Archiwum
- 

[quote="Adaś"]w każdym razie jadą już do mnie  <!-- s:) --> ))))))[/quote] <!-- s:) --> ))))))[/quote]No no widze ze jedziesz po calosci  Teraz jak cie zatrzymaja to nie beda wiedzieli od czego zaczac, heheh Teraz jak cie zatrzymaja to nie beda wiedzieli od czego zaczac, hehehCo robisz ze starymi lamkami?? moze dobijemy targu??  
- 

No to szkoda,  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Zygus moim zdaniem tobie pasowało by pociągnać lampki kolorem blue 
 przecież wszystko robisz na blue klamki lusterka itd , ten bleck by sie troche gryzł
 ale to tylko moja opinia , swoje pociagnij na blue i bedzie <!-- s <!-- s --> -->
- 

[glow=cyan][center][size=150]Tradycyjnie jak co roku 
 sypią się życzenia wokół,
 większość życzy świąt obfitych
 i prezentów znakomitych,
 a ja życzę, moi mili,
 byście święta te spędzili
 tak jak każdy sobie marzy.
 Może cicho bez hałasu
 idąc na spacer gdzieś do lasu,
 może w gronie swoich bliskich
 jedząc karpia z jednej miski,
 może gdzieś tam w ciepłym kraju
 czując się jak Adam w raju,
 może lepiąc gdzieś bałwana,
 jeśli śniegu nam napada.
 [/size][/center][/glow]
- 

Nie wlasnie, lusterka mam czarne, szybki mam czarne, siatke w zderzaku mam czarna, do tego prawdopodobnie dojda czarne felgi i bedzie mi brakowalo jedynie wlasnie lamp przod i tyl czarnych  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 Ale nie wiem wlasnie czy tylnich nie polakieruje na czarno. Musze sobie jakis VT zrobic
- 

[quote]Ale nie wiem wlasnie czy tylnich nie polakieruje na czarno. [/quote] 
 ja widziałem jak te białe byly polakierowana na czarno tylko ze w BMW i wygladało super
- 

[quote="Adaś"]Kup sobie czarne lexy  i pomaluj od zewnątrz tak jak ja mam i pomaluj od zewnątrz tak jak ja mam <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]
 jak dla mnie tez fajnie to wyglada
- 

Koledzy szukam tego kawałka, słaba jakość ale muza ok. Proszę o info 
 [url=http://www.wrzuta.pl/audio/kzkJd9TP9N/muza1]KLIK[/url]
- 

Jak juz kupie to raczej nie bede malowal, choc efekt jest  <!-- s <!-- s --> -->
 Kontrast ale jak dla mnie juz za duzy, poza tym czas cos zmienic 
- 

Do Twojej Fabci [b]Zygus[/b] pasuja czarne czesci :] ja tez sie bede starał czarne części kupowac do mojej..Przynajmniej na lakierowaniu mnie taniej wyniesie :krzeslem: <!-- s:krzeslem: --> 
- 

Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazdka wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystko się zdarzyło, z roku na rok, lepiej było! Adam 
- 

Ostatnio siedziałem w temacie telefonów i słyszałem od wielu osób że nokie z serii N się wieszają i ogólnie nie są takie jakie widzimy je na reklamach.. polecano mi natomiast serie biznesową czyli E.. albo Sony E P1..  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

:cisza: [size=150][shadow=red][b]linki z allegro [/b][/shadow][/size] :cisza: <!-- s:cisza: --> 
- 

[glow=blue][size=150]Już Mikołaj grzeje sanie.. 
 Czego pragniesz niech się stanie..
 Każde z marzeń skrytych w głębi..
 Święty Dziadek może spełnić..
 Pięknych i radosnych chwil życzy Oskar..[/size][/glow]
- 

wszystkim życze Wesołych Świat i szcześliwego Nowego Roku :zdrowko: :super: <!-- s:super: --> 
- 

A MLODY jak zwykle czuwa  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 prawie jak moderator hehehehh hehehehh
 a w reku prawie jak żywiec 
- 

Nasza rodzina przygotowała występ z okazji Świąt Bożego Narodzenia specjalnie dla Was. Miłośników Fabii skupionych w fcp http://www.elfyourself.com/?id=1761069119<!-- m --> Wesołych Świąt, - teraz będą już na pewno wesołe  )). )).
 Norek z rodziną.
- 

wzajemnie zycze wszystkim wysolych swiat 
- 

Ja również - wszystkiego naj, naj, naj i w nowym roku też naj, naj, naj! 
- 

http://moto.allegro.pl/item287979172_klami_skoda_fabia.html<!-- m --> 
 klameczki chrom do fabionka