Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ja jak najbardziej ale dopiero po 26 października :zalamany: <!-- s:zalamany: --> Wszystkie niedziele do tego czasu zajęte.
-
Chętni, chętni ...
-
również chętny jestem jak najbardziej
-
no to jest nas 3, no poprostu szok <!-- s:D -->
Może ktoś jeszcze ?? -
[quote="Zygus"]Może ktoś jeszcze ??[/quote]
ja bym sie chętnie spotkal ale nie spełniam podstawowych warunkow [quote="Zygus"]propozycja kierowana do wszystkich użytkowników fabek z krk[/quote]
mam inny model i nie jestem z Kraka , inna sprawa że może na 50 % będe w kraku na długi weekend tzn 9-11 listopad , ale jak by co to mam tel do ciebie i dam znac jak bede na miejscu -
Ano 3 [b]Łukasz[/b], a zarejestrowanych ... szkoda gadać <!-- s:( -->
-
...to ja też się piszę, nowy jestem więc raczej obowiązkowo <!-- s;) -->
-
jak tylko spotkanie będzie gdzieś w tygodniu napenwo pojawie się WIęc następny chętny <!-- s:D -->
-
no raczej myślałem o weekendzie, ale można śladem klubu seata spotkać się w piątkowe popołudnie.
No już jest lepiej, ale dalej zainteresowanie słabiutkie -
Jestem za. Dajcie znac, byle bylo to po 16 (wczesniej jestem w pracy a na pewno podjade rudym na spota. <!-- s:) -->
-
tez sie pisze ale tylko na weekend <!-- s:) -->
-
jestem nowy ale co mi szkodzi jestem za tylko dajcie znac wczesniej i tez raczej weekend
-
no coś ruszyło <!-- s:) --> poczekajmy jeszcze trochę, może się jeszcze jacyś chętni zgłoszą.
-
[b]Panowie / Panie[/b]
może w końcu sie spotkamy :] <!-- s:] -->
juz dawno po wakacjach :zdegustowany:
proponuje zlocik pomiędzy Krakowem a Katowicami np Ojców :wstyd:aby nas troszke przybyło :?:
jest silna grupa z Krakowa
chociaż pojawili sie nowi z okolic Katowicproponuje całodniowy aby szło trochę pogadać czyt.: porozmawić :wsciekly:
kiełbaska z ognia - kartofelki i inne :hyhy:
inne atrakcje np piłka nożna , => troszke ruchu na swiezym powietrzu :zdrowko:[b]co wy na to ???[/b]
-
Ja osobiście jestem za oczywiście zależy od terminu.
-
Może ustalmy jakiś wstępny termin, bo od tego zależy frekwencja. Byłbym jednak za weekendem.
-
Ojców to dobra opcja, my z [b]Młodym[/b] mamy już sprawdzone miejsce <!-- s:) -->. Z tym, że ja na całodniowy odpadam, ale 4 -5h czemu nie.
-
Ale piątek godz 19 to dla was już weekend?? Wszyscy już raczej po pracy, można się spotkać na 1-2h, a może dłużej
-
Jak dla mnie oki.
-
Witam jestem nowym klubowiczem i reflektuje jak najbardziej taki spocik!!! najbardziej odpowiadające mi dni to: 7,8,9 lub 21,22,23 listopad a myślę że będzie o czym pogadać.... :super: <!-- s:super: -->