Archiwum
-
[quote="DAX"][quote="WRC"][quote="MirekS"]Naszemu [b]WRC[/b] trochę jeszcze brakuje do niej, ale cały rok przed nim <!-- s:) -->[/quote]
Jo by mu pokazoł jako sie jeżdzi ino mom kombika. :rotfl: :chytry: [/quote]
NIE ŁAM SIE WRC. NADWOZIE NIE ROBI WIELKIEJ RÓŻNICY.
COMBI TO PRAWIE JAK HB... [/quote]Dokładnie, jak co to boscha i trochę przytniemy i będzie HB :hyhy:
-
dzieki za info o ABS
z tym ze ja mam plik "ryginalny" Skody a tam jest ze ma 1.4 74kw i 1.9 TDI 74kw
wiec w sumie moglbym zostawic ze posiada samochod ABS ale moge dodac jak co gwiazke ze tylko w tych najwyzszych silnikach byl montowany seryjnie ABSZABER
-
Napisalem juz wczesniej, ale powtorze czeka cie prawdziwa syzyfowa praca.
Skoda chyba sama nie wie ile wersji wypuscila, dlatego ci nie odpisala.
Co roku bylo cos innego w wyposazeniu.
A moze jesli masz dostep do takich danych, posegregowac je rocznikowo, tzn.- wersje dostepne w 99 roku
- wersje dostepne w 2000roku
itd.
-
Ach ta RS-ka <!-- s:) -->
-
Nono, szkoda tylko ze tak skonczyla. U mnie bylo by jej lepiej <!-- s:D -->
-
u mnie tez <!-- s:) -->
-
No to znowu ja się wpisuję...
Wczoraj obejrzałem[b]Mission: Impossible III[/b]
No cóż, amerykańska bajka dla dużych dzieci, którą jednak bardzo fajnie się oglądało. Dużo szybkich akcji i dwie godzinki minęły raz, dwa.
Porównywalna do części pierwszej i zdecydowanie lepsza od dwójki.Jak ktoś lubi kino akcji to polecam.
-
[quote="PIO69"]Dużo dużo gorszy niż pan i pani smith.
[/quote]
Pan i Pani Smith doatkowo było zabawne, co podnosiło atrakcyjność -
Dzis dosc rozpedzona czarna fabia na duuzych kolach, ze zmienionym grillem i (przypuszczalnie) przyciemnionymi szybkami siadła mi na ogonie :hyhy: .. no i jeszcze tak dziwnie cos buczalo no ale nie zdarzylem pomachac bo akurat skrecalem do domu <!-- s:P -->
Mrugac trzeba, machac i trabic a nie -
Hehe, no jak szybki Loni przyciemnila to juz wogole kozak bryka <!-- s:D -->
Loni pochwal sie i fotki pokaz. -
No wlasnie z tymi szybkami to mialem wrazenie, ze tylko tylne byly przyciemnione - w lusterku tak to wygladalo <!-- s:) -->
-
No proszę to trza mieć farta tylko jedna klubowiczka w polsce i spotkana na drodze, [b]wolfmk[/b] jesteś w czepku urodzony <!-- s:) --> .
-
No [b]Wolfik[/b] tez Cie widziałam miałam trabic i wogole ale tak jakoś mi sie :zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony: i pojechałam dalej :zawstydzony: zresztą był ze mna pilot Wojtas i troszke sie wkurzyl ze nic Ci nie dałam znać wiec przepraszam :padam: nastepnym razem dam o sobie znać :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="Loni"]... zresztą był ze mna pilot Wojtas i troszke sie wkurzyl ze nic Ci nie dałam znać <!-- s;) --> ...[/quote]
e tam zaraz sie wkurzyl Myslalem ze pogadamy z [b]Wolfem[/b] :hyhy: .. no ale skoro [b]Loni[/b] mowisz ze nastepnym razem to 3mam za slowo teraz [b]Wolfik[/b] masz przechlapane sproboj wyjechac z domu a bedziesz namierzany przez czarna fabke :hyhy:
-
[b]Wolfik[/b] a gdzie reklama FCP :?: <!-- s:P -->:P
-
A jak z tymi szybkami??
Przyciemnilas Loni czy nie?? -
[quote="Zygus"]A jak z tymi szybkami??
Przyciemnilas Loni czy nie??[/quote]Niestety jeszcze szybek nie mam przyciemnionych :zalamany: ale to tylko kwestia czasu /mam nadzieje/ kilku dni :hyhy: <!-- s:P -->
-
U samej gory jest baner fcp <!-- s:P -->
-
[quote="wolfmk"]U samej gory jest baner fcp <!-- s:P -->[/quote]
troche malo czytlene FCP jest.
I jak juz wejdziesz na ktoras z podstron to banner nie dziala