Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 421728 Views
  • [quote="maniek"]no fajnie to wyglada tylko pyanko ile to jest warte i ile to wytrzyma <co?>[/quote]

nie polecam tyc podrobek .. lepiej dolozyc i kupic z miloteca .. z tego co pamietam to [b]Zygus[/b] ma podrobki i poodchodzil caly "chrom" .. ja juz bujam sie z milotecami 3 lata i nic 😄 <!-- s:D -->

• Tyle tylko ze to sa chyba zuzyte nakladki oddane do chromowania(metalizowania) w jakims zakladzie, Wiec ten chrom tak latwo nie zejdzie. Ale ja tam juz sie z tego wyleczylem. Wole klameczki w kolorze nadwozia, duzo ladniej sie prezentuja 🆗 <!-- s🆗 -->

• Gwint do Fabkii
    http://www.allegro.pl/item167443652_zawieszenie_gwintowane_ibiza_polo_fabia_sport_.html<!-- m -->

Licytacja, narazie cena wybitnie kuszaca 😄

• No jak narazie cena :super: ale pewnie i tak skoczy w górę ... 😛 <!-- s:P -->

• czy to przypadek
    ale
    zawsze prezesowa z prezesem razem sie pojawiaja na forum 🆗 <!-- s🆗 -->

• Hehe, cena dalej chyba dobra, ale nie na moja kieszen juz niestety 😄 <!-- s:D -->

• No cóż tuning kosztuje 🙂 <!-- s:) -->

• Panowie wrzucac ciekawe linki 🆗 <!-- s🆗 -->
    a nie pogaduchy :dobani:

• Moj asesyjka zakonczona, wyjatkowo w tym semestrze obylo sie bez stresu 😄 <!-- s:D -->

• moge sie pochwalic ze zakonczylem studia 🙂 wszystko pozaliczone , duzo % wypite 😄 sesja zakonczona ... obecnie pisze prace magisterska i w maju obrona 🙂 jednym slowem zaczalem wlasnie wakacje :hurra: <!-- s:hurra: -->

• pogratulować i pozazdrościc 🙂 - mnie jedna poprawka została - w poniedziałek, więc w tej chwili intensywnie się uczę :piwo: 😄 <!-- s:D -->
    no w każdym razie trzymać kciuki proszę 🆗

• w srode zakonczylem sesje i znow z 3-4 mc wakacji 😉 :super: <!-- s:super: -->

• [b]Lestuś[/b] to 3mamy mocno kciuki napewno wszystko będzie 🆗 <!-- s🆗 -->

• Calkiem dobry film ogladalem "[b]Rollin' with the Nines[/b]"
    Polecam, film o gangsterskim klimacie

• No to gratulacje dla Was :super: <!-- s:super: -->

• CZesc!

Mozna by powiedziec ze co otwieram gazete lub w necie czytam o motoryzacji jest tam notka o akcji serwisowej jakiegos modelu lub calej gamy modeli jakiejs firmy wynikajaca z jakiejs fabrycznej nie zadko groznej usterce.

Mam takie male pytanko z mojej ciekawosci - pewnie sie orientujecie:

Czy Fabia w swej historii miala jakies firmowe akcje serwisowe (zwane czasem nawrotnymi)?

Pozdowienia

ZABER

• Czesc

Pytanie moze jest z pozoru płytkie ale może nie do końca. Ale po co eksperymentować jak można iść na łatwizne i skorzystać z opinii Kolegów i Koleżanek kierowców Fabek.

Kończy sie "zima" i kończy się mój "zapach" odświerzacz powietrza nie powiem "new car" to to nie był ale na początku całkiem nieźle mu szło z zapachami w autku.

Jakie zapachy do samochodu polecacie?
    Chodzi mi tu nie tylko o zapach ale czy warto kupić coś na kratke nawiewu czy może cos wiszacego na lusterku?

Wiem że pomyślicie że chyba sie nudze, wiem że tu się głównie pisze o awariach i problemach ale na moje szczęście to jest mój problem bo mam narazie święty spoko z awariami (odpukać) i dla mnie problemem jest "awaria" zapachowa!
    Oby tylko tak dalej!
    Dzieki za wyrozumiałość

ZABER

• osobiscie nie lubie zadnych zapachow w samochodzie ... jak sie nagrzeje odswiezac to tylko zbiera sie na wymioty :dobani: <!-- s:dobani: --> a wakacje i tak mam szybki otwarte ... moim zdaniem kilka czynnosci i mozna sie obejsc bez tego paskudztwa :

• dokladne odkurzanie foteli i podlogi
    • dokladne wycieranie kurzow (osobiscie wycieram wylacznie szmatka nasaczona plynem do mycia szyb, te wszytskie plaki itd sa smierdzace i po nich kurz i brud bardziej przylegaja do czesci plastkiowych
    • pranie foteli co jakis czas (oczywscie tez za pomoca gabki i plynu do szyb .. to wiem dzieki koledze [b]Mirkowi[/b] :zdrowko:

UWAGA : oczywiscie te zalecenia sprawdzaja sie w samochodzie w ktorym RAUCHEN VERBOTEN :!: (zakaz palenia)

• u mnie oczywiście panuje
    ZAKAZ PALENIA

i standartowo niemiecka choinka na lusterku i to wystarczy

co do plastmali i innych srodków uzywane sa tylko na zewnatrz samochodu np plastiki

🆗 <!-- s🆗 -->

• Ja natomiast przekonalem sie, ze jedynie AMBI-PUR do auta sprawuje sie najlepiej sposrod wszystkich odswiezaczy. Mialem juz wiele "zapachow", ale ten utrzymywal mi sie zawsze najdluzej. Polecam go "wylaczac", gdy go nie uzywamy - wtedy wystarcza nawet na poltora miesiaca 🆗 <!-- s🆗 -->

Log in to reply