Archiwum
-
[quote="maniek"]no fajnie to wyglada tylko pyanko ile to jest warte i ile to wytrzyma <co?>[/quote]
nie polecam tyc podrobek .. lepiej dolozyc i kupic z miloteca .. z tego co pamietam to [b]Zygus[/b] ma podrobki i poodchodzil caly "chrom" .. ja juz bujam sie z milotecami 3 lata i nic <!-- s:D -->
-
Tyle tylko ze to sa chyba zuzyte nakladki oddane do chromowania(metalizowania) w jakims zakladzie, Wiec ten chrom tak latwo nie zejdzie. Ale ja tam juz sie z tego wyleczylem. Wole klameczki w kolorze nadwozia, duzo ladniej sie prezentuja <!-- s -->
-
Gwint do Fabkii
http://www.allegro.pl/item167443652_zawieszenie_gwintowane_ibiza_polo_fabia_sport_.html<!-- m -->Licytacja, narazie cena wybitnie kuszaca
-
No jak narazie cena :super: ale pewnie i tak skoczy w górę ... <!-- s:P -->
-
czy to przypadek
ale
zawsze prezesowa z prezesem razem sie pojawiaja na forum <!-- s --> -
Hehe, cena dalej chyba dobra, ale nie na moja kieszen juz niestety <!-- s:D -->
-
No cóż tuning kosztuje <!-- s:) -->
-
Panowie wrzucac ciekawe linki <!-- s -->
a nie pogaduchy :dobani: -
Moj asesyjka zakonczona, wyjatkowo w tym semestrze obylo sie bez stresu <!-- s:D -->
-
moge sie pochwalic ze zakonczylem studia wszystko pozaliczone , duzo % wypite sesja zakonczona ... obecnie pisze prace magisterska i w maju obrona jednym slowem zaczalem wlasnie wakacje :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
pogratulować i pozazdrościc - mnie jedna poprawka została - w poniedziałek, więc w tej chwili intensywnie się uczę :piwo: <!-- s:D -->
no w każdym razie trzymać kciuki proszę -
w srode zakonczylem sesje i znow z 3-4 mc wakacji :super: <!-- s:super: -->
-
[b]Lestuś[/b] to 3mamy mocno kciuki napewno wszystko będzie <!-- s -->
-
Calkiem dobry film ogladalem "[b]Rollin' with the Nines[/b]"
Polecam, film o gangsterskim klimacie -
No to gratulacje dla Was :super: <!-- s:super: -->
-
CZesc!
Mozna by powiedziec ze co otwieram gazete lub w necie czytam o motoryzacji jest tam notka o akcji serwisowej jakiegos modelu lub calej gamy modeli jakiejs firmy wynikajaca z jakiejs fabrycznej nie zadko groznej usterce.
Mam takie male pytanko z mojej ciekawosci - pewnie sie orientujecie:
Czy Fabia w swej historii miala jakies firmowe akcje serwisowe (zwane czasem nawrotnymi)?
Pozdowienia
ZABER
-
Czesc
Pytanie moze jest z pozoru płytkie ale może nie do końca. Ale po co eksperymentować jak można iść na łatwizne i skorzystać z opinii Kolegów i Koleżanek kierowców Fabek.
Kończy sie "zima" i kończy się mój "zapach" odświerzacz powietrza nie powiem "new car" to to nie był ale na początku całkiem nieźle mu szło z zapachami w autku.
Jakie zapachy do samochodu polecacie?
Chodzi mi tu nie tylko o zapach ale czy warto kupić coś na kratke nawiewu czy może cos wiszacego na lusterku?Wiem że pomyślicie że chyba sie nudze, wiem że tu się głównie pisze o awariach i problemach ale na moje szczęście to jest mój problem bo mam narazie święty spoko z awariami (odpukać) i dla mnie problemem jest "awaria" zapachowa!
Oby tylko tak dalej!
Dzieki za wyrozumiałośćZABER
-
osobiscie nie lubie zadnych zapachow w samochodzie ... jak sie nagrzeje odswiezac to tylko zbiera sie na wymioty :dobani: <!-- s:dobani: --> a wakacje i tak mam szybki otwarte ... moim zdaniem kilka czynnosci i mozna sie obejsc bez tego paskudztwa :
- dokladne odkurzanie foteli i podlogi
- dokladne wycieranie kurzow (osobiscie wycieram wylacznie szmatka nasaczona plynem do mycia szyb, te wszytskie plaki itd sa smierdzace i po nich kurz i brud bardziej przylegaja do czesci plastkiowych
- pranie foteli co jakis czas (oczywscie tez za pomoca gabki i plynu do szyb .. to wiem dzieki koledze [b]Mirkowi[/b] :zdrowko:
UWAGA : oczywiscie te zalecenia sprawdzaja sie w samochodzie w ktorym RAUCHEN VERBOTEN :!: (zakaz palenia)
-
u mnie oczywiście panuje
ZAKAZ PALENIAi standartowo niemiecka choinka na lusterku i to wystarczy
co do plastmali i innych srodków uzywane sa tylko na zewnatrz samochodu np plastiki
<!-- s -->
-
Ja natomiast przekonalem sie, ze jedynie AMBI-PUR do auta sprawuje sie najlepiej sposrod wszystkich odswiezaczy. Mialem juz wiele "zapachow", ale ten utrzymywal mi sie zawsze najdluzej. Polecam go "wylaczac", gdy go nie uzywamy - wtedy wystarcza nawet na poltora miesiaca <!-- s -->