nazywa talent <!-- s:) -->
Na zlocie niech założy stoisko - kobitki będą mieć paznokcie, a panowie znaczek Skody na policzkach tudzież innych miejscach -
dziś skodziana doczekała się nowych świeczek żarowych Na szczęście wymiana była szybka, łatwa i przyjemna bez żadnych przeszkód :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->
-
[quote="dr O."]dziś skodziana doczekała się nowych świeczek żarowych [/quote]
a coż sie to stało, że wymiana była potrzebna ? ja dobiłem do 240kkm, i tego nie ruszałem ..... -
bo ja wiem?? trzeba to wymieniam i nie zastanawiam się czy już pora czy nie Wg mnie 6 lat na świeczki dla osobówki to nie tragedia <!-- s:) --> Koszt kilkadziesiąt złoty za świeczkę i po sprawie.
-
silnik : inny .....
czyżby jakas zmiana ?dla mojej byłej TDI (ATD) a miałem ją osobiście 7 lat, nawet nie myślałem, ze wymiana tych świec jest jako punkt serwisu <!-- s:) --> , wogóle nie brałem tego pod uwage.
każdą zime paliła za 1-szym razem i nie miałem problemów. nawet z aku, dopiero jak samochód w tygodniu miał postoje kilkudniowe, aku zastrajkował i poszedł na emeryture.... a tak - jak jeździł po mieście to wszystko działało jak należy.dlatego mnie zastanowiła ta wymiana swiec żarowych.
-
u mnie palił też za pierwszym razem odkąd ją mam, ale wyskoczył mi błąd - podłączyłem kompa i wyszło na to żeby sprawdzić świeczki. Po sprawdzeniu wyszło na to, że na trzecim cylindrze świeczka jest do kitu no to poleciał komplecik i po sprawie <!-- s;) --> Wszystko zależy jak często odpalany, zwłaszcza w zimę no i się zużyła jedna no to pewnie i reszta by padła niedługo.
PS: silnik - inny miałem zawsze wpisany odkąd poszedł FMIC + program itp bo jakby nie było to nie odpowiada "menu" dostępnemu na forum
-
[quote="dr O."]Po sprawdzeniu wyszło na to, że na trzecim cylindrze świeczka jest do kitu no to poleciał komplecik i po sprawie [/quote]
no to wiele wyjasnia.
[quote="dr O."]PS: silnik - inny miałem zawsze wpisany odkąd poszedł FMIC + program itp bo jakby nie było to nie odpowiada "menu" dostępnemu na forum [/quote]
wiesz że wcześniej nie zwróciłem uwagi na Twój opis ? <!-- s:P -->
trzeba SID-a atakować by coś wymyślił -
mawial cos mi kiedys o SWAPie do F1 :gwizda: a tak powaznie to ile masz dokladniej koni pod klapa bo wynika ze masz ok 130. nie kreciles czegos ostatnio? <!-- s:) -->
-
130 to było już od producenta po założeniu FMIC na hamowni wyszło 151 KM, a później przyszedł jeszcze program do tego :super: Seryjnie z reguły te silniki mają po 140 - 146 KM zamiast 130 :] <!-- s:] -->
-
to na bank idzie jak kuna <!-- s:D -->
-
ile by nie było to po jakimś czasie i tak wydaje się za mało :mur: <!-- s:mur: -->
-
ale z czasem sie pewnie bedziesz przyzwyczajac, ze masz taka moc, a nie inna <!-- s:) -->