Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 423657 Views
  • no to super

• :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> niech sie spisuje

• Dzięki
    Tak dzisiaj odebrałem
    Foteczki na pewno wrzucę ale dopiero w weekend bo będę miał wtedy więcej czasu

🆗 <!-- s🆗 -->

• To Super :hurra: <!-- s:hurra: -->
    Trzymam kciuki żeby ci sie udało :super:

• Wystarczy tam wstawić tylko zdjęcie z adresem www do forum FCP i będzie to już pewnego rodzaju reklama. Mam nadzieję, że dołączą się do nas nowi ciekawi ludzie 🙂 <!-- s:) -->

• założyłem konto klubowe mozecie sie dodawać do znajomych (ziomów) :hurra: <!-- s:hurra: -->

http://nasza-klasa.pl/profile/12430901

• eh ktoś mnie uprzedził 🙂 <!-- s:) -->

• Hejka,siemka!
    W czym problem. Od kiedy pamietam,kiedy sie jedzie w deszczu,to wycieraczki ciagle tra,szarpia,szoruja i przeskakuja po szybie. Wkurza jak cholera i nie wiem co z tym zrobic. Chodzi mi o to ze np staje na swiatlach,mniej wody(deszczu)trawia na szybe i efekty dzwiekowe gotowe. A najlepsze jest to ze 1 wycieraczka jest nowa(od strony kierowcy)-a trze tak samo jak ta stara od strony pasazera. Co poradzicie? Kiedys slyszalem o patencie z ziemniakiem(smarowanie szyby)

A drugie pytanie to z jakich wycieraczek korzystacie? Jakies firmy,ceny,jaki na przod tak i z tylu bym prosil:) Slyszalem ze Valeo sa calkiem calkiem....?
    Z gory dzieki:)

• Od jesieni mam dedykowane do Fabii wycieraczki Valeo, czyli jedna ze spojlerem a druga wygięta - i są porządne, całe lata miałem Boscha i tak właśnie darły po szybie i nie miło hałasowały, a te Valeo są w porządku, jestem z nich zadowolony bardzo 🙂 <!-- s:) -->

• wstydnisie 😄 <!-- s:D --> ja i tak nie mam zdjec wystawionych

• [b]vanhouse[/b] nie wrzucam na tego typu linki bo co niektórzy mogą sciagnac zdjecie i przerabiaja sobie a i tak sobie załozyłem zeby móc ogladac znajomych 🙂 <!-- s:) -->

• [b]vanhouse[/b] tak juz mam 😄 <!-- s:D --> hehe

• [b]Młody[/b] jakoś nie mogę Cię znaleść 😛 gdzie Ty się ukryłeś :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

ps. znalazłam Nasze [b]FCP [/b]wpisywać się :krzeslem: 😉

http://nasza-klasa.pl/profile/12409682

ps2: czy ktoś wie kto założył to konto? 🙂 pewnie Vanhouse? 😄

• [quote="vanhouse"][b]Loni[/b], dokładnie to moja sprawka 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

... to może trzeba jakąś fajną foteczkę włożyć na zdjęcie główne? 🙂 Zawsze będzie to lepiej wyglądać 🙂 np samochodzik albo logo klubowe 🙂

Ma ktoś jakieś propozycję?? 🙂

• [b]Vanhouse[/b] super :super: całkiem inaczej to wygląda 🙂 <!-- s:) -->

• Gratulację :super: szerokiej i bezproblemowej jazdy 🆗 <!-- s🆗 -->

• A ja mam takie pytanie[b] Vanhouse[/b] czy można by było zamiast podwójnej nazwy [b]FABIA CLUB POLSKA[/b] dać jako drugi człon nasz adres [b]www.fcp.pl[/b] może dzięki temu wiecej ludzi by Nasze forum odwiedzało :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• Niejaki 10-letni Adam Kurzawa też jest klubowiczem ??? :rotfl: <!-- s:rotfl: -->

• [quote="vanhouse"][quote="Loni"]A ja mam takie pytanie Vanhouse czy można by było zamiast podwójnej nazwy FABIA CLUB POLSKA dać jako drugi człon nasz adres http://www.fcp.pl może dzięki temu wiecej ludzi by Nasze forum odwiedzało :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]

[quote="Vanhouse"]... Jasne że by się dało 🙂 [/quote]

... super dzięki :super:

[quote="Herman"]Niejaki 10-letni Adam Kurzawa też jest klubowiczem ??? :rotfl: [/quote]

Możliwe że jego ojciec się nie posługuje internetem a chciał być w gronie [b]FCP[/b][/quote]

... no właśnie też to widziałam... :zakrecony: ale z tego co zauważyłam nie tylko klubowicze się dodają, nawet nie wiem czy to są w ogóle nawet użytkownicy Naszego forum :niepewny:

• Miejscowość Polska i Świat
    Lat 6
    Płeć Mężczyzna

" bez komentarza "

LONI mozsz mnie znaleść po nr gg

a
    a nieszło załozyć klasy pod nazwą FCP - tak kazdy z automatu by sie dodał do tzw klasy ???

Log in to reply