Archiwum
-
Fajna fabia <!-- s;) -->
-
Ładna fabia i nie tylko... <!-- s:) -->
-
Fabia taka sobie, natomiast krajobraz bardzo pozytywnie nastrajajacy :lol: <!-- s:lol: -->
-
[quote="kola"]Ja mam bezużyteczny składany kluczyk od VW Passata (wersja na rynek USA). Jak coś to mogę Ci go dać, to będziesz mógł sobie zobaczyć co i jak. Tylko go znaleźć muszę.[/quote]
Myślisz, że będzie pasował? Jeśli go znajdziesz, to daj znać.
-
Ciekawi mnie jaki samochód kupicie kiedy przyjdzie czas rozstać sie ze swoim bolidem. Czy zostaniecie przy skodzie, czy może zmiana na jakąś inna markę.
Jeśli chodzi o mnie to wsumie bardzo dobrze jeździ mi sie Skodą nie nażekam nie psuje sie, jest wygodna. Więc myśle że moim nastepnym samochodem najprawdopodobniej bedzie Octawia TDI.
pozdrawiam
-
Ja bede wybieral pomiedzy niemiecka precyzja, a japonska technologia
-
a w moim przypadku to raczej będzie niemiec /może golfik V lub inny który zdążą wymyśleć do czasu kiedy będę przy zmianie- a to pewnie szybko nie nastąpi / <!-- s:P -->
-
U mnie w domu niedlugo zagosci Octa II w TDI co prawda oficlanie bedzie taty ale bede smigal oczywscie bede go namawial na jakiegos wirusa zeby tylko kolor byl znowu czarny <!-- s:D -->
ale napewno cos podlubie przy niej nie bede jezdzil seryjnym samochodem :twisted:
-
Ja tam nie wiem, zobaczymy na co bede mogl sobie pozwolic.
-
Czyli ja i wojtas myslimy o pozastaniu przy marce. Napewno bede polował na jakiegoś TDI napewno bedzie wirusik , co do tego nie ma innej możliwości, zobaczymy jak bedzie z pracą. Ale jak bedzie dobrze to zmienimy.
-
Skoda,VW,Seat,Audi wszystko jedno i to samo, tylko po co mam placic 30 tys wiecej za 4 kolka na grillu .. wole kupic skode i ta kase wsadzic w tuning :twisted: do tego takie samochody jak audi czy VW sa oklepane w tuningu a Skod jest ciagle malo, bynajmniej w Polsce
-
A u mnie zagości najprawdopodobniej Honda Civic w wersji benzynowej raczej z tej górnej granicy koni mechanicznych, a następnie instalacja gazowa i w drogę <!-- s:) --> .
-
Wojtass :brawo: <!-- s:brawo: --> piekny tok rozumowania. I jedyny słuszny ...
MirekS też o tym myślałem, ale znajdź taką hondę w dobrym stanie technicznym :? -
[quote="Łukasz"]Wojtass :brawo: <!-- s:brawo: --> piekny tok rozumowania. I jedyny słuszny ... [/quote]
:oops: :oops:
-
[quote="Łukasz"]MirekS też o tym myślałem, ale znajdź taką hondę w dobrym stanie technicznym :?[/quote]
A pozatym te nowsze generacje civic mi sie nie podobaja. Jakied takie duze i wogole.
Ja tam raczej tez zosane przy skodzie. Naprawde dobre autko -
[quote="Łukasz"]
MirekS też o tym myślałem, ale znajdź taką hondę w dobrym stanie technicznym :?[/quote]Już znalazłem full wypas tylko skóry brak z silnkiem 1.6 około 120 KM. Stoi we Włoszech, cena 16 tys zł, rocznik 99, pierwszy właściciel, 70 tys km przebiegu, serwisowana. Ja jej nie widziałem, ale teść który jest tam od 3 miesięcy w delegacji.
-
[quote="MirekS"]Już znalazłem full wypas tylko skóry brak z silnkiem 1.6 około 120 KM. Stoi we Włoszech, cena 16 tys zł, rocznik 99, pierwszy właściciel, 70 tys km przebiegu, serwisowana. Ja jej nie widziałem, ale teść który jest tam od 3 miesięcy w delegacji.[/quote]
Mnie troche by przerażał koszt części słyszałem że Hondy jako taka sie nie psują, ale jak cos walnie, to koszty są spore, z tego co piszesz serwisowana jest, więc mysle że nie powinno byc kłopotów.
Panowie z tego co widze to jest nas całkiem spora grupa, która ma chęć zostac przy marce Skoda <!-- s:D -->
-
Z tego co wiem to nie jest to legalne i można złapać za to mandacik <!-- s:P -->
-
[quote="arcus"]jak to jest, czy legalna jest zamiana świateł postojowych na jakies diodowe cuda z allegro?[/quote]
niestety nie <!-- s:( -->
-
Ej panie i panowie, chyba nie macie racji.
Diodowe postojowki TAK, ale NIEBESKIE diodowe postojowki NIE.
Tak mnie sie wydaje.