Archiwum
-
Witam!
ja też w tym roku kupiłem fabię.Wszystko fajnie było,ale zaciekawil mnie przebieg samochodu bo na 8 lat 56000km to mi sie wydaje dość mało,więc pojechałem do salonu i postanowiłem zrobić przegląd tzw.przed kupnem,okazało się że licznik nic nie był ruszany <!-- s:D --> Więc wydaje mi się że można jeszcze dobrze trafić.Powodzenia!!! -
PB 95-4,98zł złodzieje :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
-
Kraków, BP-Olsza II - PB95 - 4,79. Ponoć na MPO na ul. Nowohuckiej było po ~4,60..
Pozdrawiam
sid -
ON Ultimate - 4,87 <!-- s:/ --> Tychy
-
Wieliczka ORLEN 95-4,99, na szczęście 3 km dalej jest ORLEN na prokocimiu w Krakowie i tu mamy 95-4,84....
-
ON 4.42 Miasteczko Śląskie Stacja Paliw S1
-
Rzeszów - Shell wczoraj PB95 była po 4,99zł
Sędziszów Młp. - ON wczoraj był po 4,59zł, na Orlenie
-
Radom-Orlen PB95 po 4,87 a PB98 po 4.97 to dzisiejsza data.
-
[quote="sid"]Kraków, BP-Olsza II - PB95 - 4,79. Ponoć na MPO na ul. Nowohuckiej było po ~4,60..[/quote] wiesz na MPO to ja bym nie tankowalł kolega do baku 45l wlał prawie 59l i to rezerwa jeszcze nie świeciła :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
wczoraj na BP na 29listopada/Prandoty Pb95 4,89zł
-
[quote="enemik"] wiesz na MPO to ja bym nie tankowalł kolega do baku 45l wlał prawie 59l i to rezerwa jeszcze nie świeciła :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
[/quote]No to mnie trochę rozczarowałeś tą informacją Poniekąd słyszałem jeszcze że stacja "Karfura" w Czyżynach i Neste naprzeciw oferują całkiem dobre paliwo...
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"][quote="enemik"] wiesz na MPO to ja bym nie tankowalł kolega do baku 45l wlał prawie 59l i to rezerwa jeszcze nie świeciła :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
[/quote]
słyszałem jeszcze że stacja "Karfura" w Czyżynach i Neste naprzeciw oferują całkiem dobre paliwo...[/quote]szczerze "Karfura" też nie polecam pare lat temu była głośna akcja że przeciekały im zbiorniki i ludzie tankowali deszczówke z błotem przejeżdżali pare metrów i wiadomo co było
moje zdanie jest taki e na "Flagowych" stacjach płaci się za wystrój , firme, hot dog'i itp,
ale jednak było nie bylo lepsze paliwo jest przynajmniej MNIEJ kancone -
ostatnio sporo czytam w internecie różnorakich artykułów motoryzacyjnych i czytam komentarze pod nimi proszę wytłumaczcie mi skąd u ludzi tyle zajadliwości - gdy się pojawi artykół o skodzie pojawiają się dziesiątki durnych komentarzy a to że skodziarze chodzą w kapeluszach a to że dziady że codziennie są na promocjach w biedronce itp. to jest chyba czysta zazdrość posiadaczy starych gratów ściągniętych z zachodu co o tym myślicie?
-
wole miec nowa skode niz zapierdziane przez helmuta audi albo vw .. zreszta najnowsze modele koncernu VAG niczym sie nie roznia jesli chodzi o czesci i podzespoly .. placi sie za znaczek na kierownicy
-
a skad Ci inni wiedza ze skodziarze jezdza do biedronki czyżby tez tam kupowali??!! ja tam lubie soczki z biedronki i juz!! dla mnie to oni moga sobie pisac ze skodziarze nosza swe auta na plecach ..... problemy sa w kazdych autach obecnie czy to vw czy ałłłłdiiii czy mersssedes a ich naprawa czy serwisowanie to sami sobie odpowiedzcie co jest bardziej oplacalne
jedni lubia pomarancze a inni jak im nogi smierdza i tyle w tym temacie a kazdy jezdzi tym na co go stac
-
Witam chciałęm sie zapytać czy polecacie ten zakup bo mam problem z ogrzewaniem.Posiadam Skode Fabie z 2000r 1.4MPI czy ta nagrzewnica będzie ok ?
http://moto.allegro.pl/nagrzewnica-z-obudowa-skoda-fabia-i-i1336197494.html<!-- m -->
-
a sprawdzałeś termostat? to raczej jego wina, nagrzewnica to takie coś co sie rzadko psuje
-
Wymień filtr przeciwpyłkowy, wczoraj to przerabiałem, prawie nic nie grzało, a na nogi nawet nie dmuchało, okazało się, że filtr był tak zapchany brudem i liśćmi, aż się zdziwiłem, bo nawet roku nie ma. Teraz grzeje jak wściekła
-
Filtr wyczyszczony i nic to nie dalo problem jest gdzie indziej ale nie wiem gdzie ;/ ?
-
Sprawdź jeszcze cięgna sterujące nawiewami
-
w bieszczadach ostatnio za PB98 placilem 5.05 :zly: <!-- s:zly: -->