Archiwum
-
Ładny zapach robi wrazenie P) uzywam ambi-pura na przodzik. Choinka w bagarzniku.
Ambi-pur jest ok ale tylko zimą poniewarz trzeba uruchomic nawiew a w lato bez klimy jest ciezko :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> -
Ja również zapytuje o jakie moce sie rozchodzi <!-- s;) -->
Adaś ja bym był ostrożny -
1,8 to cienizna zaczyna sie conajmniej od 2 w benzynie
natomiast TDI to inny temat tam mozna wszystko <!-- s --> -
proponuje 4,2 wtedy zobaczysz cienizne :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
a ja was wszystkich rozpierdole nyskom 300,a a ze stara to nie wspomne
-
no jak Adaś dokonczy dziela z ktorym wygadal sie po pijaku to bedzie miodzio <!-- s -->
-
zobaczymy to dzieło na zywca to pogadamy :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="gonzzo"]ma ktos mocna fabie lub ostro grzebana ?? pytam sie bo moze by zorganizowac jakis wyscig ??[/quote]
a to co masz u siebie ??
-
hehe dokladnie tak jak mowi adas. Ciekawe ze zabijanie zeby jesc dobre, a zabijanie zeby miec futerko zle. A czym to niby sie rozni??
Ja tam futra i tak nie nosze <!-- s:D --> -
Jeju nie mogę na coś takiego patrzyć, tych ludzi co tak robią to się powinno na żywca obdzierać ze skóry.
-
Skoda nawet jak ma jakieś akcje to z reguły wie o niej bardzo wąskie grono z publiczną wiadomością krucho <!-- s:( -->
-
[quote="Wojtas"]- pranie foteli co jakis czas (oczywscie tez za pomoca gabki i plynu do szyb .. to wiem dzieki koledze [b]Mirkowi[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
[/quote]Ja też nie używam, żadnych zapachów, plastiki i fotele płynem do szyb i jest ładnie czysto i pachnie też przyjemnie. Pokrowców na siedzenia nie uznaję.
-
guzik w chromie :
http://moto.allegro.pl/item178034209_skoda_fabia_tunel_wnetrza_wroclaw.html<!-- m -->
do wycyganienia za psie pieniądze
-
[b]MŁODY[/b], mam nowy w ASO za 20 a nie za 30 jak na tej aukcji <!-- s:P -->
-
Ale za te 30 jest tunel nie guzik.
-
[b]Klątwa 2 - The Grudge 2[/b]
Bardzo dobry film... super efekty dzwiekowe i nie tylko mozna sie czasami przestraszyc :ups: <!-- s:ups: -->
-
[quote="Wojtas"]mozna sie czasami przestraszyc[/quote]
Nie pamietam czy 2 czy 1 ogladalem, ale balem sie jak cholera <!-- s -->
-
jezeli [b]Zygus[/b] byles ostatnio w kinie to 2jke jezeli nie to 1 albo 2 japonska lub 1 usa <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]jezeli Mirus byles[/quote]
Ja nie Mirus <!-- s:D -->
Do kina nie chodze bo nie lubie, napewno to byla wersja japonska -
[quote="Zygus"]Ja nie Mirus <!-- s:D -->[/quote]
Ups :zawstydzony: :ups: .. pomylilem avatarki .. obydwie fabki niebieskie :luka: