Archiwum
-
fabuła nawet nawet, ale Michalinka jest rewelacyjna!!!!!!
-
I do tego obie czarne, pewnie spod jednego pędzla wyszły :mrgreen:
-
[quote="annetka"]ty jestes syjamski Loni a jaki masz kolor tapicerki ? niebieski czy szary? bo jak niebieski to mozna smialo mowic, ze blizniaczki :-)[/quote]
Hmmm coś pomiędzy :mrgreen: ale chyba bardziej niebieski
-
Dokladnie .. film "Tylko mnie kochaj" jest godny polecenia
Texty Michaliny byly powalajace :shock:
-
[quote="Loni"]Hmmm coś pomiędzy :mrgreen: ale chyba bardziej niebieski :-)[/quote]
Chyb araczej biala, o ile mnie pamiec nie myli.
Przynajmnije tak mi sie zdawalo jak bylem na tylnim siedzeniu :mrgreen: -
[b]Loni i Annetka[/b]
jest tylko jeden sposob aby sie o tym przekonac .. porobcie fotki Waszych tapicerek i wrzuccie na forum
-
[quote="Zygus"][quote="Loni"]Hmmm coś pomiędzy :mrgreen: ale chyba bardziej niebieski :-)[/quote]
Chyb araczej biala, o ile mnie pamiec nie myli.
Przynajmnije tak mi sie zdawalo jak bylem na tylnim siedzeniu :mrgreen:[/quote]Zyguś nie pij tyle następnym razem napewno nie była biała hihihiiii
Oki mam fotke to przesle :mrgreen: -
Oki żeby nie było to ja wysyłam fotkę sami osądzcie jaki ma kolor niebieski szary a może jednak biały :roll:
Kurcze a może ja już poprostu podlegam daltolizmowi[url=http://img457.imageshack.us/my.php?image=10lw1.jpg][img]http://img457.imageshack.us/img457/8061/10lw1.th.jpg[/img][/url]
-
[quote="annetka"]Ja tam daltonistka nie jestem ale nie umiem okreslic tego koloru <!-- s:) -->[/quote]
Hihihiii to nie jestem sama co do określenia tego "orginalnego" koloru :mrgreen:
-
A macie taki sam wzor tapicerki :?: <!-- s:?: -->
Jak dla mnie to tapicerka u Loni w fabce ma lekki odcien niebieskiego .. stwierdzam to po boczku na drzwiach
-
2002 :mrgreen:
-
Annetka ma taki sam wzor tapicerki jak ja tylko tyle ze niebieski a ja mam szary.
Ale wszystko wyjasniaja plastiki .. starsze wersje fabek mialy dwukolorowa deske rozdzielcza.
-
Ja mam ten sam kolor co Loni, niestety te środki są podatne na zabrudzenia, trzeba uważać. Jest to taka mieszanina kolorków, że trudno jednoznacznie ocenić. Jednak uważam, iż to bardziej wpada w jakiś dziwny odcień zieleni.
-
Ojjj i to jak się brudzą szkoda pisać właśnie szukam całych czarnych pokrowców na siedzienia bo przez zimę wyszły na nich palmy
-
Ja miałem pokrowce przez około rok, właśnie czarne ale stwierdziłem, że szpecą autko i ściągłem, a co jakiś czas pięknie czyszczę tapicerkę i mam zawsze ładnie . Doszedłem do wniosku, iż oszczędzanie nie ma sensu - przecież nie sprzedam kiedyś fabki z nówką tapicerką i ktoś się będzie cieszył, a ja nawet nie skorzystam. Ale to już kwestia gustu
-
[quote="MirekS"]Ja miałem pokrowce przez około rok, właśnie czarne ale stwierdziłem, że szpecą autko i ściągłem, a co jakiś czas pięknie czyszczę tapicerkę i mam zawsze ładnie . Doszedłem do wniosku, iż oszczędzanie nie ma sensu - przecież nie sprzedam kiedyś fabki z nówką tapicerką i ktoś się będzie cieszył, a ja nawet nie skorzystam. Ale to już kwestia gustu [/quote]
ja tez nie mam ...a co do czyszczenia to strasznie dlugo to schnie...ale za to pozniej ladnie pachnie :mrgreen: sorry za ot
-
Kurcze anetka ale masz zajefajna tapicerke. W sam raz do mojej niebieskiej strzaly
-
Ogladał ktos może film [b]"Sky fighters"[/b] bo nie wiem czy opłaca sie do kina wybierać.
-
No do mojej fabki też by pięknie pasowała, ale to była tapicerka na zamówienie :?: <!-- s:?: --> , bo nie widziałem jeszcze fabki z taką.
-
Tez sie ostatnio dodałem i chyba jestem na samym dole Fajna sparawa z ta mapka