Archiwum
-
Rzeczywiscie jakos lyso wyglada ta twoja kiera. Mogli tam wstawic jakis chromowany elem, a nie puste miejsce zostawiac.
W aso mozesz zapytac, powiedz ze ci sie porysowal w twojej Rs'ce i chcesz sobie wymienic <!-- s:P --> -
pozatym 1 tys przy kwocie 20 tys to tak naprawde % nie wiele. A auto ma na miejscu, nie musi jezdzic gdzies po Polsce ogladac.
Zapewne wyszlo by na to samo. -
Tak do tego podchodzę,kupić najtańszy nie zawsze znaczy zapłacic najmniej(łącznie ) ale i tak chyba sprzedający mnie zwodzi (odwleka ) i nie wiem co ostatecznie z tego wyjdzie.
:cenzura: <!-- s:cenzura: -->
:cenzura:
:cenzura: -
Fabia umyta myjką ciśnieniową odkurzona. Jednym słowem lśni jak by dopiero wyjechała z salonu. :super: <!-- s:super: -->
-
poczekam do pon :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Moja tez umyta pare dni temu i juz cala brudna, tak to jest jak sie parkuje przy ulicy
-
Moja też przeszła małe mycie i już cała bee ...
-
Do dupy ta pogoda, auta brudne i co chwila trzeba odsniezac :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Czy wiecie, że Skoda Fabia była w 10.2007r. najchętniej kupowanym samochodem w Polsce!
:hurra: <!-- s:hurra: -->
Wg Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego, wiecej na http://www.samar.pl/
:zdrowko: -
Popieram nic nas to nie kosztuje a w jakis sposob pomagamy
-
Oby nie bylo tak ze jedna reklama z 10 jest ta mikolajkowa.
-
dziekuje za pierwsze zyczenia :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
nie bede pisał ...............
po prostu :zdrowko: dziecinko :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
wszystkiego NAJ :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
No to zdrowko :zdrowko: za tych co wyjezdzaja <!-- s:P --> wszystkiego naj i powodzenia
-
a może by taką fabię sobie zafundować
http://pl.youtube.com/watch?v=L1AsUzTJN5E<!-- m -->
co wy na to?? -
A to i ja się dorzucę:
Dużo bezawaryjnych tysięcy kilometrów, zawsze czystego autka i ogólnie wszystkiego najlepsiejszego :zdrowko: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
a ja ci karlusku życze sto lat ,i dużo dzieci, :piwo: :idea: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
:ups: Oj vanhous nie tylko poszerzona <!-- s:) -->
to jest fabka w specyfikacji WRC wiec prawdziwy samochod rajdowy naped na 4 kola itd itp duzo by opowiadac zbudowany na bazie RS nawet Colin McRae tym jezdzil a tu masz dane tego cacka
Silnik: 4-cylindrow, 20V, 2xOHC, 5 zaworów na cylinder
Średnica tłoka: 82,5 mm
Skok tłoka: 93,5 mm
Współczynnik sprężania: 8,7:1
Pojemność skokowa: 1997 cm³
Moc maksymalna: 220 kW przy 5500 obr/min :super:
Maksymalny moment obrotowy: 600 Nm/3500 min
Skrzynia biegów: 5-stopniowa, sekwencyjna, półautomatyczna
Napęd: 4 x 4
Koła: 8,0J x 18" (asfalt), 7,0 J x 15" (szuter), 5,5 J x 16" (śnieg)
Wymiary:
Długość: 4002 mm
Szerokość: 1770 mm
Wysokość: regulowana przed każdym rajdem
Rozstaw kół: 2462 mm
Waga: 1230 kg -
No [b]Wojtuś[/b] wsio, wsio naj, naj. Dużo radości w codzienności, miłości i ciepła przy [b]Loneczce[/b] <!-- s -->