Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ja prawdopodobnie jutro w niedzielę czyli jutro będę na 99%. Nie wystawiam swojego auta, tylko mam zamiar pooglądać innych <!-- s:P -->
Gdzie najlepiej i najbezpieczniej będzie zaparkować samochód w najbliższym miejscu?
-
No bardzo fajny pomysł szkoda tylko że akurat 21 bo będę w Polsce prawdopodobnie od 12-20 czerwca <!-- s:) -->
-
Ja też odpadam niestety bo chwilowy brak gotówki mnie dopadł
-
samochód zostawisz trochę wcześniej pod polmozbytem. Blisko M1, znajdziesz na pewno.
I jak byl ktos dzis?? jakies fotki?? -
ja jestem za również, chyba że do pinka się wybierzemy nad to jeziorko co kiedyś, w czerwcu to będzie można popływać <!-- s:D -->
-
No mnie 15 czerwca jak narazie odpowiada mam tylko nadzieję że wolne mi dadzą ale to wyjaśni się w przyszłym tygodniu i będę wiedziała na 100 % <!-- s -->
-
Możliwie że się pojawie..Ale to nie wiem...Zalezy od lekcji i od sesji A w tej chwili w szkole mam tak ze o sesji z dnia na dzien sie dowiaduje wiec nie moge zagwarantowac..Na dodatek praca magisterska czeka Jak na chwile obecną to sie pojawie raczej z bratem Napisze pare dni przed co i jak <!-- s:) -->
-
na skodovce jest 5 fotek, co prawda klubowiczow Skodovki ale juz sie zaczeło <!-- s:P --> .
obiecuja dac ich wiecej ( tu jest link do tych 5 sztuk. http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?t=20848&start=100 ) -
dobra czyli 15tego sie spotykamy, tylko o której godz?? Godziny popołudniowe, 16??
-
Ja dostosuje się co do godz ale 16 chyba jest oki <!-- s:) -->
-
Tu też jest troszkę zdjęć <!-- s -->
-
Prosze prosze koledyz z mojego miasta na 15 fotce Ale dziewczęta troche przegięte :zdziwko: Auta niektore Ładne przyznam <!-- s -->
-
ja też się piszę nareszcie będzie okazja się poznać :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
no i super, milo nowych ludzi poznawac, a nie ciągle te same gęby <!-- s:D -->
-
oczywiscie jestesmy zainteresowani <!-- s:D -->
-
no u nas nie wiem jak będzie, bo to tydzień przed "ważnym" dniem, hehe, i nie wiem szczerze mówiąc jak będziemy stali z czasem w tej gorączce przygotowań <!-- s;) -->
-
czyli mówisz że mamy przyjechać i przeprowadzić rozbiórkę <!-- s:P -->
-
[quote="vanhouse"]Nie powiem, niektóre to ładnie przerobione:) a nie masz więcej? albo jakieś fabie po tuningu ??[/quote]
Niestety żadnej Fabi prócz mojej nie było <!-- s:( -->[quote="Zygus"]Mnie ciekawi konkurencja "piwosz" [/quote]
Mało osób się zgłosiło Ale piwko za darmo i to duża ilośc :hyhy: -
Ja nie wiem jeszcze czy sie zjawie bo dzień wczesniej ide na wesele do kumpla i nie wiem czy bede miał siły. Zygus co do spota u mnie nie ma sprawy moze koncem czerwca albo poczatkiem lipca ta sama miejscóka:)
-
[b]Adaś[/b], nie lec w klipy tylko przyjedz sie pokazac, a raczej fabke <!-- s:P -->