Archiwum
-
moja została tylko odkurzona przedwczoraj , nie było sensu myć po pada :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Zygus jakbyśmy żarli to co one ,czyli kruszoną bułkę wprost z ziemi z Rynku i ziarna grochu z parapetu jakiejś rencistki, to też byśmy tak srali ale po co? lepiej walnąć se po piwku. A to za wszystkie ptaszory by mniej nas bombardowały :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[b]vanhouse[/b] nie znalazło mi Ciebie
-
[b]Kornat[/b] nie znalazło ci [b]Vanhouse [/b]dlatego że jak ktoś sie zarejestruje na nasza-klase to nie od razu można go znalezc. Spróbuj za 2,3 dni wtedy już powinien być.
-
Witam!
Od jakiegos czasu zbieram modele Skody w skali 1:43.
W zwiazku z tym mam do Was taka prosbe:-jezeli macie gdzies takowe modele w tej skali (1;43), a chcielibyscie sie w roznych wzgledow ich pozbyc to ja chetnie odkupie taki ktorego jeszcze nie posiadam.
Obecnie poluje na model Fabii I sedan, nie mozna go nigdzie juz dostac (ani na Allegro ani w salonach czy sklepach modelarskich).
Tak wiec jezeli cos tam byscie wyszperali lub poprostu chcecie sie pozbyc modeli to dajcie znac, odpowiem czy jestem zainteresowany.
(ze wspolczesnych modeli (lata 90 wzwyz) brakuje mi Favorit, Forman, Felicia, Felicia combi, Fabia I sedan)
Dzieki.
Pozdrawiam. -
Pytalem (wyslalem maile) do wszystkich dilerow Skody w Polsce.
Niestety wymienionych "wspolczesnych" modeli nie maja juz na skladach i nie daje sie juz ich zamowic (pewnie w Czechach, bo glownie to firmy czeskie produkuja Abrex i Kaden)
Moge narazie liczyc na aukcje lub na porzadki forumowiczow.
-
Tak, na czeskich "allegrach" taka sama lipa niestety
-
ciekawe czy mnie znajdziecie :idea: <!-- s:idea: -->
-
Najlepiej wrzucić listę kontaktów z gg i wtedy nie musimy szukać. O ile ten ktoś podał gg <!-- s:) -->
-
juz jestem zarejestrowany od 2miechów popatrze na miejscowość
-
Trudno, będzie okazja jeszcze. A praca się znajdzie, mlody jesteś dopiero zaczynasz studia, to coś na pewno znajdziesz
-
to powodzenia rzyczę
-
Również życzę jutro powodzenia oby ci sie udało
-
Również wespre Cie Duchowo i Trzymac kciuki bede bo fabcia musi jakies nowosci dostawac :super: A nic za darmo :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Normalnie musiałem sie pochwalić jestem happy :hurra: autko jest fajne bardzo przyjemnie sie nim jeździ choć po przesiadce z Passata 2.0 jakieś trochę mułowate ale co mi tam :evil: <!-- s:evil: -->
-
Powodzenia....
Sam wiem jak to jest... Może znaleźc jeszcze nie jest tak trudno, ale trafic na fajną firmę ze spoko ludźmi i atmosferą to już gorzej...
Mam nadzieję, że uda Ci się w firmie do której startowałeś... <!-- s --> -
[quote="MŁODY"]ciekawe czy mnie znajdziecie :idea: <!-- s:idea: -->[/quote]
no mnie sie juz udalo jakis czas temu, ale nie mialem kiedy powysylac zaproszen...
-
ma się rozumieć dziś odebrałeś fabkę, tak??
Gratulacje :super: <!-- s:super: --> -
Ja mam konto już parę miesięcy ;] Można mnie znaleźć wpisując pseudo z forum <!-- s:P -->
-
Moje gratulacje :super: <!-- s:super: -->