F2 Sport by Goldi
-
Imię/Nick: Marcin/Goldi (dawniej marcing040381)
użytkownikiem forum jestem już od dłuższego czasu, ale od niedawna należę do grona klubowiczów i zdecydowałem się zaprezentować swoją F2 której posiadaczem jestem od listopada 2010 r.
Miasto: Koziegłowy/wielkopolska
E-mail: <a href="mailto:marcin_g81@o2.pl">marcin_g81@o2.pl</a><!-- e -->
GG/Tlen: 1604497Dane dotyczące Fabii:
Model: Hatchback
Wersja wyposażenia: Sportline
Rok produkcji: kwiecień 2007
Kolor: beż cappucino
Wyposażenie:
- Maxi-dot
- fabryczne alu-felgi opona 195/55 R 15
- opony zimowe 14” 185/60
- podgrzewane fotele
- centralny zamek
- elektryczne szyby ( przód )
- elektryczne regulowane i podgrzewane lusterka
- 6x airbag (kierowca, pasażer, boczne w fotelach, kurtyny powietrzne)
- climatronic
- klimatyzowany schowek
- przyciemniane tylne szyby ( w piecu )
- czujniki cofania
- fabryczne radio Dance
- regulowany fotel kierowcy
- regulowana kierownica
- schowek na okulary w podsufitce
- dzielona kanapa
- oświetlany schowek
- oświetlany bagażnik
- halogeny
- światła do jazdy dziennej z wyłącznikiem
- reflektory projekcyjne ( soczewkowe )
- skórzana kierownica gałka i ręczny
- składany kluczyk
- alarm
- pełnowymiarowe koło zapasowe
- lampki do czytania przód
- 8 głośników fabrycznych 4 przód i 4 tył
- opony zimowe 185/60 R 14
- ESP, MSR, ABS
- mocowanie fotelika ISOFIX.
-
:super: <!-- s:super: -->
-
nic dodać nic ująć dzięki wielkie pozdrawiam[/quote] <!-- s;) -->
-
Fajny masz Vinyl w Swojej Fabce <!-- s:) -->
-
To właśnie dlatego że jest to wersja Monnari, fabrycznie tak oklejony.Mi to nie przeszkadza, wręc zwraca uwagę i nie jestem w stanie wsiąść do innego auta na parkingu <!-- s:P -->.Tak naprawdę to najbardziej odpowiada mi to wyposażenie...
Dzięki tofik. -
Na miniaturce myślałam, że oklejony jest czymś firmowym W galerii fajnie się prezentuje i rzuca w oczy, więc sądzę że jesteś jednym z nielicznych klubowiczów, który zostanie rozpoznany na drodze <!-- s;) -->
-
Fajne autko i bardzo ciekawie sie prezentuje takie oklejone
Pozdrawiam i szerokości -
super autko szerokosci i przyczepnosci <!-- s;) -->
-
[b]Havier[/b],
może wpadniesz na jakiś spocik do Poznania chętnie bym obejrzał Twoją wersję na żywo.Tak z innej beczki często bywasz w Polsce?Dokąd tatasz, wielkopolska może?
[b]mati190[/b],dziękuję za pochlebne opinie.
-
[b]marcing040381[/b], do Polski jezdze jak mi portfel powie "teraz Cie stac" i jeszcze uniwerek powie "masz wolne":D wtedy jezdze nastepna wizyta planowana na sierpnia, wowczas obiecalem odwiedzic spot w poznaniu i zamierzam obietnicy dotrzymac do Poznania mam okolo 200km z mojej miejscowosci w Polsce, juz zach-pom <!-- s;) -->
-
Havier, a zaplanowalibyśmy spot po niemiecku? Będę na wakacjach w lipcu/sierpniu Skodą w Ahlbeck'u/Heringsdprf'ie <!-- s;) -->
-
[quote="Havier"][b]marcing040381[/b], do Polski jezdze jak mi portfel powie "teraz Cie stac" i jeszcze uniwerek powie "masz wolne":D wtedy jezdze nastepna wizyta planowana na sierpnia, wowczas obiecalem odwiedzic spot w poznaniu i zamierzam obietnicy dotrzymac do Poznania mam okolo 200km z mojej miejscowosci w Polsce, juz zach-pom <!-- s;) -->[/quote]
Mam nadzieję że nie będzie to kolidować z ewentualnym moim urlopem, tzn że będę na miejscu a napewno się pojawię.
W końcu nie mógłbym przegapić okazji obejrzenia Twojego autka.[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 18-04-2012, 18:40[/i] ][/size]
[b]Tofik[/b],
kręcisz się czasami w okolicach Poznania, np przejazdem nad morze.Może wpadłbyś kiedyś do nas? -
[b]Tofik[/b], moge zajechac jak bede wracal do Polski ja mam do granicy prawie 650km ale przejezdzam w Kolbaskowie wiec z tego co spojrzalem na mapie, nie daleko <!-- s;) -->))
[b]marcing040381[/b], tez mam taka nadzieje^^ bo te naklejki na Twoim aucie sa rownie ciekawe
-
To daj znać jak będziesz w Kołbaskowie toć to dla mnie rzut beretem... moherowym <!-- s:) -->
-
Ładnie wyposażona ta Fabka <!-- s;) -->
-
[b]dr O.[/b],
Tak jak pisałem to wersja demo z Polskiego salonu, która była przeznaczona na jazdy próbne...Wiesz jak to jest musi być wyposażona aby zachęcić klienta do zakupu.
Dziękuję za opinie... -
[quote="marcing040381"]Tofik, kręcisz się czasami w okolicach Poznania, np przejazdem nad morze.Może wpadłbyś kiedyś do nas?[/quote]
Niestety, na razie nie mam możliwości bycia w tamtych rejonach, zaś na wakacjach można pomówić <!-- s:) -->
-
[quote="Tofik"][quote="marcing040381"]Tofik, kręcisz się czasami w okolicach Poznania, np przejazdem nad morze.Może wpadłbyś kiedyś do nas?[/quote]
Niestety, na razie nie mam możliwości bycia w tamtych rejonach, zaś na wakacjach można pomówić <!-- s:) -->[/quote]
no to jakby co to daj znać...
-
[b]marcing040381[/b], dzięki za pozytywny komentarz
Twoja Fabia też zacna .. przyznam szczerze że pierwszy raz widzę Fabię ze wzorem kwiatowym. Widziałem w kwadraty, ale to chyba była wersja Sportline.
-
[b]mari0[/b], przyznam że temat mojej fabki zanikła w tłoku tematów na forum.Dziękuję za pozytywa.
Jeśli chodzi o fakt że nie widziałes wcześniej fabki w kwiaty powinieneś zajrzeć tu:
http://autogaleria.mojeauto.pl/Samochody/Skoda_Fabia_Monnari,g,34822.html/strona/1<!-- m -->. Możesz zobaczyć tu wzory inne niż ma moja fabka.
No i zajrzyj jeszcze tu http://www.motofakty.pl/artykul/malowana-fabia.html .Tymczasem nadal zachęcam do komentarzy chętnych...