Archiwum
-
Kawał dobrej roboty, tyle powiem <!-- s:D -->
Teraz jeszcze zebrac reszte ino o pozostalych modelach -
Hmm, no spalanie bardzo ladne.
A jak wyglada sprawa przy jezdzie po miescie??
Wiadomo czeste przystawania, swiatla itp -
nie wiem, czy to gdzieś już wcześniej było... może akurat nie... :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
http://video.google.com/videoplay?docid=2454798657726479327&q=skoda
-
Właśnie wróciłem z [b]Hi Way[/b]
Powiem tylko, że film wykręcony na maksa!
Polecam każdemu kto lubi absurdalny humor nonsensu.
Film na poziomie, chętnie obejrzę go jeszcze raz,czego nie mogę powiedzieć o
[b]Wyznaniach gejszy[/b], który owszem, był ciekawy, zwłaszcza, że przybliżał odległą dla nas kulturę orientu, ale poza tym nie wyróżniał się niczym specjalnym, a koniec filmu wręcz nie pasował do całości. Ot takie sobie oglądajło...
-
Ja też właśnie wróciłem z [b]HI WAY[/b] i w pełni potwierdzam i podzielam zdanie Przedmówcy jednocześnie polecam wszystkim :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Witam ponownie !
-jak juz obiecalem na temat wyposazenia Fabii pogrzebalem, przeoralem i nie tylko zasoby netu ( niestety Skoda Polska okazala brakiem zainteresowania i wspolpracy, odmowila mi informacji na temat wersji seryjnych i limitowanych tych wczesniejszych)
-znalazlem "powiedzmy informacje prawie dobre i pewne" ale na pewno wiele maja bledow.
-tak wiec prosze o ocene tabelek i wytkniecie mi bledow
-jesli post jest w zlym miejscu prosze tez admina o przeniesienie w dogodne takie ktore napewno on juz sam wie najlepiejlink do tabelek: ( a strona w trakcie tworzenia, na niej ucze sie robic stronki wiec gafa htmla goni gafe wiec prosze nie wytykac gaf za ostro :-))
http://mojafabia.prv.pl/wyposazenie.html<!-- m -->
dzieki za sugestie i czekam na maile.
ZABER
-
Nooo, kawał dobrej roboty!!!
-
dzieki!!
czekam na wiecej opinii
ZABER
-
No brawo kawal dobrej roboty.
Pare literowek jest (np. suol, a powinno byc soul) i kilka bledow (np na gorze wersja flash, a na dole strony wersja run)Druga sprawa, ze niestety jest to chyba syzyfowa praca.
Otoz ja mam pakiet RUN do wersji Classic i nie mam np:
-Trzy zagłówki na tylnej kanapie
-Lampki odblaskowe w drzwiach przednichWiec juz sam nie wiem jak to jest. Czy u mnie brakuje tego, czy pakiet RUN roznie sie w zaleznosci od tego do jakiej wersji byl dokladany :looka: <!-- s:looka: -->
-
Dzieki
-wlasnie o to chodzi zeby forumowicze zwrocili mi uwage ze cos sie nie zgadza na liscie
-czesc wyposazenia udalo mi sie przepisac z oryginalnych formularzy skody a czesc to spis porownywany z roznymi strona czy publikacjami wiec napewno cos sie nie bedzie zgadzac z tym co mamy u siebie w "garazu"dzieki za sugestie
bledy bede korygowal jak najszybciej
ZABER
-
Noo lepiej to wyglada niz u moje koleczka.
A z ktorego roku sa te informacje? Bo wydaje mi sie, ze trzy zaglowki na tylnej kanapie wprowadzili w fabii po face liftingu. A moze sie myle?
To w sumie niepotrzebnie sie meczylem :kwasny: <!-- s:kwasny: --> -
[quote="wolfmk"]Noo lepiej to wyglada niz u moje koleczka.
A z ktorego roku sa te informacje? Bo wydaje mi sie, ze trzy zaglowki na tylnej kanapie wprowadzili w fabii po face liftingu. A moze sie myle?
To w sumie niepotrzebnie sie meczylem :kwasny: <!-- s:kwasny: -->[/quote]wszystko jest potzrebnie, mi sie tam twoje informacjie kiedyś tam przydały. Wielkie uznania chłopaki ze poświęcony czas :padam:
-
No taka fabiana mozna by bylo polatac <!-- s:D -->
Moze na nastepny zlot skoda podstawi nam taki model do jazdy testowej -
dzieki za informacje o tych zagłówkach.
juz sprobuje skorygować te dane ze ich wczesniej nie byloczekam na wiecej informacji
Pozdrawiam
ZABER
-
Wersja COMFORT na polski rynek była bez ABS-u , a na obce z ABS-em <!-- s:) --> .
-
Naszemu [b]WRC[/b] trochę jeszcze brakuje do niej, ale cały rok przed nim <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]Wersja COMFORT na polski rynek była bez ABS-u , a na obce z ABS-em <!-- s:) --> .[/quote]
JA TEŻ POSIADAM WERSJE NA RYNEK KRAJOWY.ALE NAPRAWDĘ ZROBIŁEŚ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY.... :padam: :padam: :padam: :hyhy:
-
[quote="MirekS"]Naszemu [b]WRC[/b] trochę jeszcze brakuje do niej, ale cały rok przed nim <!-- s:) -->[/quote]
Jo by mu pokazoł jako sie jeżdzi ino mom kombika. :rotfl: :chytry: -
[quote="WRC"][quote="MirekS"]Naszemu [b]WRC[/b] trochę jeszcze brakuje do niej, ale cały rok przed nim <!-- s:) -->[/quote]
Jo by mu pokazoł jako sie jeżdzi ino mom kombika. :rotfl: :chytry: [/quote]
NIE ŁAM SIE WRC. NADWOZIE NIE ROBI WIELKIEJ RÓŻNICY.
COMBI TO PRAWIE JAK HB... -
[quote="DAX"]ALE NAPRAWDĘ ZROBIŁEŚ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY.... :padam: :padam: :padam: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Dokładnie :zdrowko: :hurra: , sorki zapomniałem pochwalić w poprzednim poście.