Głośniki przód
-
Mnie się bardzo podoba :super: duży + za dobrą robotę <!-- s -->
-
:piwo: :piwo: <!-- s:piwo: -->
[url=http://img243.imageshack.us/my.php?image=2411061425aw9.jpg][img]http://img243.imageshack.us/img243/9631/2411061425aw9.th.jpg[/img][/url]
-
Waku, a w jakim to aucie? , bo chyba nie w fabce :?: <!-- s:?: -->
Pozdrawiam mariusz -
[quote="mariuszd12"]Waku, a w jakim to aucie? , bo chyba nie w fabce :?: <!-- s:?: -->
Pozdrawiam mariusz[/quote]fjutek siena
-
Ładnie wyszło :super: <!-- s:super: -->
Tylko ostrożnie z bucikami... -
czy są oryginalne kostki aby podłączyć głośniki wyskotonowe (w mojej wersji ich nie było),
bo zastanawiam się czy je zamontować w oryginalne miejsce -
[quote="melony"]czy są oryginalne kostki[/quote]
napewno sa, przeciez jakos musza byc podlaczone. Podjedz do aso bo pewnie nigdzie indziej ich nie dostaniesz, chyba ze z jakiegos rozbitka
-
Jeśli chodzi o kupno głośników wysokotonowych to niema problemu, bardziej interesuje mnie to czy trzeba ściągać cały boczek żeby je podłączyć czy tylko ten trójkacik :?: <!-- s:?: -->
-
Raczej musisz sciagac cala tapicerke, bo polaczenie elektr jest pod nia. Dostep do samego glosnika masz po zdjeciu trojkacika, ale zeby go podlaczyc to raczej cala.
-
zygus ma racje musisz sciagna cala tapicerke bo nawet ten trojka ci nie wyjdzie
-
[quote="kornat"]bo nawet ten trojka ci nie wyjdzie[/quote]
Niektorym sie udaje go wyjac, ja jednak wole sciagnac cala
-
Trójkąt wychodzi samodzielnie, tylko go trzba podwadzić płaskim śrubokrętem by wyskoczył z zatrzasków.
-
ale moze miec z tym problem
-
Opinie na ten temat zostaly juz wyrazone na forum. Wystarczy przejrzec pare tematow i sie zorientujesz co forumowicze/klubowicze polecaja.
-
mam pytanko teraz mam zamiar wygłuszyć dzrwi przedmie i mam zamiar wsadzić zamiast standardów nowe głośniczki jakies fajne może dacie mi jakiś przykład jakie mozna wsadzić zeby fajnie grały chce przód zrobic kąkretnie a na tył w bagaznik wsadzić jakąś fajną skrzynke <!-- s:D --> co polecacie?????
-
a jaki masz fundusz na taka zabawe to w tedy mozna pomyslec
-
na przód chce wydac ja wiem koło 1000 zł tak mam w planach jak dobrze pójdzie to i wiecej
-
Witam!
Chciałbym zmienić nagłośnienie. Fabrycznie mam dwa głośniki w drzwiach. Gdy podgłaszam zaczynają trzeszczeć obudowy, w których są umieszczony. To plastikowe obudowy rozmieszczone na całych drzwiach. I tu jest problem:
Gdy założę nowe głośniki, to muszę zmieniać tą obudowę, bo przecież nie będzie można wysiedzieć. Czy ją się normalnie zmienia i zamiennie wstawia odpowiednią dla wooferów? Do tego chciałbym zainstalować tweetery, w rogu szyby na tapicerce.
-
no ziomuś powiem ci ze ja tezs teraz chce wymienic ale najpierw musisz wygłuszyć dzwi matą wygłuszającą to wtedy nie bedą ci blachy wibrować i dzwiek bedzie łądny i czysty bez zadnych zakłuceń ja taką mate ostatnio w castoramie kupiłem za 110 zł i bez problemu starczy ci na przednie dzwi :super: <!-- s:super: -->
-
[b]piotrstce 1987[/b] i [b]kamilmorawiak[/b] połączyłem [b]Wasze[/b] tematy z jednym który tyczy się tego samego bo nie ma sensu się rozdrabniać.