Archiwum
- 

no to super 
- 

:zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> niech sie spisuje 
- 

Dzięki 
 Tak dzisiaj odebrałem
 Foteczki na pewno wrzucę ale dopiero w weekend bo będę miał wtedy więcej czasu <!-- s <!-- s --> -->
- 

To Super :hurra: <!-- s:hurra: --> 
 Trzymam kciuki żeby ci sie udało :super:
- 

Wystarczy tam wstawić tylko zdjęcie z adresem www do forum FCP i będzie to już pewnego rodzaju reklama. Mam nadzieję, że dołączą się do nas nowi ciekawi ludzie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

założyłem konto klubowe mozecie sie dodawać do znajomych (ziomów) :hurra: <!-- s:hurra: --> 
- 

eh ktoś mnie uprzedził  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Hejka,siemka! 
 W czym problem. Od kiedy pamietam,kiedy sie jedzie w deszczu,to wycieraczki ciagle tra,szarpia,szoruja i przeskakuja po szybie. Wkurza jak cholera i nie wiem co z tym zrobic. Chodzi mi o to ze np staje na swiatlach,mniej wody(deszczu)trawia na szybe i efekty dzwiekowe gotowe. A najlepsze jest to ze 1 wycieraczka jest nowa(od strony kierowcy)-a trze tak samo jak ta stara od strony pasazera. Co poradzicie? Kiedys slyszalem o patencie z ziemniakiem(smarowanie szyby)A drugie pytanie to z jakich wycieraczek korzystacie? Jakies firmy,ceny,jaki na przod tak i z tylu bym prosil:) Slyszalem ze Valeo sa calkiem calkiem....? 
 Z gory dzieki:)
- 

Od jesieni mam dedykowane do Fabii wycieraczki Valeo, czyli jedna ze spojlerem a druga wygięta - i są porządne, całe lata miałem Boscha i tak właśnie darły po szybie i nie miło hałasowały, a te Valeo są w porządku, jestem z nich zadowolony bardzo  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

wstydnisie  <!-- s:D --> ja i tak nie mam zdjec wystawionych <!-- s:D --> ja i tak nie mam zdjec wystawionych
- 

[b]vanhouse[/b] nie wrzucam na tego typu linki bo co niektórzy mogą sciagnac zdjecie i przerabiaja sobie a i tak sobie załozyłem zeby móc ogladac znajomych  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[b]vanhouse[/b] tak juz mam  <!-- s:D --> hehe <!-- s:D --> hehe
- 

[b]Młody[/b] jakoś nie mogę Cię znaleść  gdzie Ty się ukryłeś   :hyhy: <!-- s:hyhy: --> gdzie Ty się ukryłeś   :hyhy: <!-- s:hyhy: -->ps. znalazłam Nasze [b]FCP [/b]wpisywać się :krzeslem:  http://nasza-klasa.pl/profile/12409682 ps2: czy ktoś wie kto założył to konto?  pewnie Vanhouse? pewnie Vanhouse? 
- 

[quote="vanhouse"][b]Loni[/b], dokładnie to moja sprawka  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]... to może trzeba jakąś fajną foteczkę włożyć na zdjęcie główne?  Zawsze będzie to lepiej wyglądać Zawsze będzie to lepiej wyglądać np samochodzik albo logo klubowe np samochodzik albo logo klubowe Ma ktoś jakieś propozycję??  
- 

[b]Vanhouse[/b] super :super: całkiem inaczej to wygląda  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Gratulację :super: szerokiej i bezproblemowej jazdy  <!-- s <!-- s --> -->
- 

A ja mam takie pytanie[b] Vanhouse[/b] czy można by było zamiast podwójnej nazwy [b]FABIA CLUB POLSKA[/b] dać jako drugi człon nasz adres [b]www.fcp.pl[/b] może dzięki temu wiecej ludzi by Nasze forum odwiedzało :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

Niejaki 10-letni Adam Kurzawa też jest klubowiczem ??? :rotfl: <!-- s:rotfl: --> 
- 

[quote="vanhouse"][quote="Loni"]A ja mam takie pytanie Vanhouse czy można by było zamiast podwójnej nazwy FABIA CLUB POLSKA dać jako drugi człon nasz adres http://www.fcp.pl może dzięki temu wiecej ludzi by Nasze forum odwiedzało :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote] [quote="Vanhouse"]... Jasne że by się dało  [/quote] [/quote]... super dzięki :super: [quote="Herman"]Niejaki 10-letni Adam Kurzawa też jest klubowiczem ??? :rotfl: [/quote] Możliwe że jego ojciec się nie posługuje internetem a chciał być w gronie [b]FCP[/b][/quote] ... no właśnie też to widziałam... :zakrecony: ale z tego co zauważyłam nie tylko klubowicze się dodają, nawet nie wiem czy to są w ogóle nawet użytkownicy Naszego forum :niepewny: 
- 

Miejscowość Polska i Świat 
 Lat 6
 Płeć Mężczyzna" bez komentarza " LONI mozsz mnie znaleść po nr gg a 
 a nieszło załozyć klasy pod nazwą FCP - tak kazdy z automatu by sie dodał do tzw klasy ???