Archiwum
-
Możemy się "pochwalić" mimo że nie ma czym. A może ktoś nie przyjął i wziął sprawę do sądu grodzkiego, i wtedy jak się sprawa zakończyła?
To co pamiętam:- parkowanie pojazdu ciężarowego czterema kołami na chodniku 100zł, 0pkt
- przekroczenie dopuszczalnej prędkości o 31km/h 300zl, 6pkt
- przekroczenie dopuszczalnej prędkości o 29km/h 200zl, 0pkt
- usiłowanie spożywania alkoholu w miejscu do tego nie wyznaczonym 50zl (piłem piwko na ławce w centrum Gdyni,nie wiedziałem jeszcze wtedy że centrum jest monitorowane-wielu na tym poległo. To było piwko Żubr warte 52,5zl) <!-- s:) -->
-
Ja ani jednego Mandatu (odpukać)..I mam nadzieje ze nie dostane :] <!-- s:] -->
-
10 zł + 0 pkt. od straży miejskiej za blokadę na kole, w listopadzie stałem połową samochodu na trawniku a druga połowa na drodze rowerowej po uczelnią,
Stary mandat ale najlepsze było to że za niezapłacenie go przyszedł komornik, koszty komornika były mniejsze niż koszt przelewu na poczcie :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Mój niechlubny rekord 3 mandaty w ciągu miesiąca :hyhy: przekroczona prędkość powyżej 50 km/h chcieli mi zabrać prawko ale jakoś się udało.Od dwóch latek jestem szczęśliwym posiadaczem CB i mam święty spokój polecam zakup CB naprawdę się opłaca <!-- s:D -->
-
wolfmk porównałem sobie mojego comforta i eleganta z Twą tabelką i wiele rzeczy mi się nie zgadza tzn ja mam to i tamto, a w tej tabelce nie ma. Z tabelką zabera jeszcze nie robiłem porównania.
-
Ja z kolei porownywalem tabelke zabera z moja i to co porownywalem to sie zgadzalo. Tabelka nie ma bledow - byla robiona bezposrednio z ulotki..
Tak jak mowie - moga miec tu znaczenie roczniki <!-- s:) --> -
[quote="wolfmk"]Byc moze znaczenie ma tu rocznik[/quote]
I zapewne wersja silnikowa. Wg zabera powinienem mieć ABS w standarcie a musiałem dopłacać. <!-- s:/ --> -
Ja również GRATULUJE <!-- s:) -->
-
Dzienks <!-- s:) -->
-
Być może ma tu znaczenie rocznik. Jeśli robiłeś porównanie z tabelką zabera to ja już nie będę robił.
-
Fabka zielona umyta i wypastowana <!-- s:) --> .
-
Pewnie że sie nie zaleca, ale jest to dobre rozwiązanie kiedy jedzie się zaraz w długą trasę i nie jest jakoś zbyt gorąco...
-
- przekroczenie prędkości o 25km/h - 100zł 4pkt
- wyprzedanie po obszarze jezdni wyłączonym z ruchu (pas mi sie skończył) - 100zł 1pkt
- parkowanie na zakazie - 100zł 1pkt
z tym że punkty za dwa pierwsze mandaty już sie przeterminowały i jedynie mam 1pkt za to parkowanie na koncie i oby tak dalej <!-- s:) -->
-
[quote="Oskarus"]Umyłem ją bo za 2 dni na wczasy ot musi jakso wyglądac..Chodz i tak sie uwali po drodze :kwasny: <!-- s:kwasny: -->[/quote]
e tam, ja też umyłem zanim nad morze wyruszyłem i objechałem 1670km a Ona nadal wygląda dobrze -
ja mam CLASSIC z X.2000r. i mam dzieloną asymetrycznie kanapę, regulacje intensywności podświetlenia wskaźników, i najlepsze - regulowany kąt pochylenia zagłówków z przodu <!-- s:) -->
-
hej klubowicze / klubowiczki szukam taniej oferty nad morzem Bałtyckim
2 dorosłe osoby 2 dzieciaki 12 i 6 lat w okresie od 14.08 do 29.08zależy mi zeby było blisko do morza i zeby były stołówki bary aby szybciutko coś wszamać
wszelkie info poprosze na gg 4814957 lub sms 668-950-280 oddzwonie -
[b]MirekS[/b], spóźnione ale szczere <!-- s:) --> Gratulacje !!
-
Dzięki [b]abenek[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
tylko zabić...