Czołem wszystkim Fabiarzom!
-
[b]Czołem wszystkim Fabiarzom![/b]
Po jakichś 9 miesiącach poszukiwań staliśmy się właścicielami wymarzonej "Fabianki".
Opis pojazdu podaję w profilu by tu nie śmiecić.Fabianka będzie teraz robić minimum 27 km w dni powszednie (a mnóstwo więcej w weekendy, gdy już jej założymy gaz)
[i][size=84]Dopiero niedawno na spocie fC.pl dowiedziałem się o istnieniu tego forum.
(a szkodaże tak późno, bo widzę tu silną aktywność grupy PO/ wielkopolskiej.
Z takimi kontaktami pewnikiem uniknelibyśmy kłopotów podczas zakupu pierwszej skody (zwróconej) w Poznaniu)[/size][/i]Pozdrowienia z GOP'u
-
[quote="Rafikius"][b]Czołem wszystkim Fabiarzom![/b]
Po jakichś 9 miesiącach poszukiwań staliśmy się właścicielami wymarzonej "Fabianki".
Opis pojazdu podaję w profilu by tu nie śmiecić.Fabianka będzie teraz robić minimum 27 km w dni powszednie (a mnóstwo więcej w weekendy, gdy już jej założymy gaz)
[i][size=84]Dopiero niedawno na spocie fC.pl dowiedziałem się o istnieniu tego forum.
(a szkodaże tak późno, bo widzę tu silną aktywność grupy PO/ wielkopolskiej.
Z takimi kontaktami pewnikiem uniknelibyśmy kłopotów podczas zakupu pierwszej skody (zwróconej) w Poznaniu)[/size][/i]Pozdrowienia z GOP'u[/quote]
Gratulacje <!-- s:) --> A silna aktywność to grupa Śląska wykazuje ... no i liczebność na spotach.
Nastęony gliwicki zaliczysz Fabią zamiast Tico ;D
-
Witaj ! na forum [b]FCP.pl[/b] :hurra: <!-- s:hurra: -->
Pozdrawiam
sid -
WITAJ NA [b]FCP [/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
witaj
ja swój wóz kupiłem w Poznaniu i nie narzekam, więc nie taka wlkp zła -
[b]mari0[/b], nie jest ważne kto ma większą aktywność bo liczymy się jako całość czyli FCP <!-- s;) -->
pozdrawiam
[b]Rafikius[/b], witamy w społeczności FCP
[b]nicram[/b], dokładnie nie taka zła...
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="Rafikius"]Po jakichś [b]9 miesiącach [/b]poszukiwań [/quote]
mnie się to "inaczej" kojarzy <!-- s:D -->
witaj na FCP :zdrowko:
-
Siemanko :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
WItam <!-- s -->
-
Dziękuję Wszystkim za przywitania!!!
@ Nicram
Howgh! Nigdy bym nie powiedział, że Wielkopolska zła.
Czy też powielał inne stereotypy.Chciałem po prostu powiedzieć, że my źle trafiliśmy w PO.
Na drobnego cwaniaczka.
I że pewnikiem z wsparciem członków "ukrytej opcji Wielkopolskiej" udało by sie uniknąć straty kasy i czasu.
Nawet już nie tyle chodzi o kasę, co o uczucie zawodu. -
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s -->