[F1] swap - 2.0 fsi turbo
-
Podpasuje z passata np. ? Jaki byłby orientacyjny koszt. Ewentualnie jakiś inny silnik, zblizony parametrami do passatowskiego.
A może bardziej opłacałoby się uturbić 1.4 mpi ? -
uturbienie kosztuje jakies 5tys lepszy jes Swap i zdrowszy poniewaz nie wysilasz silnika koszt swapu to około 3 tys plus czesci (silik itp.)
-
konrat z kad ty masz te ceny :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
to wymiana nie tylko silnika ale pół autazapytaj Adasia on sie z tym bawi i to bardziej konkretnie
-
Ale kolega pyta o swapa, wiec moze reszty rzeczy go nie interesuje bo np ma juz zrobione. Sam swap (przekladka silnika) nie jest taka kosztowna, co wlasnie reszta zabiegow powiazanych ze swapem, tj piszesz Mlody.
-
Oczywiscie jestem swiadomy, ze ze swapem idzie wymiana skrzyni, hamulcow etc.
-
ile Cie to Adaś kosztowało?
-
szacunek mistrzu :padam: <!-- s:padam: -->
-
Jeżeli już to swap.W jednostkę to 2,o tfsi to myślę że nie ma się co w nią bawić.Za drogi silnik,skrzynia ,za dużo zabawy przy elektronice itp. o wiele tanie wyjdzie popularny 1,8 t.
Koszt swapa.Myślę że około 16-18 tyś po sprzedaniu starych części(mowa o 1,8t) .Oczywiście w tym silnik ,hamulce ,zawias itp. Jest w trójmieście gościu który to robi .Swapował np 3 vw polo znajomych na 1,9tdi,1,8 t i vr6 chłopak ma spore doświadczenie . -
a mozna wiedziec tak z ciekawosci ile bierze za robote :?: <!-- s:?: -->
-
Proponuje kupic Passata 2.0 TFSI i go zachipowac. Bedzie szybko, bedzie wygodnie i bedzie nowoczesniejsze auto <!-- s:) -->
-
wejdzie to pod maske fabii :?: <!-- s:?: -->
-
Toć to właśnie 1.8T.
pozdro
-
[quote="Krzysiek"]Jest w trójmieście gościu który to robi .Swapował np 3 vw polo znajomych na 1,9tdi,1,8 t i vr6 chłopak ma spore doświadczenie .[/quote]
wiecej szczegolow prosze ;D -
miodzio ---> http://www.allegro.pl/item998366977_audi_a3_tt_silnik_caw_2_0_t_fsi_tfsi_turbo_benzyna.html<!-- m -->
-
hejka... no i jak z tym swapem jezeli mozna wiedziec??