Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Na [b]TS[/b] byłem, fotek parę mam, wkrótce wrzucę, tylko jeszcze parę rzeczy skonfiguruję by aparacik zadziałał i poczta przede wszystkim.
-
No i niestety jednak nie dam rady spotkac sie z Wami w tym terminie nie dostane wolnego może pod koniec czerwca uda Nam się przylecieć do Polski ale to nic pewnego tak mi przykro <!-- s:( -->
-
Widzę, że spocik się szykuje, mnie nie będzie 18 rodzimy jak się nic nie zmieni :kumple: <!-- s:kumple: -->
-
no to lipka, ekipa się znowu wykrusza. Adaś pisał że chyba też nie przyjedzie.
Ktoś poza vanhousem i mną przyjedzie na 100%??
Dopisujecie się do listy, żeby było wiadomo.- Vanhouse
- Zygus
-
chciałem zrobić majówe u siebie to też sprawe zeście olali :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: -->
-
o :] <!-- s:] --> dobra pomysła
Adas a ile wjazd bo jakos nic nie pisze albo ja nie widze :zawstydzony: -
[quote="MŁODY"]chciałem zrobić majówe u siebie to też sprawe zeście olali :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: -->[/quote]
Prócz mnie
-
[quote="Adaś"]http://www.summercarsparty.pl/
ja będę tam
Zgłoszenie na zawody na 1/4 mili już wysłałem
Nie możemy tam się spotkać i pogrilować ? [/quote]
tez sie wybieramy :brawo: wiec jest szansa zobaczyc potwora a pozniej imprezka :dj: <!-- s:dj: --> -
właśnie ktoś się orientuje ile wjazd??
-
[quote="Zygus"]właśnie ktoś się orientuje ile wjazd??[/quote]
15pln -
wypatrzyłem też na plakacie. Każdy dodatkowy pasażer płaci 5 zł
-
czyli znowu lipa. Trzeba samemu sobie grilla zrobic
-
wybiera sie ktos jeszcze? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
chyba odwołamy spota, bo poza mną nikt nie potwierdził przybycia
-
Kurcze jednak udało mi się załatwić wolne ale dopiero od 26 czerwca więc może 29 czerwca w niedziele coś udało by się zorganizować??? Może więcej chętnych by się zgłosiło i jakiś grill nad jeziorkiem albo co sama nie wiem, ale coś słyszałam że jakieś upały w polsce macie <!-- s:P -->
-
hhehe, wróciłeś i przyniosłeś zimno. Do tej pory słońce prażyło aż miło. Ja jestem spalony od przebywania na słońcu <!-- s:D -->
[b]Loni[/b], jeśli na pewno przyjeżdżacie i macie chwilkę czasu, to chętnie was zobaczymy może wtedy się zbierzemy. Proponuję spotkać się nad wodą, między Krakowem i Katowicami, w połowie drogi jest fajne jeziorko koło Trzebini. Może tam?? -
[b]Zygus [/b]super pomysł pewnie masz na myśli "Balaton" w Trzebini, ja jestem jak najbardziej "za" to może niedziela 29.06??? Ktoś chętny??? :] <!-- s:] -->
-
[quote="Loni"]pewnie masz na myśli "Balaton" w Trzebini[/quote]
Właśnie nie wiem czy to to samo.
Chodziło mi o jeziorko Chechło <!-- s:D --> Bardzo przyjemnie można tam czas spędzić -
no ten urlop to pewne .. czyli jestesmy chetni i dostepni 29ego czerwca na jakis spocik ... ustalcie miejsce <!-- s:P -->
-
Ja narazie nie wiem jeszcze jak będzie ze mną, jak sobie to wszystko ułożymy po narodzinach i jak się będzie żonka czuła. Jakby coś to dołączę w ostatniej chwili.