Archiwum
-
Poza tym lakierowanie tez kosztuje, a tak to moze by sie obeszlo bez malowania <!-- s:D -->
-
zygus do Twojej fabki by pasowalo bez malunku a w jakiej cenie jest malowanie :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="kornat"]zygus do Twojej fabki by pasowalo bez malunku a w jakiej cenie jest malowanie :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Tego nie wiem, byly rozne odcienie niebieskiego
Co do lakierowania to ceny rozne. Jak sie kiedy dowiadywalem to niektorzy wogole nie chcieli sie bawic takim malym gownem. A cena ok 200zl -
mysałem zeby to łykoąć wszystko ale
bardzie pasuje to do fabki przed liftem i to mnie wstrzymuje
po 2 nie robie na styl RS -
[b]MŁODY[/b], nie robisz podrobek powiadzasz
-
[quote="MŁODY"]po 2 nie robie na styl RS[/quote]
Ale przeciez tam nie ma nic na styl RSki :zabawa: <!-- s:zabawa: -->
Jedynie napis na tym pasku na szybe, ale w orginalnym Rs taiego paska przeciez nie ma.
To jest styl Miloteca.
Ma ktos moze zdjecie Fabki z tymi dokladkami progow bo nie moge obczaic jak to sie laczy. A jak kolor spasuje i mi sie spodoba na autku to moze je lykne. -
nie mam
-
I ta co na na niej popisales to jest na strone od pasazera, tym zaokraglonym do przodu, tak??
W srode bede wiedzial jaki to kolor, do tego czasu moze ktos znajdie jakas fotke?? -
wiem jak to idzie i mam foto:
-
To foto widzialem, ale chialem cos z dalszego ujecia. <!-- s:D -->
Ale dzieki za proby -
nic nie szkodzi ale wiesz pozostaoś bedzie taka sama jaka masz a tylko ten kawalek jest dodany wiec nic innedo nie bedzie
-
[b]Łukasz[/b] mnie się widzi, że te progi są pod kolor [b]mojej[/b] fabki nie[b] Twojej[/b].
-
Mnie tez sie tak wydaje, ale nieraz zdjecia falszuja i to znacznie kolory.
A co do fotki to wolalbym zobaczyc to z innego ujecia bo na tym to srednio mi sie podoba.
-
Gdyby ktos byl tym zainteresowany to numer lakieru tych czesci z allegro to 4620.
Nie jest numer mojego lakieru wiec ja pasuje <!-- s --> -
Ponieważ w okresie wakacji zainteresowanie klubowiczów sprawnością fizyczną bez ponoszenia żadnych kosztów jest jeszcze mniejsze niż przed, zacząłem jeździć na rolkach wieczorną porą w ulubionym miejscu rolkarzy. Po 21.00 tłumy ludzi, trasa dobrze oświetlona, dużo miejsc parkingowych, można się spocić itd. Może znajdą się chętni?
-
nikt od niego nie zakupił ani 1 sztuki ???
-
[quote="MŁODY"]nikt od niego nie zakupił ani 1 sztuki ???[/quote]
nie dziwie sie .. 300 zeta za takie cus :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Hmm a gdzie miejsce bo ja nie obeznany w temacie. My z Basia staramy sie jezdzic na rowerze codziennie ale nie zawsze wychodzi.
Rolki chyba mamy jakies stare, to moze dolaczymy tylko gdzie??
-
[quote="Zygus"]Hmm a gdzie miejsce bo ja nie obeznany w temacie. My z Basia staramy sie jezdzic na rowerze codziennie ale nie zawsze wychodzi.
Rolki chyba mamy jakies stare, to moze dolaczymy tylko gdzie??[/quote]
Błonia i okolice http://www.narolkach.pl<!-- w -->
-
jak znajde rolki to pogadamy, jutro moze poszukam w piwnicy