Archiwum
-
no to super
-
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> niech sie spisuje
-
Dzięki
Tak dzisiaj odebrałem
Foteczki na pewno wrzucę ale dopiero w weekend bo będę miał wtedy więcej czasu<!-- s -->
-
To Super :hurra: <!-- s:hurra: -->
Trzymam kciuki żeby ci sie udało :super: -
Wystarczy tam wstawić tylko zdjęcie z adresem www do forum FCP i będzie to już pewnego rodzaju reklama. Mam nadzieję, że dołączą się do nas nowi ciekawi ludzie <!-- s:) -->
-
założyłem konto klubowe mozecie sie dodawać do znajomych (ziomów) :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
eh ktoś mnie uprzedził <!-- s:) -->
-
Hejka,siemka!
W czym problem. Od kiedy pamietam,kiedy sie jedzie w deszczu,to wycieraczki ciagle tra,szarpia,szoruja i przeskakuja po szybie. Wkurza jak cholera i nie wiem co z tym zrobic. Chodzi mi o to ze np staje na swiatlach,mniej wody(deszczu)trawia na szybe i efekty dzwiekowe gotowe. A najlepsze jest to ze 1 wycieraczka jest nowa(od strony kierowcy)-a trze tak samo jak ta stara od strony pasazera. Co poradzicie? Kiedys slyszalem o patencie z ziemniakiem(smarowanie szyby)A drugie pytanie to z jakich wycieraczek korzystacie? Jakies firmy,ceny,jaki na przod tak i z tylu bym prosil:) Slyszalem ze Valeo sa calkiem calkiem....?
Z gory dzieki:) -
Od jesieni mam dedykowane do Fabii wycieraczki Valeo, czyli jedna ze spojlerem a druga wygięta - i są porządne, całe lata miałem Boscha i tak właśnie darły po szybie i nie miło hałasowały, a te Valeo są w porządku, jestem z nich zadowolony bardzo <!-- s:) -->
-
wstydnisie <!-- s:D --> ja i tak nie mam zdjec wystawionych
-
[b]vanhouse[/b] nie wrzucam na tego typu linki bo co niektórzy mogą sciagnac zdjecie i przerabiaja sobie a i tak sobie załozyłem zeby móc ogladac znajomych <!-- s:) -->
-
[b]vanhouse[/b] tak juz mam <!-- s:D --> hehe
-
[b]Młody[/b] jakoś nie mogę Cię znaleść gdzie Ty się ukryłeś :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
ps. znalazłam Nasze [b]FCP [/b]wpisywać się :krzeslem:
http://nasza-klasa.pl/profile/12409682
ps2: czy ktoś wie kto założył to konto? pewnie Vanhouse?
-
[quote="vanhouse"][b]Loni[/b], dokładnie to moja sprawka <!-- s:) -->[/quote]
... to może trzeba jakąś fajną foteczkę włożyć na zdjęcie główne? Zawsze będzie to lepiej wyglądać np samochodzik albo logo klubowe
Ma ktoś jakieś propozycję??
-
[b]Vanhouse[/b] super :super: całkiem inaczej to wygląda <!-- s:) -->
-
Gratulację :super: szerokiej i bezproblemowej jazdy <!-- s -->
-
A ja mam takie pytanie[b] Vanhouse[/b] czy można by było zamiast podwójnej nazwy [b]FABIA CLUB POLSKA[/b] dać jako drugi człon nasz adres [b]www.fcp.pl[/b] może dzięki temu wiecej ludzi by Nasze forum odwiedzało :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Niejaki 10-letni Adam Kurzawa też jest klubowiczem ??? :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
[quote="vanhouse"][quote="Loni"]A ja mam takie pytanie Vanhouse czy można by było zamiast podwójnej nazwy FABIA CLUB POLSKA dać jako drugi człon nasz adres http://www.fcp.pl może dzięki temu wiecej ludzi by Nasze forum odwiedzało :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]
[quote="Vanhouse"]... Jasne że by się dało [/quote]
... super dzięki :super:
[quote="Herman"]Niejaki 10-letni Adam Kurzawa też jest klubowiczem ??? :rotfl: [/quote]
Możliwe że jego ojciec się nie posługuje internetem a chciał być w gronie [b]FCP[/b][/quote]
... no właśnie też to widziałam... :zakrecony: ale z tego co zauważyłam nie tylko klubowicze się dodają, nawet nie wiem czy to są w ogóle nawet użytkownicy Naszego forum :niepewny:
-
Miejscowość Polska i Świat
Lat 6
Płeć Mężczyzna" bez komentarza "
LONI mozsz mnie znaleść po nr gg
a
a nieszło załozyć klasy pod nazwą FCP - tak kazdy z automatu by sie dodał do tzw klasy ???