Archiwum
-
[b]Oskarus[/b], Wrzuć fotkę na forum arachnea.org - z pewnością uzyskasz pomoc. Sam korzystam z ich "usług" w wypadku wątpliwości przy moich futrzakach. <!-- s:) -->
Dużo ich masz?
-
Pisałem na początku że syfu było więcej... liście wyciągałem i wyczyściłem zmiotką na sucho... i wygląda tak ma więcej niż 3 lata bo odkąd ma ten wóz nie przypominam sobie żeby ten filtr był wymieniany <!-- s:) -->
-
jeszcze jest
skoda24.com
skodovka.pl -
znamy te kluby i jeszcze pare innych związanych z grupą VW <!-- s;) -->
-
fabiaclub.pl to widziałem już wcześniej, ale forum jest według mnie niepoukładane. Zanim zostałem klubowiczem [b]www.fcp.pl[/b] przemyślałem to i postanowiłem że wolę zapłacić te 20zł i zostać klubowiczem FCP... bardziej mi się tu podoba... dlatego od niedawna mam już przyjemność reprezentować FCP <!-- s:) -->
-
GRATULACJE! "je i śpi je i śpi" czekaj czekaj... jeszcze trochę i zacznie się latanie za chłopakami i po sklepach <!-- s:) --> hehehehe
Zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla dziewczyn, a dla Ciebie wytrwałości
-
No teraz nieco odmłodził się wiek jeśli chodzi o to latanie. Mati ma dopiero 3,5 roku, a już dwie kobiety miał. Niezapomnę jak mi kiedyś przedstawił jedną <!-- s:) --> .
Jeszcze raz dzięki :zdrowko: . -
[b]and61[/b] FC powstało od FCP. Kiedyś doszło do pewnych nieporozumień i parę osób się od nas odłączyło i tak powstało FC.
-
moj tak wygląda po roku mniej więcej
-
[b]kornat[/b], [quote="kornat"]skodovka.pl[/quote]
skodovke znam ( jestem delegatem klubu na mazowsze )zresztą w podpisie mojego nicku napisalem [i]and ze skodovki[/i].
[quote="MirekS"]FC powstało od FCP[/quote]
[b]MirekS[/b], dzieki za wytłumaczenie -
Umyłem ją bo za 2 dni na wczasy ot musi jakso wyglądac..Chodz i tak sie uwali po drodze :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
Witam..
Dzis pojechałem zatankować i zatankowałem do pełna..W Zbiorniku mialem jeszcze okolo 10 litrów..Zapłaciłem 220zł i pisało ze wlałem 46,5l..czy jest mozliwe zeby do fabi do zbiornika paliwa weszło 56 litrów paliwa ?? Wszedzie podają ze 45l ma zbiornik paliwa..Pozdrawiam
-
Jest jeszce zbiornik odpowietrzający o pojemności około 12 litrów. Temat zbiornika był swego czasu szeroko rozpisywany na forum.
-
zgadza się było pisane na forum o tym. jednak nie zaleca się takiego tankowania ponad stan <!-- s:) -->
jak tankuję do pełna to do pierwszego odbicia i koniec -
ale też nie bardzo mi coś tu pasuje chodzi mi o classika
1.asymetrycznie dzielona kanapa- a ja mam w jednej całości
2.regulacja intensywności oswietlenia instrumentów pokładowych- a ja mam to
3.zapalniczka -mam a jest nie zaznaczona -
[b]kornat[/b], a masz czystego classica ? Jesli tak, to czy autko kupiles w kraju (lub bylo kupione w kraju) ? Jeszcze mozna porownac z tabelkami [b]zabera[/b] http://mojafabia.prv.pl/wyposazenie.html<!-- m -->
-
tak kupowałem w Polsce 12.2000. Nie wiem czy czysty classik, nawet nie miałem naklejki nad kierunkami bocznymi
-
Byc moze znaczenie ma tu rocznik.. Moja tabelke robilem w 2004 r. zgodnie z ulotka. Natomiast tabelka [b]zabera[/b] nie wiem kiedy powstala..
Ciekawie bylo rowniez u mnie - w wersji choice ABS i poducha dla pasazera byla opcja, a ja po 10.000 km kapnalem sie, ze jakas dziwna kontrolka ABS mi swieci i ten dziwny napis AIRBAG na kokpicie po stronie pasazera :hyhy: <!-- s:hyhy: --> Dodam, ze wcale nie zamawialem ani ABSu, ani poduchy.. -
w ogóle Skoda pomieszała ze wszystkim najlepiej samemu sobie posprawdzać co się ma co nie <!-- s:) -->
-
Tu możemy się "pochwalić" mimo że nie ma czym. Nie piszemy o dawaniu "w łapę" bo można by osobny temat utworzyć. Kto,ile i za co dostał. A może ktoś nie przyjął i wziął sprawę do sądu grodzkiego, i wtedy jak się sprawa zakończyła?
To co pamiętam:- parkowanie pojazdu ciężarowego czterema kołami na chodniku 100zł, 0pkt
- przekroczenie dopuszczalnej prędkości o 31km/h 300zl, 6pkt
- przekroczenie dopuszczalnej prędkości o 29km/h 200zl, 0pkt
- usiłowanie spożywania alkoholu w miejscu do tego nie wyznaczonym 50zl (piłem piwko na ławce w centrum Gdyni,nie wiedziałem jeszcze wtedy że centrum jest monitorowane-wielu na tym poległo. To było piwko Żubr warte 52,5zl) <!-- s:) -->