Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Witam
Tak się złożyło ze pierwszy post piszę na tym właśnie topiku.
Jestem zainteresowany spotkaniami Fittness Clubu to świetny pomysł i okazja do spotkań
możecie mnie dopisać do fitness clubu i jeśli tylko będę miał czas to chętnie będę wpadał trochę się poruszać
Jak dla mnie może być kosz, siatka, p.nozna, :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
no nareszcie sie doczekalem kolejnego chetnego na gierke, bo przedstawicieli FCP malo cos. Narazie nie wiadomo co i jak bedzie z sala, ale w niedziele jest okazja by pograc w pilke nozna. Gramy 1,5 h wiecej szczegolow w ponizszym temacie:
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=2137<!-- m --> -
[quote="enigma2s"]Witam
Tak się złożyło ze pierwszy post piszę na tym właśnie topiku.
Jestem zainteresowany spotkaniami Fittness Clubu to świetny pomysł i okazja do spotkań
możecie mnie dopisać do fitness clubu i jeśli tylko będę miał czas to chętnie będę wpadał trochę się poruszać
Jak dla mnie może być kosz, siatka, p.nozna, :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]Może wreszcie uda się nam zebrać pełny skład.
-
Może ktoś będzie chciał pooglądać te pełnoletnie cuda [url=http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/garbusy-zjada-do-kryspinowa,938674,415]ZAPRASZAM[/url] do lektury <!-- s:) -->
-
jeszcze nie wiem co bedzie ze mną mam planowany wyjazd do tesciów
dam znać w sobotę czy bede czy nie
kurcze ale w niedziele o 14 jest F1??!! dobrze ze są powtórki -
to ten spot aktualny?? jesli tak to o ktorej godzinie?? Pozdrawiam
-
chyba będę [b]ja Młody i Lesio_ Dj[/b] więc faktycznie dajcie znać czy ktoś się pojawi ???i czy to aktualne
-
hmm... generalnie to by mi dzis pasowalo ale moze ktos zdecyduje czy spotykamy sie czy nie :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
ja bede <!-- s -->
a wy ............. -
[quote="enigma2s"]kurcze ale w niedziele o 14 jest F1??!! dobrze ze są powtórki[/quote]
Ja będę miał formułę 1 w radiu w drodze z środkowej polski o ile będzie transmisja.
-
[quote="enigma2s"]kurcze ale w niedziele o 14 jest F1??!![/quote]
Kurde znowu o 14, ostatnio tez tak gralismy i tez byla F1.
Ale Kubica sie jeszcze najezdzi mlody jest, pozatym powtorki sa <!-- s:P --> -
to ja chętnie wpadnę, jeśli tylko coś nie wypadnie.. <!-- s:) -->
-
No ja byłem ale sam 17-17,30 :mur: :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
no mnie niestety wypadl tak jak pisałem wcześniej wyjazd do teściów ale następnym razem skorzystam.
-
Kto moze niech przybedzie, Kto nie moze przyjedzie nastepnym razem <!-- s:D -->
-
[quote="jack 07"]No ja byłem ale sam 17-17,30 :mur: :dobani: <!-- s:dobani: -->[/quote]
przepraszam jack 07
czekałem cały tydzień aby sie spotkać ale spr rodzinne zaważyły w ostatniej chwiliwyślij mi nr komórki sms-kiem nie miałem Cie jak poinformować
wisze :zdrowko: -
[quote="Zygus"]No niestety gierki nie bylo. Okazalo sie ze jest jakies rozpoczecie obozu i sala zajeta.
Przez caly lipiec nie bedziemy mogli grac, o sierpien trzeba sie pytac dyrektora.[/quote]Wymyśliłeś coś z IKS-em? Mamy jakieś miejsce do grania? Jeśli nie, to może będziemy grać w poniedziałki co tydzień gdzieś na zewnątrz np. w siatkę?
-
nie narazie nic. W sumie to nawet sie nie zgadalismy jakos na ten temat.
-
[quote="Zygus"]nie narazie nic. W sumie to nawet sie nie zgadalismy jakos na ten temat.[/quote]
Niestety poza postami, to zainteresowanie ruchem jest bardzo małe, ale szkoda by było, gdyby była przerwa, bo później ciężko będzie zacząć.
-
[url=http://miasta.gazeta.pl/krakow/5,35815,4300176.html]Parę zdjęć ...[/url]