Fabianka by patrick
-
Witam
Troszeczke to trwalo ale dzisiaj umylem fabie i zrobilem pare fotek, moze komus sie spodoba bo mysle ze mam dosyc ciekwa konfiguracje, przepraszam za balagan w srodku, musze to ogarnac ale nie mam kiedy
b][size=125]Imię/Nick:[color=red]patrick54[/color]
Miasto:[/size] Bydgoszcz
[size=109]E-mail: <a href="mailto:patryk.garczarek@vp.pl">patryk.garczarek@vp.pl</a><!-- e -->
GG/Tlen:[/size] 4328496[size=117][color=green]Dane dotyczące Fabii:[/color][/b][/size]
[b]Model:[/b] kombi
[b]Wersja wyposażenia:[/b] ambiente - sportline
[b]Rok produkcji:[/b] 2006
[b]Kolor:[/b] czarna perła BLACK
[b]Pojemność silnika:[/b] 1400 16v
[b]Moc:[/b] 75 troche malo
[b][size=117][color=green]Wprowadzone modyfikacje w Fabii:[/color][/b][/size]
[b]Silnik:[/b] brak
[b]Zawieszenie:[/b] brak
[b]Układ wydechowy:[/b] końcówka wydechu założona przez poprzedniego właściciela - mi się nie podoba
[b]Wygląd zewnętrzny:[/b] nakładki na klamki - jak wyżej
[b]Wnętrze:[/b] podłokietnik, alarm LOGIC CAN Clifford
[b]Audio:[/b] jakieś jest
[b]Felgi:[/b] lato orginał 15" zima jakieś alusy 14"
[b]Opony:[/b] lato Dunlop 15" zima MICHELIN 14"
[b]Inne (dodatki):[/b] brak
[size=117][b][color=green] :!: Foto: :!: [/color][/b][/size]
-
elegancko no i rocznik dobry :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
ale szkoda ze F1 combi nie wychodzily w RS-ie, bo bym wtedy w zyciu fabii nie sprzedal
-
hehe no co zrobić <!-- s:) --> Zawsze możesz kupić 1,9 tdi i troszkę go "poprawić" jak np xrolex23
-
a występowały 1.9 TDI w sportlinie?
-
[quote="patrick54"]a występowały 1.9 TDI w sportlinie?[/quote]
a kto to wie ?
na pewno tak, na śląsku jest taka ... nawet kombi <!-- s;) --> -
bardzo ładny i zadbany wóz :super: <!-- s:super: -->
-
Mmmm, piękna prezencja:) Wszystko ładnie pięknie, tyyylko mogłoby to być 1.9TDI:)
Tak jak wspomniał [b]dr O.[/b], Ja w tej jednostce coś tam zamiaruję się bawić:) Jak na razie siedzi większa turbinka, a planów jeszcze kilka jest, nie wiadomo jak z gotówką będę stał, bo możliwe, że wyjdzie mi coś silnikowo lepiej niż RS Aaa jeżeli starczy funduszy i czasu, to może się pobawię w swap skrzyni 6B z RS <!-- s:) --> -
chcial bym tez 1.9 TDI i mozze uda sie zmienic na tak owy silnik ale wraz ze zmiana calosci czyli na F2 1.9 TDI 105km, bo sportline kombi 1.9 TDI nie moglem znalezci oczywiscie w podobnym roczniku
-
Bardzo ładna prezentacja :super: autko super no i podoba mi się kierownica <!-- s:) -->
-
To są fotele z Fabii ?
-
czy te fotele nie są z F2?
-
[b]marcing040381[/b], to wersja Sportline - fotele jak z RS-a ale w "cywilnym" obiciu
[quote="patrick54"]Wersja wyposażenia: ambiente - sportline [/quote] -
Super te fotele <!-- s:) -->
Ale całe autko również fajne
-
[quote="patrick54"]
[b]Układ wydechowy:[/b] końcówka wydechu założona przez poprzedniego właściciela - mi się nie podoba
[/quote]
ja tam mogę ja przytulic ja byś się jej pozbywał <!-- s:D -->
-
Chętnie bym się jej pozbył, ale niestety jest założona wraz z końcowym tlumikem