Archiwum
-
A o problemach z rozrządem w 1.2 ani słowa , o wiązkach też cisza , z zawiechy też ruinę zrobili co prawdą nie jest (poza łącznikami), zmodyfikowane łączniki były poza tym od 2002, a nie 2006 tak jak napisali, za to nie zapomnieli o mojej uszczelce pod głowicą w 1.4 <!-- s:) --> .
-
Zamiast napisać, że problemy z elektryką występują przez wiązkę - to napisali o zaśniedziałych stykach :mur: <!-- s:mur: -->
pozdro
-
No zgadzam sie z Wami, sporo braków i pomyłek <!-- s:/ -->
że łożyska lubią padać z przodu to napisali tylko przy Octavii, a w Fabii też jest ten problem
acha no i dobre z tym tłumikiem, u mnie jest ponad 8 lat ten sam i ma się nieźle, a tam napisali że po 5 latach do wymiany
-
[quote="Ciacho"]acha no i dobre z tym tłumikiem, u mnie jest ponad 8 lat ten sam i ma się nieźle, a tam napisali że po 5 latach do wymiany[/quote]
Bo to prawda, tylko zapomnieli dopisać, że tyczy się benzynowców z LPG. U mnie w TDI też jest oryginał.
Problemy z tylnim spryskiwaczem też nie uznali nie wspominając o cieknących drzwiach w prawie wszystkich egzemplarzach.
-
[quote="MirekS"]U mnie w TDI też jest oryginał. [/quote]
i to też jest fajna rzecz w dieslach sprawa wymiany tłumików odpada na długie lata <!-- s:) --> -
[b]MirekS[/b], Co to za problem z tymi drzwiami,czyli jak po deszczu przyjdę do auta to mam szanse mieć wody po szyby ? :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
-
Telegazeta TVP1 i 2 podaje że Senat przyjął poprewkę zmieniającą Prawo o ruchu drogowym.I tak za uchylanie się od mandatów będzie grozić czasowe zawieszenie uprawnień.
Za każde kolejne wykroczenie mandat będzie wyższy 2 razy.
Przekroczenie prędkości w mieście o [b]10-20 km/h[/b] to [b]150 zł.[/b]mandatu.Powyżej [b]50 km/h[/b] to już [b]700 zł[/b]. :szok: <!-- s:szok: -->
To samo wykroczenie poza obszarem zabudowanym to odpowiednio [b]100 [/b]i [b]600 [/b]zł. -
[b]vanhouse[/b], Znam to miejsce i może być tam spokojnie 80-tka,ale z drugiej strony to ile tam było wypadków ?
-
[b]vanhouse[/b], AMEN
-
Kurcze ciekaw jestemn jak oni wykryja roznice w predkosci o 10 km/h
licznik przeklamuje ok 3%, suszarki tez maja blad pomiaru, ciezko im bedzie wmowic ze przekroczyl pan predkoc o 10 km/h :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
[b]Lord_Nikkon[/b], Ganica błędu zawiera się od tego co jest na znaku i jeśli jest 50-tka a pojedziesz 65 to już dawno te 3% toleraincji diabli zabrali.Państwo szuka pieniędzy a najlepsze do tego są nasze kieszenie.
-
No może nie po szyby :hyhy: , w dziale zrób to sam masz opisane jak z tym powalczyć <!-- s:) --> .
-
[b]Dyniogłowy[/b], No jasne bo w swoich by nie poszukali, ale jak boga kocham, jesli mam placic na tych darmozjadow ktorzy urzeduja na wiejskiej w warszawie to ja juz naprawde wole dac te pieniadze policjantowi, bo on wyda je na dzieci i na cos konstruktywnego a nie na kolejna afere. :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
[b]Lord_Nikkon[/b], "państwo" to taka legalna organizacja przestepcza,pobiera podatki a o 6 rano zabiera z domu tych którzy im się narazili ................. <!-- s;) -->
-
dokladnie <!-- s:P -->
-
SAP wprowadziło nowe wersje Skody - PREMIA - jako Fabia (van), Octavia, Roomster - wersje z kratką <!-- s;) -->
[url=http://www.skoda-auto.pl/pl/oferta/promocje/pelne-odliczenie-vat.html]WIĘCEJ TUTAJ[/url] - można VAT odliczyć ( oczywiście dla prowadzących D.G.)
-
Aż strach sie bać - jak widzą nas "przyjaciele zza Odry"
[url=http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/tak-kradna-polacy-zobacz-film,1279503,1718]WIĘCEJ TUTAJ[/url] - film nadany w niemeckiej telewizji. :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
i jak tu z nimi robić interesy ?
-
Sczerze??
Szanuje tego goscia (jaroslawa) z polski. Gosc ma fach w reku. Szacunek dla jego umiejetnosci a nie zawodu. Do tego trzeba miec smykalke. Bolesne jest tylko to ze goscie mowia tylko o polakach jako zlodziejach a przeciez w niemczech kradna rowniez goscie z bylego bloku ZSRR i podobna sa nawet bardziej skuteczni niz polacy. Material ciekawy -
Wreszcie ktoś napisał prawdę. [url=http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/predkosc-nie-zabija-to-drogi,1270760,415]LINK[/url]
-
Dokładnie, ktoś to w końcu zauważył. Ciekawe jaki będzie odzew