Archiwum
-
boże co to jest? wygląda obleśnie :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
-
LECTRA :hyhy: <!-- s:hyhy: --> - nie pogardziłbym przypomina mi 3-zebny widelec- autko
-
To tak jak z projektami z FSO. Były i tyle. Wielki brat sie nie zgodził i zostało parę rysunków i modeli z drewna.
-
A mnie dziś rano spotkała przykra niespodzianka ktoś mi buchnął w nocy dwa kołpaki chcąc nie chcąc musiałem dokupić na allegro 2 szt i jestem w plecy 65 zł
Ach ta nasza kochana Polska
-
Oj Boże, kołpaki żeby kraść, to jest chore...
Współczuje :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
Ze dwa projekty zaliczylbym do Virtual Tunning :hyhy: Bez przesady.. Nie wszystkie auta sa konceptami <!-- s:) -->
-
Po prostu albo czysta zlosliwosc, albo ubogie dzieci.. :looka: <!-- s:looka: -->
Kiedys pod blokiem ukradli ojcu kolpaki VW. Idac nastepnego dnia po auto do garazu widzialem, ze po drodze kazdy VW nie mial kolpakow :przestraszony: -
autko umyte x 2 <!-- s:) -->
niestety brak włoskowania -
[b]MŁODY[/b], to chyba jest ELECTRA, E jest czerwone, i rzeczywiście wygląda świetnie.
Jak dla mnie takiego minivana mogliby zrobić, brakuje w ofercie takiego autka -
Dokładam jeszcze pare fotek z internetu. Tym razem różne.
-
Witam. Właśnie mocno przymierzam się do kupienia "fabki" 1.9 tdi i tak sobie śledzę różne ogłoszenia w necie. Zainteresowało mnie jedno z nich - oto link:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5718930<!-- m -->
W związku z tym mam kilka pytań do kolegów klubowiczów:
- Co sądzicie o tym (cena, ogólne wrażenie)
- Jestem z Poznania więc ewentualny wyjazd po to auto to ok. 400 km - więc nie jest tak blisko na wycieczkę jednodniową
- Czy może ktoś z klubowiczów jest z Krakowa jak podają w ogłoszeniu i może rozpoznaje to autko.
- Jakie koszty by trzeba doliczyć jeżeli chodzi o zarejestrowanie i ubezpieczenie przy tej cenie co jest.
Pozdrawiam i czekam na Wasze przemyślenia
-
prosta sprawa... buchnij komuś innemu najlepiej temu kto nie ma rejestracji z dopiskiem "Fabia Club Polska" <!-- s:) -->:):)
-
Znam ten ból mi dwukrotnie zakosili całe komplety a za trzecim razem gdy chciałem kupić na allegro gostek usiłował mnie oszukać. Zakończyło się pomocą serwisu i zawieszeniem mu konta. Dlatego jeżdżę bez kołpaków.
-
dzis dostalem od kolezki taka wiadomosc
[quote]
Ta wiadomosc dotyczy portalu nasza klasa. jezeli ktos o nicku GENESIS GALLARDO poprosi cie o dodanie do listy kontaktow to absolutnie nie dodawaj go do swoich znajomych, bo jest to wirus. jezeli ktos z twoich kontaktow go doda, to ty tez go zlapiesz! dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow z naszej klasy. mam tez wiadomosc o innym wirusie, ktory moze byc ukryty w e-mailu ze slowem INVITATION w tytule. absolutnie nie otwieraj tego e-maila i jak najszybciej wylacz komputer. wirus ten niszczy kompletnie dysk twardy i jest bardzo grozny, jak podaje CNN. pozdrawiam[/quote] -
:hyhy: :hyhy: kiepski zart - lancuszek To tak jakbys zlapal wirusa dodajac kogos do listy gg <!-- s:D -->
-
Hehe mi tez 2 razy ukradli ale za to odrazu wszystkie ;/
A najleprze jak jeszcze mialem fele to kratki na halogeny mi kradli ktore kosztują 7 zł za sztuke.
-
Hejo.
Ogłoszenie nieaktywne, ja jestem z kraka, jakby gdzieś było po drodze to bym luknął.
-
No i o to chodzi!!! pare milionow ludzi otworzy linka i juz nabije serisowi nasza-klasaladnej liczby odslon co sie przejawi wzrostem cen za reklamy....
-
Wiem kolego właśnie zauważyłem że link nie jest aktywny - pewno autko już poszło i ogłoszenie wycofane
W każdym razie dzięki za chęci i miłego dzionka <!-- s:) -->
-
Boże... jakie to stare a ludzie wciąż się na to łapią xD Pamiętam jaka była panika jakiś czas temu jak ktoś dał cynk że ten GALLARDO to super wirus i wogóle, rozwali Ci komputer, zabije psa, spali auto i nasra na komórkę :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> Ludzi w rubryce O SOBIE pisali! nie dodawać do znajomych GALLARDO! nawet w rubryce na Pseudonim! hhahaha miałem z tego taki ubaw.
Btw. Jakiś czas temu tureccy hakerzy włamali się na stronę www sądu w Wałbrzychu (u mnie w mieście), Polscy hakerzy wypowiedzieli im wojnę!
http://hacking.pl/pl/news-7717-Fuck_turkish_script_kiddies.html
hyhy, mam z tego polewę, ale kibicuję naszym!