Archiwum
- 

Patrzcie i zazdroscie jakie bedziemy mieli w krakowie rondo  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 [url]http://www.komunikacja.krakow.pl/inwestycje/r_mogilskie/index.php?id=003[/url]
- 

no tak bedzie ale za ile skoncza to nie wiadomo, bo juz sa opoznieni. Nic nowego u nas, zawsze nie wyroba 
- 

Jak znam życie złapie ich 2010      <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Rondko naprawde bardzo ładne, takie jak nie w Polsce.  <!-- s:D --> <!-- s:D -->[quote="Adas - FCP"]Zajebiste rondo  
 tylko pewnie w tej dekadzie nikt z niego nie skorzysta [/quote] [/quote]Tak jak z bezpłatnych "autostrad", chociarz ja nie wiem czy my mamy jakąś autostrade z prawdziwego zadrzenia. Jak widze w TV z jakim namaszczeniem oddają kolejne kilometry , to śmiać mi sie chce. I jeszcze te obietnice i plany :? :? 
- 

Ale wlasnie o to chyab chodzi zeby ograniczyc ruch tamtedy, tzn okolice rynku, Ja teraz pod PK jezdze ta nowa droga kolo dworca. Od mogilskiego pod Pk zajmuje mi teraz jakies 4-5 minuty, a nei 20 jak bylo nieraz 
- 

Ja bardzo rzadko jeżdżę w okolice mogilskiego, natomiast nie pogniewałbym się gdyby usunęli koleiny na obwodnicy krakowa, dwa dni temu gośc w pięknym stylu wykręcił pirłeta i zatrzymał się w rowie. Ach ten brak wyobraźni  w jeździe po koleinach. w jeździe po koleinach.
- 

łe tam zeby je objechac to ze 2 godziny bedzie to trwalo  <!-- s:P --> ale fajne fajne to tadko <!-- s:P --> ale fajne fajne to tadko
- 

Tramwaje chyba mialyby jezdzic pod ziemia, przynajmniej linia szybkiego tramwaju, ktora lecialaby pod ziemia, pod dworcem glownym, pod PK, i dopiero gdzies na Kleparzu wychodzila znow na zewn. Tak kiedys czytalem!! Ale mniejsza o to, w tej chwili prace stanely i nic nie zapowiada by szybko wznowili, inwestor sie wycofal, i teraz beda szukac nowego  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

heh rondo mogilskie z tego co pamietam bylo pelne drzew  ...a ostatnie pare razy jak bylem w krakowie to lyse siakies takie   :lol: ...a ostatnie pare razy jak bylem w krakowie to lyse siakies takie   :lol: <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

No drzew bylo duzo, ale wycieli do remontu. 
 A kiedy byles w Kraku, moze wpadniesz na Tuning show??
- 

[quote="zygus"]No drzew bylo duzo, ale wycieli do remontu. 
 A kiedy byles w Kraku, moze wpadniesz na Tuning show??[/quote]ja to mam kobiete w kraku  <!-- s:) --> ... a mozliwe ze wpadniemy wieksza grupa wszytko sie okaze <!-- s:) --> ... a mozliwe ze wpadniemy wieksza grupa wszytko sie okaze 
- 

OOO nie wiedziałem, że turki zrezygnowały może się bali, iż spiepszą  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Ceny stali podrozaly, a oni zaoferowali za niska cene. I teraz zaczelo im brakowac kasy na dokonczenie budowy. A umowa byla lipna, i mogli sie wycofac, bez zadnych konsekwencji. Dobrze chociaz ze miasto zalatalo i odblokowalo ulice, i mozna prawie normalnie jezdzic 
- 

[quote="Adas - FCP"]Tak jak w mieście Brasila, stolicy Brazyli. 
 Jak dobrze pamiętam zbudowali ją w latach 60tych kompletnie od zera, no i co? zapomnieli o chodnikach <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]To coś jak nasz nowy dworzec PKS do którego nie można dojechać samochodem hehe 
- 

[quote="zygus"]Dobrze chociaz ze miasto zalatalo i odblokowalo ulice, i mozna prawie normalnie jezdzic[/quote] 
 Wczoraj byłem zmuszony jechać w tamte strony efektem tego było: od rzeczki Białuchy przez mogilskie do grzegórzeckiego jechałem 45 min, myślałem, że mnie potarga :evil: <!-- s:evil: --> .
- 

O ja pierdziele ale brzydactwo. Jak tylko zobaczylem, to pomyslalem ze to chevrolet aveo  <!-- s:P -->  Ja takiego czegos bym napewno nie kupil <!-- s:P -->  Ja takiego czegos bym napewno nie kupil
- 

Do złudzenia przypomina mi AVEO po małym liftingu. 
- 

pasqdztwo.... 
- 

:? co to wogóle jest :?: :?: <!-- s:?: --> Beznadzieja, myśle że nowa Fabia nie bedzie tak wygladać. A jeżeli tak, to ja nie wiem gdzie konstruktorzy mieli oczy. Pożyjemy zobaczymy , narazie to co wymyslili jest do d@#y. 
- 

[quote="qavel"]klon Fiata Pindy[/quote]          <!-- s:D --> dobre, ale się uśmiałem. <!-- s:D --> dobre, ale się uśmiałem.