Spot Katowice / Kraków i okolice
-
No nic widać tylko ja i manii będziemy <!-- s:D -->
-
no i po zlociku, oglądnąłem fabkę maniego przynajmniej. Niezła gleba :super: <!-- s:super: -->
Pozostałe autka takie sobie, było kilka dobrych. Fotki porobiliśmy to wrzucę później. -
No to [b]Zygus[/b] czekamy z :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
ilu Was było? pobiliście nasz Trójmiejski rekord? :krzeslem: <!-- s:krzeslem: -->
-
Hmm, to nie byl zlot fcp, tylko organizowany przez jakiś inny klub. Autek było sporo, ale fabki niestety tylko dwie, ale urodziwe <!-- s:D -->
Fotki wrzucę jutro -
Fotki , cóż trochę straciłem <!-- s:( -->
-
o widze Zygus ze nawet moje sie zalapalo na foto
<!-- s:) --> -
no jakoś tak wyszło <!-- s:D -->
Szkoda że pojechałeś, bo był jeszcze konkurs na najniższe auto, robili pomiary, to byś przynajmniej wiedział ile masz prześwitu oficjalnie -
No foteczki super :super: [b]Manii[/b] extra teraz wygląda ta Twoja fabka :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="Loni"]Manii extra teraz wygląda ta Twoja fabka [/quote]
a dziękować dziękować.... <!-- s --> -
Wygląda super, potwierdzam to z dniem dzisiejszym. Ja najchętniej zrobiłbym kopię gleby, niestety warunki drogowe nie pozwalają.
-
tak, o tym maluszku wspominaliśmy robiony młotkiem chyba <!-- s:P -->
[b]MirekS[/b], jak widzisz nie było tak źle, manii dojechał tam i spowrotem, i nic nie zostawił
-
[quote="Zygus"]MirekS, jak widzisz nie było tak źle, manii dojechał tam i spowrotem, i nic nie zostawił [/quote]
ale droga normalnie croos-country zwlaszcza drugi odcineka ten maluszek to byl niezle ulepiony :zabawa: <!-- s:zabawa: -->
-
Trzeba co nie co odkurzyć temat bo TS zbliża się wielkimi krokami. Kiedy się spotykamy sobota czy niedziela :?: <!-- s:?: --> Ja bym proponował sobotę, zawsze w pierwszy dzień jest więcej atrakcji.
-
No jeśli tylko będą chętni to grill oczywiście może być. Zresztą do tej pory był więc pewnie teraz też będzie <!-- s:P -->
Czyli spotykamy się w sobotę ok 14 czy wcześniej??
Nie pamiętam do której jest otwarte ale chyba do 16-17 -
Ja na 99% będę w niedzielę zwiedzał halę W tamtym roku nie mogłem być, ale w tym już muszę <!-- s:) -->
-
moze byc sob a nie wiecie czy sa jakies wyscigi wieczorem swego czasu chyba coos bylo ? a wystawia sie ktos od nas ? :?: <!-- s:?: -->
-
Oficjalnie nic nie słyszałem o wyścigach. A jakiś nie legal na pewno będzie <!-- s:) -->
Adaś miał się wystawiać razem ze skodovką, ale nie wiem co i jak, bo nie wiem czy już auto odebrał czy nie -
Na stronce targów pojawił się cennik, szok. W tamtym roku bilety po 6 czy 7 zł, a w tym:
w sobotę 12zl, a w niedzielę 20zł :cenzura: <!-- s:cenzura: -->Kurde za 12zł to można wiele ciekawszych miejsc pozwiedzac, ja się zastanawiam czy iśc
http://www.targi.krakow.pl/pl,targi,6_Tuning_Show_w_Krakowie,Dla_zwiedzajacych_283_241527302.html
-
Kurcze przegieli pałę z cenami :cisza: <!-- s:cisza: --> .