Archiwum
-
[quote="annetka"]nie, taka do tej wersji, mogłam mieć z szarą albo niebieską i mnie namówiono na niebieską :-)[/quote]
ja chcialem niebieska .. ale na parknigu zobaczylem czarna fabke sedan z taka tapicerka i powiem szczerze nie przypadlo mnie to do gustu ... oprocz szarej i niebieskiej byla jeszcze dostepna czerowna.
-
Hehe, mapka rzeczywiscie fajna sprawa, Widac gdzie najwiecej fabiomaniakow :roll:
-
[quote="annetka"]nie, taka do tej wersji, mogłam mieć z szarą albo niebieską i mnie namówiono na niebieską :-)[/quote]
Pozazdrościć
-
Ja niestety nie miałam wyboru i mam jaką mam czyli kolor "nieokreślony"
-
To chyba oczywiste że [b]POŁUDNIE[/b] hehehe :mrgreen:
-
No i jeszcze ja z południa. Świetny bajerek ta mapka. Widzimy rozmieszczenie naszej rodziny. :brawo: <!-- s:brawo: -->
-
[b]AŻ MI WSTYD ZA PÓŁNOC NASZEGO KRAJU..
:twisted: [/b] -
[quote="Loni"]Ja niestety nie miałam wyboru i mam jaką mam czyli kolor "nieokreślony" [/quote]
[b]A MI KOLOR NIEOKREŚLONY BARDZO ODPOWIADA BO SAM MAM TAKI.... [/b] -
[quote="DAX"][quote="Loni"]Ja niestety nie miałam wyboru i mam jaką mam czyli kolor "nieokreślony" [/quote]
[b]A MI KOLOR NIEOKREŚLONY BARDZO ODPOWIADA BO SAM MAM TAKI.... [/b][/quote]Super nie jestem sama DAX czyli mamy kolor orginalny - heheehehee
-
ja zawsze myślałem że fabki maja 2-kolorową tapicerkę w środku... u mnie jednak jest wszystko czarne - no może z wyjątkiem pasów <!-- s;) -->
-
[b]Lestek[/b] bardzo ładnie wygląda wersja sport line, masz ładniejsze wnętrze niż moje
-
[quote="DAX"][b]AŻ MI WSTYD ZA PÓŁNOC NASZEGO KRAJU..
:twisted: [/b][/quote]Ja bym się dopatrywał przyczyny w tym, że tam jest dużo terenów popiegierowskich gdzie nie ma rozwiniętych sieci internetowych i niestety ludzie są biedniejsi bo i z pracą kiepsko.
-
[b]Lestek[/b] rewelka masz tą tapicerkę i te fotele :brawo: <!-- s:brawo: --> tylko pozazdrościć
-
i chyba nie musze nikogo przekonywac, jakie sa wygodne - mialem do wyboru - albo wersje ambiente czerwona, ale za nieco wiecej kasy ta - zdecydowalem sie na ta glownie ze wzgledu na to wnetrze...
[b]Annetka[/b] - pasy na fotce tak wygladaja, w rzeczywistosci nie daja az tak po oczach no i kolorystycznie pasuja do nadwozia :] <!-- s:] -->
-
ogladnalem dzis film "the longest yard". Tytula filmu tlumaczony w polsce jako "wykiwac klawisza". Bardzo sympatyczny film z footballem amerykanskim w tle. Dobra obsada, milo sie oglada.
-
Sesja sie zaczela to troche czasu mam i nadrabiam zaleglosci z mojej filmoteki :mrgreen:
Goraco polceam film "[b]Coach Carter[/b]" - film na faktach autentycznych, taki dramat obyczajowy bym powiedzial, ale nie zaden lzawy tylko meski bo o sporcie i duchu walki
Film kozacki a Samuel L. Jackson jest rewelacyjny.
-
Mi rowniez nie przeszkadza zbytnio. Zwlaszcza ze to moje pierwsze autko. Moze z czasem wymagania urosna :mrgreen:
-
[quote="slawomirek39"]Ta w fabii, to jakiś drelich[/quote]
A wiesz wogóle jak wygląda drelich :?: <!-- s:?: --> , bo coś mi się wydaje, że chyba nie. Ja co do jakości materiałów jak na tą klasę auta i te pieniądze nie mam zastrzeżeń. Jest to w końcu auto z tej niższej strefy cenowej i trudno wymagać by w każdej fabii był fotel obszyty skórą w standarcie.
-
Jest jaka jest i nie ma co narzekać /zawsze mogłaby być gorsza/
-
[quote="KABE"]{Jak ktos nie wie o co chodzi, to podpisik obejrzec....)[/quote]
Racja zapomniało mi się, że Twoja fabka jest ewenementem, skóra to jeszcze mniejsze piwo, ale zazdroszczę Ci automatu