Witam Szanowne Grono FCP
-
Witam całe grono Fabia Club Polska.
Mam na imię Marcin pochodzę z Krakowa, choć bliższe są mi już tereny Wielickie . Mam 27 - choć juz za chwile będzie 28 :urodziny: <!-- s:urodziny: -->
Jakiś czas temu w Krakowie organizowaliśmy spoty z FCP i IKS-em ( do którego należę od lat ), i jak może jeszcze niektórzy pamiętają graliśmy w piłkę na halach w KrakowieMam nadzieje ze uda się to przywrócić, a póki co "nieplanowany" zakup Skody Fabii przypomniał mi o Was i mam nadzieje ze znajdę tutaj wiele interesujących mnie tematów odnośnie użytkowania tego autka, oraz odświeżę stare i zawiąże nowe znajomości
Tak więc jeszcze raz witam serdecznie
-
Witamy na forum <!-- s:) -->.
-
witam :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
No w końcu już myślałam że dostaniesz :krzeslem: tak więc witamy [b]Dio [/b]bardzo sredecznie na forum [b]FCP[/b] i widzimy się na spociku bo następny wypada w KR więc Ty wiesz... <!-- s;) -->
-
[quote="Loni"]No w końcu już myślałam że dostaniesz :krzeslem: tak więc witamy [b]Dio [/b]bardzo sredecznie na forum [b]FCP[/b] i widzimy się na spociku bo następny wypada w KR więc Ty wiesz... <!-- s;) -->[/quote]
Specjalnie sie zarejestrowałem bo widze ze prywatnie po latach spotkac sie nie mozemy to moze na spocie się uda . :oczami:
-
Witaj ! :zdrowko: <!-- s:) -->
-
witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj <!-- s -->
-
[quote="dio"][quote="Loni"]No w końcu już myślałam że dostaniesz :krzeslem: tak więc witamy [b]Dio [/b]bardzo sredecznie na forum [b]FCP[/b] i widzimy się na spociku bo następny wypada w KR więc Ty wiesz... <!-- s;) -->[/quote]
Specjalnie sie zarejestrowałem bo widze ze prywatnie po latach spotkac sie nie mozemy to moze na spocie się uda . :oczami: [/quote]
oj tam oj tam nie marudź w końcu się uda :]
-
Witaj dio <!-- s -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witaj <!-- s:) -->
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid