Fabia by MARKO
-
[quote="Tofik"]Czy z tą stroną masz coś wspólnego?[/quote]
Nie mam nic wspólnego. Ale ceny to mają jakieś 2 do 3 razy wyższe niż w płocku. Ja za oklejenie całego Fiata Doblo Maxi zapłaciłem 1800brutto.Mam coś wspólnego z tą stroną: [url=http://www.sciemniam.pl]Sciemniam.pl[/url]
Ten koleś oklejał mi fabie w carbonie i szyby w 3 moich autach. Ma bardzo dobre ceny i przyzwoicie wykonuje pracę.[quote="Wrona"]Marko jak przeczytałam modyfikację aż się wystraszyłam Efekt prac jest niesamowity! Wbiło mnie w podłogę i to dosłownie! <!-- s:D --> Pięknie się Fabka prezentuję, przepięknie! Nie mogę się doczekać aż ją na zlocie zobaczę [/quote]
A dziękuje :zawstydzony: i zapraszam na Zlot :rotfl:
-
BRAWO :super: <!-- s:super: -->
-
ale [color=#8B0000]*piękne[/color] te mody^^ piekna robota i piekny efekt!! <!-- s:) -->
[color=#8B0000]
*wyraz zmieniony
Na przyszłość pamiętaj aby używać trochę innego słownictwa - sid.[/color] -
nieee no chłopie :padam: szacun dla ciebie, naprawdę rozpierdzielasz system tymi fotkami, że aż mi cieknie ślinka :slinka: <!-- s:slinka: -->
Ja też takie poza tym chcę :rozpacz: Nie no żart z tą wielką rozpaczą
Jeszcze raz gratuluję modyfikacji :brawo: i szacunekP.S. nie no kto tu tylko uczepi o twoją Skodę w włóknie :wariat: [img]http://seria18wos.c0.pl/images/buzki/szczerbaty2.png[/img]
-
Zapomniałem jeszcze dopisać:
- Kamery Cofania tj. Adapter z kamerą w miejscu podświetlenia rejestracji.
- Siłowniki Maski własnej adaptacji nie milotec. Co się nie da jak się da ! ! !
-
Zapomniałem napisać że fabia się sprzedała w czerwcu 2012. Ale co jakiś czas chociaż na chwilę zaglądam na forum.
-
Marko - mamy nadzieje że nowy użytkownik Fabki nas odwiedzi :padam: <!-- s:padam: -->
-
Auto jeździ w EŁKU i prowadzi go kobieta. Mam nadzieję że fabka się jej dobrze sprawuje i że tu zajrzy i będzie kontynuować mój temat.
-
Fajne autko miales... Szkoda ze musiales go sprzedac... :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
Teraz mam fajne Doblo. Co prawda tylko bez felg. Ale audio przełożyłem całe do niego z fabii i gra nieziemsko w tej kubaturze auta.
-
[quote="MARKO"]Teraz mam fajne Doblo. Co prawda tylko bez felg.[/quote]
To musi nieziemsko wyglądać <!-- s --> .
-
Jakoś tam bardzo wyróżniające nie jest. Złoty kolor, ciemne szyby, pomarańczowo-malinowe + szare wykończenie wnętrza. całkiem przyjemne auto. Najważniejsze że duże, wygodne i BEZAWARYJNE.
-
Marko miałem na myśli dosłownie jazdę bez kół <!-- s;) --> .
-
[quote="MirekS"]Marko miałem na myśli dosłownie jazdę bez kół <!-- s;) --> .[/quote]
Nie załapałem wcześniej :rotfl:
Ale faktycznie mogło to tak zabrzmieć.
Dobra koniec OT bo się coś posypie niedługo od adminów.