Fabka by OLO Ustka
-
Imię:Olek
Miasto: Ustka
[b]Dane dotyczące Fabii:[/b]
Model: Fabia I Combi
Wersja wyposażenia: Comfort
Rok produkcji: 2001
Kolor: Rudy
Pojemność silnika: 1.4 16V
Moc: 75KM
[b]Wprowadzone modyfikacje w Fabii:[/b]
Silnik: Seria
Zawieszenie: Seria
Układ wydechowy: Seria
Wygląd zewnętrzny: Seria
Wnętrze: Seria
Audio: jakieś tam sony mp3
Felgi: 16" z Seata 6,5J16H2 ET43, 6L0 601 025 B
Opony: 205/45R16
Inne (dodatki): Seria
[b]Planowane zmiany:[/b]
- zamówiona folia na szyby 20%
- zawias -30 p/t
- radio 2din z audi
- przemalować chromowany gril w czarny mat
- gałka zmiany biegów z VRS
- schować hak
- obszyć kierat
- pozbyć się oznaczeń z klapy
- logo VRS na gril
[b]Foto:[/b]
-
Plany są bardzo ciekawe <!-- s:) --> Teraz ino czekać na nich realizację.
Pozdrawiam.
-
Ładna fabka, ale potrzeba nam więcej fotek pochwal się, pochwal <!-- s:) --> Bardzo dobre kółko, też się zastanawiam nad 16' + nowe buciki
Życzę szerokości i zapału do zmian -
Ja bym nie robił oznaczeń z RSki. Będzie obiecywać więcej, niż może. <!-- s;) -->
-
[quote="MatCar17"]Ja bym nie robił oznaczeń z RSki. Będzie obiecywać więcej, niż może. <!-- s;) -->[/quote]
Co racja to racja, potem staniesz z jakimś 100 konnym megane i Cie zostawi, potem się będzie spinał, że RSa objechał -
fajne kółka i widać że zadbana Co do tych oznaczeń RS-ki to uważam tak samo jak koledzy wyżej. Przydały by się fotki środeczka <!-- s:) -->
-
A więc posłucham się bardziej doświadczonych i logo vrs daruje sobie. Zamieszczam również parę fotek, jeszcze na zimówkach i z oklejonymi słupkami.
-
[quote="olo786"]gałka zmiany biegów z VRS [/quote]
RS ma 6 biegów - szukaj gałki z Elegance ( albo Ambiente) ja swoją kupiłem w ASO <!-- s:) -->
do tego przydałby się chromowy "knefelek" na dzwignię ręcznego może nawet ze skórką - wtedy byłby kompletjak obniżysz autko to ładnie bedzie wyglądać bez oznaczeń na klapie i na tym bym poprzestał ,
ew. dopasować podłokietnik do wnętrza jakiś ciekawy lub oryginalny dedykowany.
ładny ten "rudy" -
Też kiedyś chciał bym swojej zapodać foto na plaży, ale kto wie może w niedalekiej przyszłości... jak będzie jakiś zlocik nad morzem <!-- s:) -->
-
[quote="MatCar17"]Ja bym nie robił oznaczeń z RSki. Będzie obiecywać więcej, niż może. <!-- s;) -->[/quote]
A były w ogóle produkowane F1 RS w wersji combi ? Bo ja się nie spotkałem
-
Nie było F1 RS w wersji combi.
-
Dziś byłem po gwint i w tym tygodniu pewnie już będzie założony poza tym dalej czekam na folie do szyb.
-
Ile za zawias zapłaciłeś?;> Ciekaw jestem efektu, jak to już na glebe siądzie:)
-
Zawias 400zł
-używka ze sprowadzonego polo 9n prawie niejeżdżone
+
Paliwo 150 zł
-niestety musiałem jechać po nie na drugi koniec zachodniopomorskiego
+
Mandat 100zł
-w środku lasu na 50 miałem 79 (najgorsza w całej Polsce drogówka jest w zachodniopomorskim)
Razem 650zł -
Gwint w takiej cenie dorwałeś?! <!-- s --> Szacun:D wydaje mi się że warto było pojechać po to:)
-
Gościu kupił polówkę u Niemca i po przyjeździe do kraju coś mu twardo było i wstawił serie, a gwinta na sprzedaż.
-
[quote="olo786"]Gościu kupił polówkę u Niemca i po przyjeździe do kraju coś mu twardo było i wstawił serie, a gwinta na sprzedaż.[/quote]
Ciekawy jestem jak to będzie wyglądało, bo też mam combi i chodziło mi po głowie obniżenie fabci..
-
No to kolego jestem ciekaw jak ci to siądzie Jeśli dobrze widzę to jest to zawieszenie MTS, jak tak to też mam już to zawieszonko kupione <!-- s:D -->
Pozdrawiam.
-
Gwint będzie w sobotę bo już się kolega zadeklarował, a na niedziele planowane są szyby. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w poniedziałek będą zdjęcia <!-- s:D -->
-
Szyby sam bedziesz przyciemniał czy oddajesz do jakiegos zakładu ? <!-- s;) -->