Jak trafiles na FCP ??
-
zapraszam nowe osoby na forum do wypowiadania sie jak trafili na FCP <!-- s:) -->
-
Witam!
wpisałem w wyszukiwarkę Fabia i wyskoczyło między innymi to forum.
pozdrawiam -
Jak wyżej. Wpisałem: [i]skoda fabia forum[/i] i pokazało się kilka wyników. Zarejestrowałem się na dwóch forach. Pozdrawiam pewną panią, która postąpiła podobnie parę minut temu <!-- s;) -->
-
Jak wyżej, również pozdrawiam:)
-
Mialem jakis problem z moja skodzina, no i chcialem sie z nim sam uporac. Teraz wszystko mozna w necie znalesc wiec tak oto jestem w FCP <!-- s:) -->
Pozdrawiam wszystkich -
Podobnie jak większość, przez g00gle =P
-
Podobnie jak większość Forumowiczów trafiłem przez CUDO zwane GOOGLE.
Pozdrawiam!!! -
Google rulezzzz <!-- s;) -->
-
Mnie dla odmiany namówiło samo szefostwo FCP i z dobrym skutkiem jak widać <!-- s:P -->
-
Teraz bez Google to jak bez ręki a kiedyś nie było i każdy sobie jakoś radził.
-
[quote="damian221"]Teraz bez Google to jak bez ręki a kiedyś nie było i każdy sobie jakoś radził.[/quote]
dokładnie tak jak piszesz i tak jest z wieloma rzeczami np nieszczęsne telefony komórkowe -
Przyjdą czasy,że jak się dziecko urodzi to pierwsze słowo jakie powie to GOOGLE a nie TATA lub MAMA hehe.
-
[quote="Michael"]Mnie dla odmiany namówiło samo szefostwo FCP i z dobrym skutkiem jak widać <!-- s:P -->[/quote]
... postaramy się żebyś nie żałował bo tak naprawdę fajni jesteśmy
Google to bardzo dobra rzecz jak czegoś nie ma necie to chyba nie ma tego wcale
-
Oczywiście jak chyba większość G :szok: gle.... a wszystko przez to,że potrzebowałem :help: <!-- s:help: -->
-
a ja niestandardowo bo od szwagierki należącej do OCP <!-- s:) -->
-
Witam. Przez GOOGLE.
-
Ja nie pamiętam.. ale prawdopodobnie przez GOOGLE... <!-- s:) -->
-
To było w zamierzchłych czasach kiedy jeszcze dziecięciem będąc szukałem informacji o sławnej wiązce. A wszystko to przez fabke Zygusa którą mijałem przez jakiś okres czasu wracając ze szkoły . Kliku kliku, pisu pisu i już minie rok jak tu jestem <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Kliku kliku, pisu pisu i już minie rok jak tu jestem <!-- s:P -->[/quote]
no no jutro rocznica.. -
[b]sid [/b]dokładnie jutro ci roczek stuknie na FCP <!-- s:) -->